Fotoğrafçı Olan Yada Anlayan Hocalar.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Merhabalar.

Şimdi Bir Sorum Var. 40 Lık Bir Soft Box Almak İstiyorum. Fakat Soft Box'a Ait Bir Flash Sistemi mi Var Yoksa Bu Soft Box ların Bir Lambasımı Var Kendine Ait.?

Şu Tip Bişi Almak İstiyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kamera-fotograf-studyo-prolight-soft-box-sbr-a-80x120-54822676/detay/?

Şurda da Eleman Kendi Soft Box unu Yapmış. ( Full İngilizce Sayfa Fazla Bişiyi İdrak Edemedim)

http://photo.tutsplus.com/tutorials/hardware-tutorials/diy-how-to-make-a-professional-softbox-for-under-20/

Bilenler Varsa Bir Görüşlerini Ve Bilgi Almak İstiyorum.

Saygılar.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

softboxa göre flash denilen olay senin hangi softbox a hangi flashı alacagına göre degişir .yanı alacagın flash 750 lik yada 1000 lik bir flash mı ne için kullanacaksın bunları belirtmelisin

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

blmrt bunu yazdı:
    -----------------------------

softboxa göre flash denilen olay senin hangi softbox a hangi flashı alacagına göre degişir .yanı alacagın flash 750 lik yada 1000 lik bir flash mı ne için kullanacaksın bunları belirtmelisin

Flash a Vericek O Kadar Param Yok Bile (: Amacım Karanlık Yerlerde Bir Simgeye Işık Vurarak Bişiyler Çıkartmak.

Flash a Max 200 Lira Verebilirim. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

Bi 1000 watt lokal ışık bi dimmer devresi iyi gider 2. linktekini yapabilirsin.

Gel bili bili gates
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    O zaman kendi softbox ini kendin yapcan yavrum. Ben kendime yapmistim bi ara, 3,4 tane 100 w lik tasarruflu ampul, karton-mukavva, aydinger kagidi falan. Evde yaparken cektigim fotolar olcak vereyim sana.

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Pessimistic bunu yazdı:

Bi 1000 watt lokal ışık bi dimmer devresi iyi gider 2. linktekini yapabilirsin.

bu tip şeyleri daha önce hiç yapmadım hacım. yetenek yok bende.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

amele_2 bunu yazdı:
    O zaman kendi softbox ini kendin yapcan yavrum. Ben kendime yapmistim bi ara, 3,4 tane 100 w lik tasarruflu ampul, karton-mukavva, aydinger kagidi falan. Evde yaparken cektigim fotolar olcak vereyim sana.

sen gel hele özele abü.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

uppp uppp

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Sadece nesne çekeceksen tripod ya da tripod olmasa da makineyi sabitleyeceğin bir yere koy uzun pozlama yap el feneri ya da benzeri bir şeyle istediğin şekilde ışık verebilirsin. Ben anahtarlık el feneriyle güzel şeyler çıkarttım :) Ama imkansızlıktan değil zevkine uğraştım. Yoksa stüdyom var :) Bu arada çekim yapmak istersen İstanbul'daysan stüdyoyu kullanabilirsin.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

enes bunu yazdı:

blmrt bunu yazdı:

Flash a Vericek O Kadar Param Yok Bile (: Amacım Karanlık Yerlerde Bir Simgeye Işık Vurarak Bişiyler Çıkartmak.

Flash a Max 200 Lira Verebilirim. 

hocam fiyat olarak demedim onu flashın gücü olarak kastettim

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

DarkSkull bunu yazdı:

Sadece nesne çekeceksen tripod ya da tripod olmasa da makineyi sabitleyeceğin bir yere koy uzun pozlama yap el feneri ya da benzeri bir şeyle istediğin şekilde ışık verebilirsin. Ben anahtarlık el feneriyle güzel şeyler çıkarttım :) Ama imkansızlıktan değil zevkine uğraştım. Yoksa stüdyom var :) Bu arada çekim yapmak istersen İstanbul'daysan stüdyoyu kullanabilirsin.

sadece nesne çekmem hocam aklımda var bir kaç şey işte uraşıyoruz (: bu arada stüdyo çok ama çok işime yarar hacım çok teşekkürler (:

@blmrt

hacım bütçe ortada bende senden ona göre bir yorum bekliyim dedim (: 

Toplam Hit: 2707 Toplam Mesaj: 21