Fotoğraflar Silindi.
-
Arkadaşlar win 8 makinem var ve virus v.s vardı sürekli donuyordu bende format atım dedim win 8 kendinden formatlama seçenegi ile yapım dedim yaparkene tüm video ve resimlerim gitti Recover My files kurdum crackli bi çare olmadı başka nasıl kurtarabilirim. Resimler çok önemli , Format seçenegi ise win 8 de Kişisel bilgisayar ayarları - Genel - Herşeyini kaldırın ve Windows'u yeniden yükleyin ile kurmuştum.
Konu yanlış yerdeyse affola. -
diski sök başka bir bilgisayara ikinci disk olarak bağla
R-studio proğramını kur o diskin içinde full tarama yaptır.
-
yanlış hatırlamıyorsam Windows.old di bi klasör oluşturup eski bilgilerini oraya koyuyodu yok mu öle bi klasör. Diğer türlü kurtarman çok zor.
-
Ne bekliodun hocam formatlarken, işine yarayan dosyaları ayıracakmıydı=)
-
HolyOne bunu yazdı
Hocam fotoğraflar D diskinde di ondan dolayı sadece C format atar diye biliyordum ama baktım ki tüm hd formatlamış ve temizlemiş pc notebook hd sökmem şuan.
JuMaN tarafından 16/May/14 10:20 tarihinde düzenlenmiştir -
cclanerın aynı firmanın yaptığı ücretsiz bir kurtarma programı vardı
onunla ben kaç kere format yemiş hdd den resim kurtardım
-
JuMaN bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Hocam fotoğraflar D diskinde di ondan dolayı sadece C format atar diye biliyordum ama baktım ki tüm hd formatlamış ve temizlemiş pc notebook hd sökmem şuan.
sökemezsen dediğim proğramın full versiyonunıu bul, kurup tarat mutlaka bişeyler bulacaktır.
-
DJ_Alper bunu yazdı
cclanerın aynı firmanın yaptığı ücretsiz bir kurtarma programı vardı
onunla ben kaç kere format yemiş hdd den resim kurtardım
Alper hocam link verebilirmisin o program ile.
-
Alper abinin dediği program recuva hocam. Madem önemli fotoğraflar var atsaydın ya bi bulut servisine.
-
Mustafa bunu yazdı
Alper abinin dediği program recuva hocam. Madem önemli fotoğraflar var atsaydın ya bi bulut servisine.
Hocam denedim programı az önce bitti sadece 1 tane flv dosyası buyldu. Başka ne yapabilirim.
-
hocam ben yanlışlıkla geçen sene formar attığımda saçımı başımı yoldum ama
MiniTool Power Data Recovery 6.5.0.1 sayesinde 145 gb veri kurtamıştım
aşağıdaki konuma bak
http://www.tahribat.com/Forum-Olusturulmus-Yeni-Birimi-Bicimlendirmeden-Acmak-174280/