Fotokopi Kitaplar Size Geldi Mi ?
-
yaw get matrax ta ibro yu kırdın o çok duygusal bi insan bir o kadarda nazik onun kalbini kazanamassın bida süe:D
-
yaw get matrax ta ibro yu kırdın o çok duygusal bi insan bir o kadarda nazik onun kalbini kazanamassın bida süe:D
a.q bitek sen le darkofdarkkness
bekleyin diyo a.q
para yollamayan adamma ne sikim girmiş ben onu anlayamadım ama yaw :D
yaw sen beni captan ı bulacan demi -
ibrahim hepinize kargoyla birer bardak su yollucak.soğuundan :D
-
ibo arayacam yarına cnm ama yarın tatile gitcem yarın uzun araymam salı günü geliyorum onda süpere ararım varsa bulrum kesin yollayacam bulrsam sözüm söz:E
-
yazılanlari simdi okuyorum a.g cuma atacam dedin ya enson ibosen le oyle konusmadık mı ?
-
Kac kere adres gonderdim Sen bana cuma atacam dedin atmadin
Çarşambayi yeni duyuyorum . ibo arkandan laf da etmedim . eger bole bişi yaptiysa o.c olacak dedim . bu da direk sana o.c dedigim anlamina gelemz . -
yaw git dele başımdan sen ben taşak mı geçiyon açyığın konuya bak bi ilk başta resmen bana hırsılık la suçluyon 5 milyon ne kila benim bi cigara param one ki ben ona tenezül edem
o olaya da gelince bikaç arkadaş bizi bekle dedi bende tamam sorun değil beklerim dedim
sen bu konuyu açmadan önce ilk başta insan bana pm atar
bana adını soyadını adresini pm den at tarın yollayam kitapı sana -
hiç bişey görmediyseniz dünden beri imzamda
""arkadaşlar kitap fotokopileri bugün bitiyomuş ben de size çarşamba yollayacam parayı yatıran arkadaşlar bana açık adreslerini pm den atsın lar(önceden atanlar warsa adresleri bi daha atsınlar) ""
yazıyo
bole olunca A.G bunları soyleme hakkı bana gecer . -
ibo bende parasinda degilim 5 lira artık harclik etmiyor bi gun icin . ama a.g Pm ve E mail den sonra a.g nerde bu adam dedim sana pm den adresimi atiyorum.
-
la anladık a.q.yum zenginsiniz::D mc_raier abü bence adamdan bi özür dile ama sen bilirsin.....
Toplam Hit: 4023 Toplam Mesaj: 40