Frankmalkovski Paylaşımı Oyun Ve Filmler
-
Evet beyler başlıyorum.
-
mp3 yasak,böyle başlık yasak.
-
Sinemalar Puanı : 9.0/10
Yapım: 2001 – ABD
Tür: Aile, Biyografi, Dram, Gizem, Psikolojik
Süre: 134 dakika
Yönetmen: Ron Howard
Oyuncular:
Russell Crowe, Jennifer Connelly, Paul Bettany, Ed Harris, Josh Lucas, Christopher Plummer, Adam Goldberg, Eva Angelina, Judd Hirsch, Vivien Cardone, Austin Pendleton, Tanya Clarke, Josh Pais, Jillie Simon, Anthony Rapp, Victor Steinbach, Jason Gray-stanford
Senaryo: Akiva Goldsman
Senaryo (Kitap): Sylvia Nasar
Yapımcı: Ron Howard, Brian Grazer
Filmin Konusu :
John Forbes Nash Jr., genç yaşında oyun teorisi üzerine geliştirdiği kuramlarla matematik dünyasının bir numaralı ismi haline gelir. Fakat kısa süre içerisinde bencilliği ve kendine olan aşırı güveni sonucunda oluşan kişisel problemleri ile baş edemez duruma düşer. Dahilik ile delilik arasındaki ince çizgide, delilik tarafına doğru sürüklenir.
Uzun süre şizofreni ile mücadele eden matematikçi, yıllar sonra adeta yeniden doğarak Nobel ödülünü almayı başarır. Sylvia Nasar'ın John Nash biyografisi temel alınarak çekilen Akıl Oyunlar , en iyi film ve en iyi uyarlama senaryo dalında Oscar sahibi.İndirme Linki :
http://freeuploads.fr/?d=55184
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Oyun Adı : Battlefield 2
Oyun Türü : Aksiyon
Dosya Boyutu :898.64 MB
Oyun Dili : İngilizce
Bilgi :
Battlefield serisinin en çok ilgi toplayan oyunlarından biri olan serinin 2. versiyonu sizlerle.Aksiyonun doruklarına ulaşacağınız oyunda ister online ister tek kişi olarak oynayabilirsiniz.
Battlefield 2 Sistem Gereksinimleri :
İşletim Sistemi:Windows XP, Windows Vista, Windows 7.
İşlemci:1.7 GHz Intel Celeron D / Pentium 4 VEYA AMD Athlon XP/ Sempron veya daha iyisi
RAM:512 MB veya daha fazlası
Ekran Kartı: DirectX 9.0c destekli ses ve ekran kartı
HDD:2.3 GB Boş disk alanıİndirme Linki :
http://www.freeuploads.fr/?d=54342
Rar Şifresi : msfk
-
ONEMINUTE bunu yazdı
Dün ana konu aç diyorlardı ?
-
FrankMalkovski bunu yazdıONEMINUTE bunu yazdı
Dün ana konu aç diyorlardı ?
sıkıntı olursa gizlersin
-
Edit.
mkyb tarafından 18/Kas/12 14:23 tarihinde düzenlenmiştir -
Hoca konuyu gizle bence sıkıntı çıkabilir. Paylaşımlar için teşekkürler bu arada
-
CnkGn bunu yazdı
Hoca konuyu gizle bence sıkıntı çıkabilir. Paylaşımlar için teşekkürler bu arada
Konu gizleme olayı nasıl oluyor ?
-
ilk mesajın üst sağda varsa düzenle diye vardır ordan gizlersin yoksa orada düzenle zamanı geçmiştir bi mod ancak düzenleyebilir
bf2 yi indiriyorum eyw
-
FOXXLY bunu yazdı
ilk mesajın üst sağda varsa düzenle diye vardır ordan gizlersin yoksa orada düzenle zamanı geçmiştir bi mod ancak düzenleyebilir
bf2 yi indiriyorum eyw
O zaman modlar konuya bi ayar çekerse iyi olur. :)
-
Hakkaten düzenlenmesi şart.