Fransa, Japonya Ve Türkiye Demir Yollarının Nacizane Hızlı Tren Çalışmaları :)
-
yaw beyler komik degilmi ama hangi akla hizmet tren ittirmek tamam biz 500 km de gidelim demiyorum ama be kardeşim tren de ittirilir mi hiç :) sorun onlarda degil bizde ya biz çok biliyoruz ya onlar çok gelişmiş
-
Ben bağdaştırabildim,görüşüm budur,bağdaştıramayanlara da saygılıyız.Bağdaştırabilenlere ise hem saygılıyız,hem sevgi doluyuz : )
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------
Ben bağdaştırabildim,görüşüm budur,bağdaştıramayanlara da saygılıyız.Bağdaştırabilenlere ise hem saygılıyız,hem sevgi doluyuz : )
:)
-
zamanında otoyolları otobanları istemeyenleride biliyoruz.
-
zuhaha
hiç bu kadar çok gülmemiştim gözümden yaş geldi :)
-
zamanında benzin bitti diye devrim arabalarının yaşamına son veren zihniyetler geldi aklıma
-
Ağlanacak halimize gülmek..
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------zamanında benzin bitti diye devrim arabalarının yaşamına son veren zihniyetler geldi aklıma
tskda eski tip manlar vardı ittirmeyince çalışmazlardı ( çok nadir akü takviyesi yapmadanda çalıştığı görülmüştür ) magiruslar falan.. hayatımızın her alanında ittirmeye alışığız. yada kullanmaya çalıştığımız aletlerimiz ittirmeye müsait aletler bence :) şaka maka sarı ceketli amca treni ittirme olayına iyi dalmış dikkat ettimde :)
-
bizim dışımıızda kensi ülkesini bu kadar kötüleyen, kötü göstermeye çalışan başka bir yer varmı acaba, sonrada yabancılara dersiniz tr'yi yanlış biliyorlar fln diye..
-
sivil_padisah bunu yazdı:
bizim dışımıızda kensi ülkesini bu kadar kötüleyen, kötü göstermeye çalışan başka bir yer varmı acaba, sonrada yabancılara dersiniz tr'yi yanlış biliyorlar fln diye..
ne kötülüyoruz ama dimi
başka bi ülkede bir milletvekili parti değiştirdiğinde adam sokağa çıkamaz hale gelir.kendini öldürür. bizde kahramanmış gibi bayraklarla karşılanır.bir ülkede ekonomi kötüye gittimi başbakanından kadrosuna herkese dersi verilir seçimde bizde tekrar tekrar seçilir çünkü alışmışız.
bir ülkede bir vatandaşa bırak ananıda al git lafını söylemeyi, watandaşın lafını bile dinlemedimi o kişi işinden olur. bizde ananıda al git dedi demekki bi bildiği varacaba alıp gitsekmi diye düşünülür.
bir ülkede terörist başı yakalandımı öldürülür bizim ülkemizde tam teknik destekle bakımıyla sağlığıyla ilgilenir ama watandaşın sigorrtası yok diye bi ameliyat ücreti senelerce senet yapılarak ödetilir.
galiba kötülemeyede hakkımız var.. ama kötülemiyoruz sadece eleştiriyoruz.. eleştiriden doğrular bulunur. birilerinin çığırtkanlığını yapmak yerine neden birilerinin yerinde kendimiz olmaya çalışmıyoruzki. bence bunun yorumunu yapalım.