Fransa Şerefsizleri Tanıdı
-
:D::D bizdede açarlarsa şerefsizim bizim şehrin en büyük meydanında tek başıma eylem yaparım
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------
:D::D bizdede açarlarsa şerefsizim bizim şehrin en büyük meydanında tek başıma eylem yaparım
-----------------------------=)=) yok ya yanlız değilsin bırakırmıyız hiç seni
ben fransızcaya da gıcık oluyorum hee bi erkek fransızca konuşunca i*ne gibi oluyo =) kızlarına yakışıyo ama onlarada or*pu tadı veriyo =)
kanları bozuk bunların düzgün adam yokki =)
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------Eylem yapcan nolcak? Bu zamana kadar yapılan hangi eylem işe yaradı ?
Eylem değil, katliam yapmaya hazırlan, emin ol tek olmayacaksın !
-
yawuz bunu yazdı:
eylem fln hikaye cumhuriyet mitinglerinde de bi ton insan yürüdü. . . . -
yuh aq birgrup o.ç birlesmis iste neler yapiyorlar ... Aq bu ülkenin basinda böylelri olursa ülke böle dandalaklara yalakalara birakilrsa daha neler görürüz aq ... Türkiyedede açtirirlar yakinda bekleyin aq ..
-
devletimiz çok pasif kalıyo.2-3 çapulcuya laf ettiriyo.Barzani köpeği hergün cıkıp laf sölüyo havluyo ama bizde tık yok.Mitng felanda hikaye arkadasın dedigi gibi cumhuriyet mitingindede bi ton insan vardı sonuc ortada :P
emir hacı dogru diyo bunların katli vaciptir. -
Fransız kadınlarına ve şarabına hastayım.it bunlar ürür türkiyem yürür.
-
evet dediler bunlar geçen sene ermeni soykırımı vardır diye yasada çıkarttılar . yasaya uymayana para ve hapis cezası yaptılar.
artık 3 . dünya savaşına hazır olalım. abd israil irana saldırı düzenleme hedefinde. ekonomi miz güçlü olsaydı yerle bir ederdik.
ve iyi tanıyalım düşmanlarımızı. türkün türkten başka dostu yok.
-
yaa babalar FRANSA nın o.ç olduğunu daha yeni anlıyonuz allah aşkına amk evlatları senelerdir bi sik yapamadılar hala daha acaba die zorlıyolar ben onları bi zorlucam akılları başlarına gelicek hee 3. dünya savaşı çıkıcak ok. amk bütün dünya birbirine girer bea. japonya amerikaya almanya fransa ve ingiltereye gıcık saten amerika kıtası malum amerikan amborgalarıdnan dolayı ordakilerde bi saf tutarlar ipneler 1.2. dünya savaşında olduğu gibi türkiyenin jeopolitik konumundan dolayı türkiyeyi zorla savaşa sürüklemeye çalışırlar. hepsinin amk. Avrupa Birliğinin de amk onun bokuna saten türkiyeyi kullanıolar hala daha.
-
eğer bu şeref yoksunu haysiyetsiz köpekler bunu yaprlarsa bizde Cezayirde müslümanlara yaptıklarını SOYKIRIM olarak tanımalıyız.
tabi bunu yapabilecek cesaret, şeref ve haysiyet bizi idare edenlerde varsa..
edit// Cezayirdeki katliyamın SOYKIRIM olarak dünya yada başka bir ülke tarafından tanınıp tanınmadığını bilmiyorum. En son yani ben yakın geçmiş zaman hakkında okurken tanınmıyodu diye biliyorum....