folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Fransa Şerefsizleri Tanıdı

Fransa Şerefsizleri Tanıdı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    :D::D bizdede açarlarsa şerefsizim bizim şehrin en büyük meydanında tek başıma eylem yaparım

tahribat.com a can feda
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

yawuz bunu yazdı:
    -----------------------------
    :D::D bizdede açarlarsa şerefsizim bizim şehrin en büyük meydanında tek başıma eylem yaparım

=)=) yok ya yanlız değilsin bırakırmıyız hiç seni

ben fransızcaya da gıcık oluyorum hee bi erkek fransızca konuşunca i*ne gibi oluyo =) kızlarına yakışıyo ama onlarada or*pu tadı veriyo =)

kanları bozuk bunların düzgün adam yokki =) 

Zugzwang
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

yawuz bunu yazdı:

Eylem yapcan nolcak? Bu zamana kadar yapılan hangi eylem işe yaradı ?

Eylem değil, katliam yapmaya hazırlan, emin ol tek olmayacaksın ! 

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CameL
    CameL's avatar
    Erkek
    yawuz bunu yazdı:
    eylem fln hikaye cumhuriyet mitinglerinde de bi ton insan yürüdü. . . .

Haberin var mı seni çok sevdiğimden ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR_ip
    TR_ip's avatar
    Erkek
    yuh aq birgrup o.ç birlesmis iste neler yapiyorlar ... Aq bu ülkenin basinda böylelri  olursa ülke böle dandalaklara yalakalara birakilrsa  daha neler görürüz aq ... Türkiyedede açtirirlar yakinda bekleyin aq ..

Kontakt : TR_ip@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    devletimiz çok pasif kalıyo.2-3 çapulcuya laf ettiriyo.Barzani köpeği hergün cıkıp laf sölüyo havluyo ama bizde tık yok.Mitng felanda hikaye arkadasın dedigi gibi cumhuriyet mitingindede bi ton insan vardı sonuc ortada :P

emir hacı dogru diyo bunların katli vaciptir.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

Fransız kadınlarına ve şarabına hastayım.it bunlar ürür türkiyem yürür.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

evet dediler bunlar geçen sene ermeni soykırımı vardır diye yasada çıkarttılar . yasaya uymayana para ve hapis cezası yaptılar.

artık 3 . dünya savaşına hazır olalım. abd israil irana saldırı düzenleme hedefinde. ekonomi miz güçlü olsaydı yerle bir ederdik.

ve iyi tanıyalım düşmanlarımızı. türkün türkten başka dostu yok.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    yaa babalar FRANSA nın o.ç olduğunu daha yeni anlıyonuz allah aşkına amk evlatları senelerdir bi sik yapamadılar hala daha acaba die zorlıyolar ben onları bi zorlucam akılları başlarına gelicek hee 3. dünya savaşı çıkıcak ok. amk bütün dünya birbirine girer bea. japonya amerikaya almanya fransa ve ingiltereye gıcık saten amerika kıtası malum amerikan amborgalarıdnan dolayı ordakilerde bi saf tutarlar ipneler 1.2. dünya savaşında olduğu gibi türkiyenin jeopolitik konumundan dolayı türkiyeyi zorla savaşa sürüklemeye çalışırlar. hepsinin amk. Avrupa Birliğinin de amk onun bokuna saten türkiyeyi kullanıolar hala daha.

Living Death
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek

eğer bu şeref yoksunu haysiyetsiz köpekler bunu yaprlarsa bizde Cezayirde müslümanlara yaptıklarını SOYKIRIM olarak tanımalıyız.

tabi bunu yapabilecek cesaret, şeref ve haysiyet bizi idare edenlerde varsa..

edit// Cezayirdeki katliyamın SOYKIRIM olarak dünya yada başka bir ülke tarafından tanınıp tanınmadığını bilmiyorum. En son yani ben yakın geçmiş zaman hakkında okurken tanınmıyodu diye biliyorum.... 

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
Toplam Hit: 4045 Toplam Mesaj: 22