folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Fransız Balkon İçin Güvenlik Önlemi ?

Fransız Balkon İçin Güvenlik Önlemi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

cd35126f-270c-4d5e-a4ce-a1d3b04abbc6.jpg (800×640)

arkadaşlar fransız balkonun kendisi sağlam değil gözümde ne kadar da olsa arada açık unutmakdan korkuyorum bunlara file baktım yorumlar çok dandik diyor ve alt tarafı yine açık kalacak gibi çocuk her türlü aralardan gidebilir.Nette de pek bir çözüm bulamadım kafama yatan balkon filtesi zannımcaolmaz oraya varmı böyle güzel bir taktik yolu

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    nereodi bunu yazdı

cd35126f-270c-4d5e-a4ce-a1d3b04abbc6.jpg (800×640)

arkadaşlar fransız balkonun kendisi sağlam değil gözümde ne kadar da olsa arada açık unutmakdan korkuyorum bunlara file baktım yorumlar çok dandik diyor ve alt tarafı yine açık kalacak gibi çocuk her türlü aralardan gidebilir.Nette de pek bir çözüm bulamadım kafama yatan balkon filtesi zannımcaolmaz oraya varmı böyle güzel bir taktik yolu

önüne kalın cam koydurabilirsin hocam.

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Arabalar için olan brandalardan alabilirsin hocam. Ölçüyü alırsan brandacılar özel dikim yapıyor. İple sıkıca bağlarsın.

Allah korusun.

https://www.youtube.com/watch?v=gaABuYaQqBE

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

https://www.hepsiburada.com/tesa-insect-stop-kapi-sinekligi-120x220-siyah-renk-pm-HB000006DWT2 Sineklik işe yarayabilir biraz daha sağlam gerekebilir dersen profil sineklik

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

kapının üst kısmına çelik kapılardaki güvenlik şeyinden yapın. zincirli varya hani.

bundan tak hocam zincir uzunluğunu da çocuğun aradan geçemeyeceği mesafeye göre ayar edersiniz o zincir sürekli durur orada.  Hani kapıyı aralarsınız ama tam açılmaz.

https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1NEXfIVXXXXbVaXXXq6xXFXXXe/Kap-Zinciri-g-venlik-304-Paslanmaz-elik-Kap-Zinciri-Anti-h-rs-zl-k-toka-kap.jpg

dcpromo tarafından 08/Ağu/18 17:58 tarihinde düzenlenmiştir

next next next install
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

kapı üstü zincir artı araba brandası ikilisi daha sağlam olacaktır.Şimdi esas sorun arada evi havalandırıyoruz çocuk uyuyor en büyük korku anlık birşey olur diye, şu fransız balkon nedir vallahi ölümtehlikesi.Yarın ilk iş sabahdan ölçü alıp brandacı oradanda gidip zincir alayım teşekkürler arkadaşlar.

Fransız balkona cama güvenemedim birini kafasına falan düşer elliyorsun emanet yapılmış süs niyetine 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek

Hocam fotoğraftaki daire senin ise güzel yapmışlar ama içim rahat etsin dersen yatay atılan 16 lik borudan bir de dikey attırır karşılıklı tapa ile kapattırırsın. Bir boy 16 lik boru ve tahminen 12 adet boru tapası yeterli. Alacağın borunun et kalınlığı 2 den asagi olmasın.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    McM
    McM's avatar
    Erkek

Güvenlik önemli ama estetiğide bozmayalım bence hocam... Şuandaki korkulukların dizilimi cocuklar için merdiven görevide görüyor... En güzeli kalın temperli cam yapmak... 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi

Hocam nerde yaşıyorsun sivas 'ta yatay koruluğa güvenli değil diye izin vermiyorlar belediye proje aşamasında atay korkuluğun dikey olarak değiştirilmesini istiyor

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

http://www.ykdpark.com/sayfalar/dekoratif-korkuluk/161

şöyle bişeyler al . az pahalı olur ama sağlam olur. montaj için anlaşırken hem tabana hem yan duvara diye ekle . 

aleminyum perforje işi yapanlardan daha ucuza mevcut korkuluğuna şeritler ekletip dikey ve yatay sık sık . hemde daha sağlam duvara bağlatabilirsin

samaccc tarafından 08/Ağu/18 19:57 tarihinde düzenlenmiştir

Minimalist Değilim Tembelim
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Nasilsa iceri aciliyor, siz cikmiyorsaniz ve kozmetik sorun degilse 1x1 civari mdfyi daha dis kisma konan cocugun itemeyecegi kadar agir bir seye dayayarak cok ucuza kapanir 

sigara değil, balık olan.
Toplam Hit: 2939 Toplam Mesaj: 14
fransanın amk