Fransız Balkon İçin Güvenlik Önlemi ?
-
arkadaşlar fransız balkonun kendisi sağlam değil gözümde ne kadar da olsa arada açık unutmakdan korkuyorum bunlara file baktım yorumlar çok dandik diyor ve alt tarafı yine açık kalacak gibi çocuk her türlü aralardan gidebilir.Nette de pek bir çözüm bulamadım kafama yatan balkon filtesi zannımcaolmaz oraya varmı böyle güzel bir taktik yolu
-
nereodi bunu yazdı
arkadaşlar fransız balkonun kendisi sağlam değil gözümde ne kadar da olsa arada açık unutmakdan korkuyorum bunlara file baktım yorumlar çok dandik diyor ve alt tarafı yine açık kalacak gibi çocuk her türlü aralardan gidebilir.Nette de pek bir çözüm bulamadım kafama yatan balkon filtesi zannımcaolmaz oraya varmı böyle güzel bir taktik yolu
önüne kalın cam koydurabilirsin hocam.
-
Arabalar için olan brandalardan alabilirsin hocam. Ölçüyü alırsan brandacılar özel dikim yapıyor. İple sıkıca bağlarsın.
Allah korusun.
-
https://www.hepsiburada.com/tesa-insect-stop-kapi-sinekligi-120x220-siyah-renk-pm-HB000006DWT2 Sineklik işe yarayabilir biraz daha sağlam gerekebilir dersen profil sineklik
-
kapının üst kısmına çelik kapılardaki güvenlik şeyinden yapın. zincirli varya hani.
bundan tak hocam zincir uzunluğunu da çocuğun aradan geçemeyeceği mesafeye göre ayar edersiniz o zincir sürekli durur orada. Hani kapıyı aralarsınız ama tam açılmaz.
-
kapı üstü zincir artı araba brandası ikilisi daha sağlam olacaktır.Şimdi esas sorun arada evi havalandırıyoruz çocuk uyuyor en büyük korku anlık birşey olur diye, şu fransız balkon nedir vallahi ölümtehlikesi.Yarın ilk iş sabahdan ölçü alıp brandacı oradanda gidip zincir alayım teşekkürler arkadaşlar.
Fransız balkona cama güvenemedim birini kafasına falan düşer elliyorsun emanet yapılmış süs niyetine
-
Hocam fotoğraftaki daire senin ise güzel yapmışlar ama içim rahat etsin dersen yatay atılan 16 lik borudan bir de dikey attırır karşılıklı tapa ile kapattırırsın. Bir boy 16 lik boru ve tahminen 12 adet boru tapası yeterli. Alacağın borunun et kalınlığı 2 den asagi olmasın.
-
Güvenlik önemli ama estetiğide bozmayalım bence hocam... Şuandaki korkulukların dizilimi cocuklar için merdiven görevide görüyor... En güzeli kalın temperli cam yapmak...
-
Hocam nerde yaşıyorsun sivas 'ta yatay koruluğa güvenli değil diye izin vermiyorlar belediye proje aşamasında atay korkuluğun dikey olarak değiştirilmesini istiyor
-
http://www.ykdpark.com/sayfalar/dekoratif-korkuluk/161
şöyle bişeyler al . az pahalı olur ama sağlam olur. montaj için anlaşırken hem tabana hem yan duvara diye ekle .
aleminyum perforje işi yapanlardan daha ucuza mevcut korkuluğuna şeritler ekletip dikey ve yatay sık sık . hemde daha sağlam duvara bağlatabilirsin
samaccc tarafından 08/Ağu/18 19:57 tarihinde düzenlenmiştir -
Nasilsa iceri aciliyor, siz cikmiyorsaniz ve kozmetik sorun degilse 1x1 civari mdfyi daha dis kisma konan cocugun itemeyecegi kadar agir bir seye dayayarak cok ucuza kapanir