Fringe İzleyen ?
-
Hepsinin bir anlamı var arkadaşlar yukardaki linklerde bermisler zaten,ayrica 5 inci bölümün ortalarında kendileride yavaş yavaş açıklıyor o şekilleri,
-
laan spoiler?
-
ne spoileri spoiler veren mi oldu nerde kim o kim kim
-
Olmadımı :D az okudum spoiler gibi geldi bana heycanlandım :D
-
canerator bunu yazdı
laan spoiler?
yanlış günde yanlış konuya girdin daha iflah olmazsın sen :D
-
sırf bitsin diye izliyorum, fringe artık eski fringe değil.
-
valllahi bitmek için izleme şeysine gelirsek 4.sezonun ilk 2 bölümü benim için öyleydi olivia ile peter ayrı oldularmı dayanamıyorum üzülüyorum izleyemiyorum sıkıntıdan
-
Ka1nsha bunu yazdı
valllahi bitmek için izleme şeysine gelirsek 4.sezonun ilk 2 bölümü benim için öyleydi olivia ile peter ayrı oldularmı dayanamıyorum üzülüyorum izleyemiyorum sıkıntıdan
spoiler detected :(. 2.sezonda kalmıştım ben galiba en son. bunlar evlendilerde mi ayrıldılaaar yoksa iş olarak mı ayrı çalışıyorlar ve niye ayrılar gibi bir sürü soru işareti oluştu kafamda. daha da izlemem zaten :(
-
şuan 4. sezon 8.bölümdeyim, soracağım ufacık bişeyler var.
az birazcık SPOİLEEEERRR!!!!
şimdi konuyu 1.d(1. dünya) - 2.d(2. dünya) şeklinde anlatıcam.
1.d= peter'ın küçüklüğünde kaçırılıp getirildiği dünya(ikiz kulelerin olmadığı).
2.d= peter'ın kaçırıldığı dünya(ikiz kulelerin olduğu)
bu olivia 3. sezon son bölümlerine doğru biliyosunuz ki 2.d'de sıkışık kalmıştı, 1.d'ya geçiş yolları arıyodu ve saçları turuncumsu kahküllü idi. 1.d'de ki liv in saçları sarı önleri uzundu. neyse sonunda 2.d'de ki broyles'un yardımıyla 1.d'ye geçti ama geçince saçları yine sarı ve uzun oldu, biliyosunuz ki o geçince diğerinin de 2.d'den olduğu anlaşıldı ve yakalandı o arada da 2.d'deki walter hem 1.d ile değişim yapacaklarından (yani 1.d'den birini alacakları için aynı hacimde bi cisimle yer değiştirmeleri gerektiğinden)hemde broyles'un hainlik(olivia'ya yardım ettiği için) yaptığından, 1.d'de ki olivia ile broyles'un 1 kol ve bacağını kesip öldürüp yer değiştirmişlerdi. 2.d'ye geçen olivia nın saçları sarı iken bian da turuncumsu ve kahküllü oldu(!), broyles da öldü haliyle.
şimdi ise, makineyi peter ile çalıştırdılar ve eskiden gözcülerin yaptığı hata yüzünden peter'ın ölmesi gerektiğinden, makine çalışıp 2 dünya bir arada çalışmaya karar verdiği sırada peter'ı çizgiden sildiler ve kimse peter hakkında bişey hatırlamıyo. şimdi sormak istediğim; olivia daki bu saç mevzusu yine bi dünyalar arası kişileri değiştirmeklemi alakalı (ilerde ki bölümlerde çıkacakmı çıkmayacakmı?) ve 2.d'de ki broyles ölmüştü ve şuan peter'ın silinmesinden sonra tekrar canlandı.
ya kaçırdığım bi yer var, ya da bunlar ileriki bölümlerde çıkacak şeyler. izlerken kafamı karıştırdığı için, en azından bana ileride çıkacak ya da çıkmayacak diyebilirsiniz, diziye tekrar anlam yüklüyebileyim diye sordum.
SPOİLEERR bitti.
-
4.sezon 22.bölüm şu ana kadar izlediğim en iyi bölümdü ve tek başına film olmaya aday yok böyle birşey amukaa