Frozen Kapışaaan?!
-
frozen ve C&C generalsda her an her saat kapismaya acigim hatta derim ki soyle 4 kisi fln olsak bomba olur
-
kapışak :) C&C generalste
-
Bilsende bişe yapamazdın ki :) beni yeneecek adam anasının karnında doğmadı :P hic adam gibi yenen olmadi ya biri oyundan cikti ya bise oldu habire kazandım artık bıktım! :D Koridor ve ya ev kurmalı güzel oynayan rakip aranıyor..
-
Noyan bunu yazdı:
Hoca Hevesle Gelmişsin Kapışak Die Ama Oyunculuk Ruhu Pek Kalmadı Millette.
Bendende Pas Yazmadan Edemedim Ama Olsun. Seçdiğin Karakter Ne Bide Sevdiğin Karakter Nedir Sölersen Sevinirim. Arthas Mı İlidian mı Sen Yaz Bende Yazacam
Kusura bakma simdi gördüm..En sevdiim karakter Necromancer,sonra death knight ve bloodmage..
-
HolyOne bunu yazdı:
frozen ve C&C generalsda her an her saat kapismaya acigim hatta derim ki soyle 4 kisi fln olsak bomba olur
Abi!!!Şimdi gel kapışalım işte yaw msnyi aç konusuruz yada eurobattleye gel 2 ye 2 daha cok sarar oynamak isteyen yazsııııın rakip bulamıyorum hepsi kaçıyo gavurların!
-
HolyOne bunu yazdı:
Abi hangi reg dosyalarını atcaktım sana yaw bliizard diye bise yok bu arada ne zaman oynarız???
-
generals zero houra varım
-
Warcraft tam deilde bu hero lu haritalara bilmesem bile 3 5 oyun sonunda adapte olurum euro battle net de oynayan warmı??
-
alpin bunu yazdı:
Warcraft tam deilde bu hero lu haritalara bilmesem bile 3 5 oyun sonunda adapte olurum euro battle net de oynayan warmı??
Ben eurobattle de oynuyom nickim gVeR gel kapışak bi ara istiyosan -
Şeyhle bosu bosuna oynamayın bana kodu size napar kimbilir(frozen icin konusuyom) :)