folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Fsi Ve Düz Motor Farkı?

Fsi Ve Düz Motor Farkı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    0x656e bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

turbo yani TSI motorlar ve yeni nesil hybrit destekli turbo motorlar çok çok daha iyi.

1. si Turbo motor özellikle tsi olanlar düşük devir sıfır ses ve çok düşük tüketim sağlıyor

2. gazlamak istediğinde anında tepki veriyor seni bekletmiyor

mercedes de turbo dan önce kompressor diye bi ara geçiş modeli yaptı fakat turbo gibisi yok.

1- Turbonun ayarlanmasına göre değişir. Düşük devire göre ayarlanmışsa evet ama bu sefer yüksek devirde üzer. 

2- Turbo demek (sadece benim için mi acaba idk) sorun demek. 

benim kastım tsi ve vag grubu araçlar diğer markaların farklı olabilir 2015 den beri çıkan turbo araçlar çok nadir arıza verir sıkıntı çıkarsa dsg den çıkıyor :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    PanxeR bunu yazdı
    0x656e bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

turbo yani TSI motorlar ve yeni nesil hybrit destekli turbo motorlar çok çok daha iyi.

1. si Turbo motor özellikle tsi olanlar düşük devir sıfır ses ve çok düşük tüketim sağlıyor

2. gazlamak istediğinde anında tepki veriyor seni bekletmiyor

mercedes de turbo dan önce kompressor diye bi ara geçiş modeli yaptı fakat turbo gibisi yok.

1- Turbonun ayarlanmasına göre değişir. Düşük devire göre ayarlanmışsa evet ama bu sefer yüksek devirde üzer. 

2- Turbo demek (sadece benim için mi acaba idk) sorun demek. 

benim kastım tsi ve vag grubu araçlar diğer markaların farklı olabilir 2015 den beri çıkan turbo araçlar çok nadir arıza verir sıkıntı çıkarsa dsg den çıkıyor :)

Yok abi şundan dolayı diyorum vag falan farketmez turbo varsa bir süre sonra malzemenin doğası gereği problem çıkartıyor. Üfleme yapıyor vs. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

maddi sebeplerden 2018 fabia aracımı satıp 2012 polo tdi bm 200k kmde aldım aralıkta. arac 212K KM de turbo revizyonu gördü egr değişti vs 20k masraf çıkardı bana bunlar da yetmezmiş gibi şimdi şanzıman ötmeye başladı ve egzoz sıcaklık sensörü arıza veriyor.
    imkanınız varsa 100k km üstü araç almayın illa alınacaksa her türlü bakımının eksiksiz yapıldığından emin olun. hee param var ben zevk için alacağım uğraşırım diyenlere sözüm yok... 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

130k araç almıştım sanayide herkesi tanır olduk experde temizdi saglam bi yerde ayrıntılı yaptirmistim. yine de sorun cıkıyor iste. simdi 70k da aracım var henüz bi ustaya isim düsmedi 10 bin bakıma götürcem işte 1 ay sonra onuda serviste yaptiriyorum hatta bu aracı alıp direkt takilmistim hic ustaya göstermedim bile 2017 golf tsi

insidae tarafından 14/Haz/23 18:25 tarihinde düzenlenmiştir

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Turbo motor her türlü candır.

Turbosuz + 321K km. Olmaz. Parana yazık.

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

Ağalar 2016 Polo 1.2 Tsi alınır mı? 100-150K km aralığında

next next next install
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Avrupa ABD araçlarından uzak durun Kinder yumurta almak gibidirler.abd liler bile uyandı otomotivin zirvesi adamlar işi çözdü.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    dcpromo bunu yazdı

2015 1.2 tsi comfortlinr polo idi aracım kendisini çok severek sattım çok konforlu ve kompakt bir araç park etmesi hızlanması hoş ben 123km de sattım ve hiç arıza çıkartmamıştı o km ye kadar

polo için tek sıkıntı aile arabası değil evlendikten sonra bagaja bi çocuk arabası koysan başka hiç birseyi sığmıyor fakat ben en fazla 4 kişi binerim çokta bagajım olmaz dersen mükemmel araç hala çok özlüyorum keşke satmasaydım

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    dcpromo bunu yazdı

2015 1.2 tsi comfortlinr polo idi aracım kendisini çok severek sattım çok konforlu ve kompakt bir araç park etmesi hızlanması hoş ben 123km de sattım ve hiç arıza çıkartmamıştı o km ye kadar

polo için tek sıkıntı aile arabası değil evlendikten sonra bagaja bi çocuk arabası koysan başka hiç birseyi sığmıyor fakat ben en fazla 4 kişi binerim çokta bagajım olmaz dersen mükemmel araç hala çok özlüyorum keşke satmasaydım

Ben de kullandığım 2 farklı poloyu çok özlüyorum.
    Biri 2013 model 1.2 TDi trendline idi. Kalkışı hantal ama hızlandıktan sonra tıkanmadan hızlanabilmesini çok seviyordum. Yakıtı inanılmaz az yakıyordu. 1 depo + 1 yedek depo ile 1100 1200 km yapabiliyordu.
    Diğeri de 2018 model 1.2 TSi comfortline idi. Benzinli ve donanımlı olduğu için çok daha konforluydu elbette. Dizel olana göre çok daha sessizdi ve daha güzel kalkıyordu. Yakıtı da benzinli bir araca göre gayet iyiydi. Yanlış hatırlamıyorsam 1 depo ile 800 850 km görüyordum.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    dcpromo bunu yazdı

Ben de kullandığım 2 farklı poloyu çok özlüyorum.
    Biri 2013 model 1.2 TDi trendline idi. Kalkışı hantal ama hızlandıktan sonra tıkanmadan hızlanabilmesini çok seviyordum. Yakıtı inanılmaz az yakıyordu. 1 depo + 1 yedek depo ile 1100 1200 km yapabiliyordu.
    Diğeri de 2018 model 1.2 TSi comfortline idi. Benzinli ve donanımlı olduğu için çok daha konforluydu elbette. Dizel olana göre çok daha sessizdi ve daha güzel kalkıyordu. Yakıtı da benzinli bir araca göre gayet iyiydi. Yanlış hatırlamıyorsam 1 depo ile 800 850 km görüyordum.

eyvallah ağalar, o zaman polo alayım, çok bagaj işim olmuyor, mevcutta yaris var zaten ortalama aynı bagajları hertürlü yeter. 

next next next install
Toplam Hit: 2543 Toplam Mesaj: 27
golf fsi