FSM Köprü Trafiği Sorunu
-
son 3 gündür fsm trafiği %50 azaldı + ogs den geçenler trafiğe takılmadan karşı şeritteki bölünmüş yoldan rahat rahat gide bilirler şahsi araçlar 3-4 km ilerdeki boğaziçi köprüsü tercih etse bukadar trafik çilesi çekmezlerdi
-
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------yoo hergün yol çökmüyor geçenlerde de yayaların metrobüs girişindeki yol çöktü insanlar içine düştü. bunun dışında her gün metrobüs kullanan insanlar acaip acaip şeyler yaşıyorlar.
-----------------------------e yani ?
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------yoo hergün yol çökmüyor geçenlerde de yayaların metrobüs girişindeki yol çöktü insanlar içine düştü. bunun dışında her gün metrobüs kullanan insanlar acaip acaip şeyler yaşıyorlar.
-----------------------------e yani ?
-----------------------------yanisi şu ki durmak yok yola devam diyorum..
Müstehak 2 kişiden 1 ine..
insanların her gün yeni bir eziyeti çektiklerini görmek çok hoşuma gidiyor böyle haberleri okudukça oh oh ne güzel diyorum..
-
http://video.mynet.com/habervideo/Metrobus-yolu-boyle-coktu/1460861/
allahtan mavi y.bosna arabaları var da sınava yetişebildim :/
-
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------
e yani ?
yanisi şu ki durmak yok yola devam diyorum..
insanların her gün yeni bir eziyeti çektiklerini görmek çok hoşuma gidiyor böyle haberleri okudukça oh oh ne güzel diyorum..
vay anası tayyip gitse de kurtulsa 2 kişiden 1i ya
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------KaRaKuLe bunu yazdı:
e yani ?
yanisi şu ki durmak yok yola devam diyorum..
vay anası tayyip gitse de kurtulsa 2 kişiden 1i ya
-----------------------------Beni böcek ilgilendirmiyor. Derdim asıl bunların yuvasını yok etmek. ama şuan değil biraz zamanı var. padişahlığını yaşasın bakalım..
-
salı gününden itibaren yol yapımı bitene kadar gişelerde ücretsiz oldu hocalar.
-
EmQceR bunu yazdı:
-----------------------------salı gününden itibaren yol yapımı bitene kadar gişelerde ücretsiz oldu hocalar.
-----------------------------Geçemediğimiz yol için para vermiyoruz, insaflı sikelim demiş adamlar.
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------ulquiorra bunu yazdı:
-----------------------------DarkFall bunu yazdı:
-----------------------------toplu taşıma kullanılsa nasıl olur?
10 saat beklemenin yerine metrobüs ile geçilse?
-----------------------------şöyle birşey oluyormuş:
http://www.ntvmsnbc.com/id/25366573/
-----------------------------sanki hergün oluyor oluyor amk binmeyin sakın üstünüze köprü düşer !
-----------------------------bu ne yaman çelişkidir. trafik deyince metrobüs kullanın diyorsunuz, metrobüste kaza olunca binmeyin diyorsunuz.
şu ülkede parti başkanları(bak ayırt etmedim dikkat edersen) "oyu sandığa atmadan önce domalın, gözetmenler birer tur üstünüzden geçsin, boş gitmeyin. ;)" dese, ona bile çoğunluk ses çıkarmadan itaat edecek aq.
evet şimdi "beğenmiyorsan bsg" demeniz gereken bölüme geldik.
-
bizim milletide anlamıyorum. Herşeye bir isyan. NE zaman yapılsın bu şubat'ta mı ?