Ftoshopmu ? Gerçekmi ?
-
Opera web tarayıcısında bu özellik defaul olarak var. Resimle ilgili düşüncem; kesinlike fake.
-
tartışmaya deymez fizik kurallarına aykırı şimdi arkadaşlar fizik kurallarına aykırı konular açabilir ama bu olay draşşşş..
-
Photoshop olmasına photop ama. gerçek muallak taşı hiç bi yerden destek almadan havada asılı. xD çürütücü tezler üretmeyin bilmeden konuşmayın xD bazı insanlar :P
-
Olum durun ya, şimdi allahsız gomonostlara malzeme çıkarmayın. Misal :D
Kaynağını görebilir miyiz? Vidyosu felan var mı?
-
Gözümle görsem inanma.Böyle birşey varsa fizik kuralı kalmaz.
-
gerçek değil gölgeye bakarsanız çok geride resmen photoshop anlayın artık bunları :|
-
gerçek olsa videosu olur resmi deil =)
bide fizik kurallarının neye göre yazıldığını söleyebilirmisin bana ?
fizik kuralları eldeki bilgiyedayanır yani neyin ne ile tepkimeye girdiğini bilemessin örnek bir taşa bir krem sürüldüğünde ağırlığının yok olması
kafadan attım ama evrendeki herşey herşeyle test edilmemiştir , resim sahte ama benim sölemek istedim herleyi fizik kurallarına göre düşünmeyin =)
-
bi aralar dünya öküzün boynundaydı oda bilimseldi bu gün dünya dönüyör havada asılı oda bilimsel 100 sene sonra neler çürütülür yaşarsak görürüz bilim hiç bir zaman yüzde yüz ispat edemez sadece doğruluğu kabul edilir !
-
Resmi bilmem, Taşı görmedim Dünya Gözümle ama, Muallak Taşının Havada Duruşunun Fizik kuralları ile anlatılamaz Yanları vardır, Nihayetinde O Taş Hiç bir Destek almadan Havada Asılı durmaktadır. Bütün olanca Ağırlığı ile hemde. Fizik kuralları Sadece insan Dünya ve Çevreleyen, Yaşamsal unsurlar için Kurulmuştur.
Bu Taş Yaratıcının Emri ile Havada duruyorsa bunu Bilimle İspat edebilmenizin hiç bir Yolu Yoktur Malesef.
DipNot: Ben Asıl 2 ay kaldı sanırım, Cern deki Deney için, Şimdiye kadar hiç yapılmamış Atom Altı Reaksiyon Denemesine Odaklandım, Korktuğum nokta ise, O Deneyin Kontrolden Çıkması ve Reaksiyonun tüm dünyayı etkisi altına alarak yoketmesidir. Sanırım Kıyamet geldi, 2 ay ömrümüz kaldı gibi bişeyler Saçmalamaya başladım. :(
-
shockman bunu yazdı:
-----------------------------Resmi bilmem, Taşı görmedim Dünya Gözümle ama, Muallak Taşının Havada Duruşunun Fizik kuralları ile anlatılamaz Yanları vardır, Nihayetinde O Taş Hiç bir Destek almadan Havada Asılı durmaktadır. Bütün olanca Ağırlığı ile hemde. Fizik kuralları Sadece insan Dünya ve Çevreleyen, Yaşamsal unsurlar için Kurulmuştur.
Bu Taş Yaratıcının Emri ile Havada duruyorsa bunu Bilimle İspat edebilmenizin hiç bir Yolu Yoktur Malesef.
DipNot: Ben Asıl 2 ay kaldı sanırım, Cern deki Deney için, Şimdiye kadar hiç yapılmamış Atom Altı Reaksiyon Denemesine Odaklandım, Korktuğum nokta ise, O Deneyin Kontrolden Çıkması ve Reaksiyonun tüm dünyayı etkisi altına alarak yoketmesidir. Sanırım Kıyamet geldi, 2 ay ömrümüz kaldı gibi bişeyler Saçmalamaya başladım. :(
-----------------------------başka hiçbir fotosu yok
hiçvbir videosunu bulamadım
şimdiye kadar tv ler vermedi
ee ne anladım ben bu işten ?
bide yazılanlara göre bir yeri yere tutunuyor gerikalan tarafları çok hafif olabilir yada yere tutunan tarafı çok sağlam ve derin e girmiş olabilir
not: 1-2fotosunu dahabuldum ama hiçbirşey anlaşılmıyor yani feyk diyorum =)
ha biri bulursa adam gibi resmini videosunu inceler fikrimi sölerim