Ftp ( Soru)
-
Hocalar casperın bı olayı hosuma gıttı casper Driver veya diğer download dosyalarını indirmek için ındırmek ıcın dırek ftp den kullanıcılara ftp://213.294.123.227 bu ftp den kolay download saglıyo bende bu olayın aynısını yapmak istiyorum bi müşterime gittiğimde dosyalarımı ftp seklinde ulasmak istiyorum ilgilenen arkadaslar varsa konu altına mj yazabılırlermı ?
-
http://www.google.com.tr/#hl=tr&source=hp&q=FTP+SERVER&btnG=Google%27da+Ara&meta=&fp=8d245e1121a62a90
gerekli bilgileri bulabileceğini umuyorum. kolay gelsin.
-
hocam bu olay sadece hostta bıtıuomu onu anlamadm ben ben 2 gb host alsam yeterlımı ? yada onun gıbı bisiler lüfen bi yardım
-
Eğer dosyalarının boyutları büyük değilse host almana gerek yok ama tabi pcnin devamlı açık olması gerekiyor o ayrı mesele
ama 2 gb hostta birşey değil :) alırken söylersin adama dersin sadece ipden erişmek istiyorum domain eklenmicek oda olur domain parasıda cebinde kalmış olur
-
Brk hocam sımdı ben host alıcaım yerı arasam desem ben sadece ftp den ulasmak ıstıyorm dicem aynn casperın yaptıgı gıbı dosyalarımı istedıgım yerden cekebılıcem demı dorumu anlamısım : )
-
yardım edıcek yokmu : )
-
evet aynen öyle diceksin sadece dosyalarımı tutmak için kullanıcam dersen veya ilk mesajda yazdığını aynen adamlara gönderirsen zaten yardımcı olurlar mutlaka
-
eyvllh hocam
-
bunun için siteler var örnek rapidshare megaupload vs vs turkdepo.net :G bunu da biz açtık
2gb dosya tutmak için host almaya gerek yok boş iş yapmış olursun
-
hocam konuyu okudunmu ben upload sitesi aramıyorum ben casperın yaptıgı gıbı ip adresını yazıcam dosyalarıma ulasıcam
-
higher bunu yazdı:
-----------------------------
hocam konuyu okudunmu ben upload sitesi aramıyorum ben casperın yaptıgı gıbı ip adresını yazıcam dosyalarıma ulasıcam
-----------------------------hocam host al ulaşırsın
kendi bilgisayarına ftp aç ulaşırsın
server al ulaşırsın
sadece kentinin ulaşmasını istiyosan şifreli girersin ulaşırsın
başka sayayımmı :)=