FTP Programı
-
filezilla varken macera aramaya gerek yok
-
filezilla dan ötesi var mı sezer (:
-
smartftp yi tek geçiyorum.
seriali olan var mı hocalar?:)
-
FileZilla kullanıyorum ben.
Onu bunu bilmem ama crackli ftp programı kullanmanızı tavsiye etmiyorum...
-
zillezillada kullandım cute de kullandım yıllar yıllar önce
en sağlamı FlashFXP
-
CuteFTP anladığım kadarıyla kullanmayacam veya ona alternatif olan lisanslı herhangi bir programda kullanmayacam FileZilla'da artık kullanmak istemiyorum :) FlashFXP bilmiyorum onu hiç duymadım bakim belki biri başka bişi yazar :) baktım olmayacak oturup yazacam FTP programı valla
-
sezeruludag bunu yazdı:
-----------------------------CuteFTP anladığım kadarıyla kullanmayacam veya ona alternatif olan lisanslı herhangi bir programda kullanmayacam FileZilla'da artık kullanmak istemiyorum :) FlashFXP bilmiyorum onu hiç duymadım bakim belki biri başka bişi yazar :) baktım olmayacak oturup yazacam FTP programı valla
-----------------------------Tadi bakalım tahribat coderları en güzel ftp programını kim yazacak :)
Şaka bir yana müridin biri çıkıp şöle daşşaklı bişey yazsa da her zaman elimizin altında olsa.
-
matr0x bunu yazdı:
-----------------------------sezeruludag bunu yazdı:
-----------------------------CuteFTP anladığım kadarıyla kullanmayacam veya ona alternatif olan lisanslı herhangi bir programda kullanmayacam FileZilla'da artık kullanmak istemiyorum :) FlashFXP bilmiyorum onu hiç duymadım bakim belki biri başka bişi yazar :) baktım olmayacak oturup yazacam FTP programı valla
-----------------------------Tadi bakalım tahribat coderları en güzel ftp programını kim yazacak :)
Şaka bir yana müridin biri çıkıp şöle daşşaklı bişey yazsa da her zaman elimizin altında olsa.
-----------------------------açıkçası içimdeki üşengeçlik olmasa oturup yazacam çekinmeden :) hem öyle olunca kendi istediğim tüm özellikleri yapabilirim en azından içimde bi güven olur kendim yazdığım için bakalım belki yazan vardır kendisi için :)
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------tam filezilla yazmaya gelmiştim :S
CuteFTP
----------------------------- -
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------tam filezilla yazmaya gelmiştim :S
CuteFTP
-----------------------------
Aynı şekilde girmiştim bende konuya (filezilla yazacaktım):)