Futbol Hayatı İle Öğrencilik Hayatı Aynı Anda Gider Mi ?
-
Selam hacılar bu kış Bursasporun Futbol Okuluna gitmek istiyorum.Çünkü futbolu çok seviyorum futbolda çok hırslıyım ve futbolcu olmak istiyorum.Ama okuluda aynı anda götürmek istiyorum başarılı bir şekilde bu mümkün mü sizce ?
Şuan tek birşey biliyorum ama çok futbolcu olmak istiyorum...
-
Ben küçüklüğümde antrenmanlar yoğun olduğu için sıkılıp bırakmıştım.
Şu an kaçıncı sınıfta olduğuna bağlı okul ve futbolun bi arada gitmesi. Mesela üniversite sınavlarına hazırlanıyorsan bir arada götürmen biraz zor olur. Ama ara sınıftaysan götürebilirsin düşüncesindeyim.
Benim şimdiki aklım olsa futbolcu olmayı denerdim.
-
yaş kaç?
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------
Ben küçüklüğümde antrenmanlar yoğun olduğu için sıkılıp bırakmıştım.
Şu an kaçıncı sınıfta olduğuna bağlı okul ve futbolun bi arada gitmesi. Mesela üniversite sınavlarına hazırlanıyorsan bir arada götürmen biraz zor olur. Ama ara sınıftaysan götürebilirsin düşüncesindeyim.
Benim şimdiki aklım olsa futbolcu olmayı denerdim.
-----------------------------Hocam Lise 3 e geçtim.
Özel bir okuldayım birde onun bir avantajı olurmu sizce bir arada götürme me yardımcı olarak.
Not:Çok istiyorum lan : )
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
yaş kaç?
-----------------------------15 yaşındayım 1996 lıyım.
-
yaştan yana bi sıkıntı yok, bursaspor da alt yapısına önem veren bi takım. denenebilir bence.
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
yaştan yana bi sıkıntı yok, bursaspor da alt yapısına önem veren bi takım. denenebilir bence.
-----------------------------Hocam sağol içime su serptin hocam ben şimdi Bursasporun Futbol okuluna gideceğim çünkü bir arkadaşım şuan altyapısında oynuyor Bursasporun ve Futbol Okulundan çıktı Futbol okulu antremanları nı İzliyorlarmış yöneticiler.
Zaten 1 sene deneyeceğim bakalım istek davet varmı yoksa Ygs-Lys ye çalışacağım.
He birde futbol okuluna gitmemin nedeni kışın seçmeler olmuyor.
-
hacı güzel oynuyorsan ve gelistirebileceğine inanıyorsan bırakma.Cok calıskansan ve okul hayatıma engel olur diyorsan tekrar düşün derim.
-
Spor başarılıysan iyidir . Ben ÖSS öncesine kadar basketbol oynuyordum. Can Maxim Mutaf ı belki tanırsın Fenerbahçe'nin A takımında falan oynadı, onunla takım arkadaşıydık genel de öne çıkan 3-4 isimden birisiydim, Maxim de öyle. Ben ÖSS yi seçtim bilgisayar mühendisi olcam diye çırpınıyorum, o basketi seçti gelen teklifleri değerlendirdi A takımlara kadar çıktı şuanda benim belki de hayatım boyunca kazanamayacağım kadar parası var. Her görüştüğümüzde de şakayla karışık geçirir bana, sen de basketi seçicektin boş iş gerisi diye. Varsa eğer böyle bir yeteneğin, öss miş bilmemneymiş hepsinden önde tut derim. Ha ikisini beraber götürebilirsen ne ala...
-
u235 bunu yazdı:
hacı güzel oynuyorsan ve gelistirebileceğine inanıyorsan bırakma.Cok calıskansan ve okul hayatıma engel olur diyorsan tekrar düşün derim.
-----------------------------Hacı kendimce güzel oynadığımı düşünüyorum ve okul hayatımda orta seviyede beraber götürmek istiyorum 2 sinide.
NOT:Güzel oynadığımı düşünüyorum dedim antrenörler sayesinde kendimi geliştirebileceğimi düşünüyorum.
Çünkü inanılmaz hırslıyım.
-
manyaki bunu yazdı:
Spor başarılıysan iyidir . Ben ÖSS öncesine kadar basketbol oynuyordum. Can Maxim Mutaf ı belki tanırsın Fenerbahçe'nin A takımında falan oynadı, onunla takım arkadaşıydık genel de öne çıkan 3-4 isimden birisiydim, Maxim de öyle. Ben ÖSS yi seçtim bilgisayar mühendisi olcam diye çırpınıyorum, o basketi seçti gelen teklifleri değerlendirdi A takımlara kadar çıktı şuanda benim belki de hayatım boyunca kazanamayacağım kadar parası var. Her görüştüğümüzde de şakayla karışık geçirir bana, sen de basketi seçicektin boş iş gerisi diye. Varsa eğer böyle bir yeteneğin, öss miş bilmemneymiş hepsinden önde tut derim. Ha ikisini beraber götürebilirsen ne ala...
-----------------------------Hocam Çok hırslıyım ve kendimi geliştireceğime inanıyorum.
Allahın izniyle ikisini de götürücem baktım futbolda teklifler geliyor ozaman futbolu öne koyacağım.
Ama bir düşünseniz ya Futbolcu olmak benim hayalim.
İleride keşke demek istemiyorum.
Hayallerimin peşinden koşmak istiyorum.
Şunuda biliyorum ben Futbolcu olmak hakikaten istiyorum.