folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Futbolda Vücuda Aniden Yüklenmek

Futbolda Vücuda Aniden Yüklenmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Arkadaşlar daha önceleri asvaltta 10 saat maç yaptığımı hatırlıyorum eskiden dediysem 3-4 sene öcne .) 18 yaşındayım. Sağ ayağımın sakatlanması nedeniyle sola alıştım şimdi her 2 ayağı da kullanabiliyorum lakin asıl konuya gelelim (biraz hava atar gibi oldum) :D

öyle zaman geliyorki 1 ay maç yapmıyorum sonra halı sahaya çkıyorum ve vucudum çok geriliyor kalp atışım hızlanıyor bi acayip oluyorum sonra yorgunluktanmıdır nedir titreme geliyor. Bazen kramp giriyor

Vücuda çokmu yükleniyorum. Böyle durumlarda allah korusun aniden bişe olurmu. Maçtan önce fazla ısınmıyorum ama ısınmama rağmen uzun zamanlar maça çkmayıpda bi anda çkınac böle vucudum kendi içime sıkışıyor sanki.

Buna karşı önerileriniz ne olabilir. Birde kramp girmelerine karşı ne önerebilirsiniz 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Iruretta
    Iruretta's avatar
    Erkek
    Kasların süreklii zorlanmadığı iindir büyük ihtimalle önce doktora git bi kalbine baktır. ama gitmiyceksen önerim daha sık halı saha maçı yap

http://yanduvar.blogspot.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek

hazır konusu olmuşken söliim halısahaya girer girmez topa bam güm asılıp şut çekmeyin bi koşun bi açma germe yapın bi ısının ey türk gençligi...

all this pain is an illusion...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    Tyler_Dayi bunu yazdı:
    -----------------------------

hazır konusu olmuşken söliim halısahaya girer girmez topa bam güm asılıp şut çekmeyin bi koşun bi açma germe yapın bi ısının ey türk gençligi...

vala herkesin huyudur daha sahaya girmeden :D topu alıp bamgüm şut çeker 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

bi sene sınava hazırlandım

götümü kaldıramıyom öceden sabah 8 akşam 12 maçtı boyuna 

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    Aynısı bnde oluyo hoca gözüm pörtlücek gibi oluyo.Uzn süre top oyanmadysan gerçekten sakin oynaman gerekiyo yoksa bokun çıkyıor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    boş işler bunlar :D

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

ajan1111 bunu yazdı:
    boş işler bunlar :D

hoca sporsuzda olmuyo be hantal gibi yaşanmazki :D göbek yapmayalım hiç değilse .) 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    Hoca acil kalp doktoruna gitmen ve akabinde efor testine girmen lazım. bunu onemsemeyip spor yapmaya devam edersen kalp krizinden mefta olursun. kalp sorunlarını sakın ha yabana atmayın, bi bok olmaz demeyin küt diye gidersiniz kimse kurtaramaz. benimde bu sekilde ortaya cıkmıstı, onemsemeyip kendimi zorlamıs olsaydım rahmetlide sollardı derdiniz.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek

ben herhafta sonu maç yaptıgım halde 1-2 gün baldırlarımda agrı oluyo.ama maçsız da yapamıyom :P

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    dayı hiç haberdemi izlemiyorsunuz halısahada topoynamak kalbi ekstra yorar tabi doğru şekilde oynamassan kaçkişi meftah oldu ani kalpkriizinden maç esnasında kesinlikle dokora gitmeni öneririm

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
Toplam Hit: 3054 Toplam Mesaj: 23