Futbolda Vücuda Aniden Yüklenmek
-
Arkadaşlar daha önceleri asvaltta 10 saat maç yaptığımı hatırlıyorum eskiden dediysem 3-4 sene öcne .) 18 yaşındayım. Sağ ayağımın sakatlanması nedeniyle sola alıştım şimdi her 2 ayağı da kullanabiliyorum lakin asıl konuya gelelim (biraz hava atar gibi oldum) :D
öyle zaman geliyorki 1 ay maç yapmıyorum sonra halı sahaya çkıyorum ve vucudum çok geriliyor kalp atışım hızlanıyor bi acayip oluyorum sonra yorgunluktanmıdır nedir titreme geliyor. Bazen kramp giriyor
Vücuda çokmu yükleniyorum. Böyle durumlarda allah korusun aniden bişe olurmu. Maçtan önce fazla ısınmıyorum ama ısınmama rağmen uzun zamanlar maça çkmayıpda bi anda çkınac böle vucudum kendi içime sıkışıyor sanki.
Buna karşı önerileriniz ne olabilir. Birde kramp girmelerine karşı ne önerebilirsiniz
-
Kasların süreklii zorlanmadığı iindir büyük ihtimalle önce doktora git bi kalbine baktır. ama gitmiyceksen önerim daha sık halı saha maçı yap
-
hazır konusu olmuşken söliim halısahaya girer girmez topa bam güm asılıp şut çekmeyin bi koşun bi açma germe yapın bi ısının ey türk gençligi...
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------hazır konusu olmuşken söliim halısahaya girer girmez topa bam güm asılıp şut çekmeyin bi koşun bi açma germe yapın bi ısının ey türk gençligi...
-----------------------------vala herkesin huyudur daha sahaya girmeden :D topu alıp bamgüm şut çeker
-
bi sene sınava hazırlandım
götümü kaldıramıyom öceden sabah 8 akşam 12 maçtı boyuna
-
Aynısı bnde oluyo hoca gözüm pörtlücek gibi oluyo.Uzn süre top oyanmadysan gerçekten sakin oynaman gerekiyo yoksa bokun çıkyıor.
-
boş işler bunlar :D
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------
boş işler bunlar :D
-----------------------------hoca sporsuzda olmuyo be hantal gibi yaşanmazki :D göbek yapmayalım hiç değilse .)
-
Hoca acil kalp doktoruna gitmen ve akabinde efor testine girmen lazım. bunu onemsemeyip spor yapmaya devam edersen kalp krizinden mefta olursun. kalp sorunlarını sakın ha yabana atmayın, bi bok olmaz demeyin küt diye gidersiniz kimse kurtaramaz. benimde bu sekilde ortaya cıkmıstı, onemsemeyip kendimi zorlamıs olsaydım rahmetlide sollardı derdiniz.
-
ben herhafta sonu maç yaptıgım halde 1-2 gün baldırlarımda agrı oluyo.ama maçsız da yapamıyom :P
-
dayı hiç haberdemi izlemiyorsunuz halısahada topoynamak kalbi ekstra yorar tabi doğru şekilde oynamassan kaçkişi meftah oldu ani kalpkriizinden maç esnasında kesinlikle dokora gitmeni öneririm