Futbol,Futbol Değildir
-
uğur dündar ipnesi diyarbakır formasıyla çıkmış birde.Şimdi bursaspor formasını göremedik ? Bursasporluların küfrüne karşılık insanın canına kasıt mı ? Bu mu yani karşılığı ?
bunlar futboldan anlamayan, ne yaptığını bilemeyen cahil, dağda yaşamayı hak edenler.Birazı dağda, diğerlerinide gönderirsek iyi olur.Ayılar inlerde yaşamalı, şehirlerde değil.Bunlar spordan ne anlasın , futboldan ne anlasın.
edit:
şu videoyu izlesim.Futbolcuların halini gördünüz mü ? Ne suçları bursasporda oynamak mı ? Yaptıkları ne insanlığa sığar ne başka birşeye.
-
Herşeyi zarar o. çocuklarının!
-
Siyasi tartismalar bir yana , Bursa Teksas'i birazcik taniyorsam , bundan sonra ki Diyarbakir'in deplasmanlarinda Diyarbakir taraftarini opeceklerdir.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Siyasi tartismalar bir yana , Bursa Teksas'i birazcik taniyorsam , bundan sonra ki Diyarbakir'in deplasmanlarinda Diyarbakir taraftarini opeceklerdir.
-----------------------------hocam bursada 21 plakalılar nasıl dolaşacak ben asıl onu merak ediyorum.Artık ne d.bakır forması giyilebilir nede adları ağızlarına alınabilir.
Galatasaray deplasmanında bizim otobüsler taşlanmıştı.Şimdi pazartesi galatasaraylılar eskişehire geliyor.Çok önceden hazırlıklar yapıldı.Nasıl galatasaraylılar şehirde kaçacak delik arayacaklarsa daha kötüsü olacak.
Taraftara saldırmak başka, şaşırıp futbolculara saldırmak tam bi piçlik.
-
sabah mesut yarı izleyen olduysa çok güzel birşey dedi BURSALI TARAFTAR SİZ PKK LISINIZ DERSE BAZI PROKAVATÖRLERDE BÖYLE YAPAR.
-
habib_mx_tr bunu yazdı:
-----------------------------konusmalarina dikkat et kendini bil oyle konus. orda provakatörlerle insan gibi mac izleyenleri ayni kefeye koyma
yeri gelir seni koyarlar o insanlarin yanina ..
-
Durqrimast bunu yazdı:
habib_mx_tr bunu yazdı:
-----------------------------konusmalarina dikkat et kendini bil oyle konus. orda provakatörlerle insan gibi mac izleyenleri ayni kefeye koyma
-----------------------------sen kendini pay cikariyorsan provokotörsün galiba? elleme birak üstüne alinan provoke edenler olsun o zaman elemanin yazdıklarindan.. hemende parladigina göre sanki böle sende tas atanlar yakıp yıkanlar arasindaymissin gibi konusma.
-
İstiklal marşını ıslıklayan, rakip takıma düşman edasıyla taş atanlara o.çocukları demek isterdim ama demiyorum.
-
Bu başlığın kapatılmasını istiyorum. Millet birbirine kaç sayfa boyunca küfür etmiş, herkes gördü... Yapılanlar ortada, bu bir manevi değerleri koruma adımları değil, halkı kaosa sürükleme adımları... Alkışlıyorum provakatörleri...
-
Durqrimast bunu yazdı:
habib_mx_tr bunu yazdı:
-----------------------------Atın beni denizlere...