Futbol,Futbol Değildir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

uğur dündar ipnesi diyarbakır formasıyla çıkmış birde.Şimdi bursaspor formasını göremedik ? Bursasporluların küfrüne karşılık insanın canına kasıt mı ? Bu mu yani karşılığı ? 

bunlar futboldan anlamayan, ne yaptığını bilemeyen cahil, dağda yaşamayı hak edenler.Birazı dağda, diğerlerinide gönderirsek iyi olur.Ayılar inlerde yaşamalı, şehirlerde değil.Bunlar spordan ne anlasın , futboldan ne anlasın.

edit:

şu videoyu izlesim.Futbolcuların halini gördünüz mü ? Ne suçları bursasporda oynamak mı ? Yaptıkları ne insanlığa sığar ne başka birşeye.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habib_mx_tr
    habib_mx_tr's avatar
    Erkek

Herşeyi zarar o. çocuklarının!

!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Siyasi tartismalar bir yana , Bursa Teksas'i birazcik taniyorsam , bundan sonra ki Diyarbakir'in deplasmanlarinda Diyarbakir taraftarini opeceklerdir. 

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------

Siyasi tartismalar bir yana , Bursa Teksas'i birazcik taniyorsam , bundan sonra ki Diyarbakir'in deplasmanlarinda Diyarbakir taraftarini opeceklerdir. 

hocam bursada 21 plakalılar nasıl dolaşacak ben asıl onu merak ediyorum.Artık ne d.bakır forması giyilebilir nede adları ağızlarına alınabilir.

Galatasaray deplasmanında bizim otobüsler taşlanmıştı.Şimdi pazartesi galatasaraylılar eskişehire geliyor.Çok önceden hazırlıklar yapıldı.Nasıl galatasaraylılar şehirde kaçacak delik arayacaklarsa daha kötüsü olacak.

Taraftara saldırmak başka, şaşırıp futbolculara saldırmak tam bi piçlik.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

sabah mesut yarı izleyen olduysa çok güzel birşey dedi BURSALI TARAFTAR SİZ PKK LISINIZ DERSE BAZI PROKAVATÖRLERDE BÖYLE YAPAR.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek

habib_mx_tr bunu yazdı:

konusmalarina dikkat et kendini bil oyle konus. orda provakatörlerle insan gibi mac izleyenleri ayni kefeye koyma

yeri gelir seni koyarlar o insanlarin yanina ..

Nerede o eski günler...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

Durqrimast bunu yazdı:

habib_mx_tr bunu yazdı:

konusmalarina dikkat et kendini bil oyle konus. orda provakatörlerle insan gibi mac izleyenleri ayni kefeye koyma

sen kendini pay cikariyorsan provokotörsün galiba? elleme birak üstüne alinan provoke edenler olsun o zaman elemanin yazdıklarindan.. hemende parladigina göre sanki böle sende tas atanlar yakıp yıkanlar arasindaymissin gibi konusma.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

İstiklal marşını ıslıklayan, rakip takıma düşman edasıyla taş atanlara o.çocukları demek isterdim ama demiyorum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cimbomlu_15
    cimbomlu_15's avatar
    Erkek

Bu başlığın kapatılmasını istiyorum. Millet birbirine kaç sayfa boyunca küfür etmiş, herkes gördü... Yapılanlar ortada, bu bir manevi değerleri koruma adımları değil, halkı kaosa sürükleme adımları... Alkışlıyorum provakatörleri...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habib_mx_tr
    habib_mx_tr's avatar
    Erkek

Durqrimast bunu yazdı:

habib_mx_tr bunu yazdı:

Atın beni denizlere...

!!!
Toplam Hit: 11259 Toplam Mesaj: 87