Galatasaray - Sturm Graz Maçı TNT"De (Şifresiz) - Gerekli Açıklma İçeride...
-
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------
vestel 840 cı kullanıyorum hocam ; apro menü .. stabil keyler genelde uymuyor ; hangi biss i kullanıcam ?
-----------------------------hocam emu yazılımını yüklediysen menü+1903 tuşladığında key menüsü gelir oradan biss'i seçip yapacaksın.Eğer yüklemediysen yükleteceksin veya yükleyeceksin.
internette baktımda burda yüklenmesi anlatıyor.Diğer regal'i olan arkadaşınkide var.http://www.uydukurdu.com/forum/showthread.php/tum_vestel_serisi_yazilim_yukleme_talimati_yukleme_programi_guncel_key_dosyasi_rs232-460.html
Nurky bunu yazdı:
kapalı'dan izleyeceğim için problem değil :))
Gelebilitem var benimde maça kapalı değilde numaralı olabilir gideceğim kesinleşirse msn den konuşuruz olmadı özgür abiyi ararım ben. -
dıgıturkte tnt varmıydı ya ?
-
manofwar bunu yazdı:
dıgıturkte tnt varmıydı ya ?
-----------------------------hocam tam olarak bilmiyorum ama TNT d-smart'ın olduğu için olmaya bilir.
-
22.05 te mac mı olur be _?
-
2.öğretimin a.k maça nasıl yetişcem ben :|
-
vestel apro da 6666+ oalrak gidiyor biss menüsüne giriş..bu kadarını biliyorum ; ama tnt y işifresiz izlemek için girmem gereken biss key nedir ? yardımcı olacak var mı ? :/
-
Lemuria bunu yazdı:
vestel apro da 6666+ oalrak gidiyor biss menüsüne giriş..bu kadarını biliyorum ; ama tnt y işifresiz izlemek için girmem gereken biss key nedir ? yardımcı olacak var mı ? :/
bunları gireceksin hocam şimdilik.Eğer şifreyi maç başladığında değiştirmezlerse ama değiştirirlerse ben veririm şifreleriÜ
Biss ID: 1xfff00 - bazılarında next marka cihazlarda 0x1fff
Biss Freq : 11804
Biss Symbol : 24444
Biss Polarite : VERBiss Key (Key Değeri) : ba cd 19 a0 03 20 09 2c
-
TNT'yi Uydudan Normal Şekilde İzlemeyi Unutun Maç Keyfi En İyi Bu Antenlerle Yaşanır TBT SMART :p
-
ABİ bu gfibi durumlar için kanepenin altında dolabın üstünde yukardaki antenlerden biri olacak olmadı kablo çekin çatal bağlayın yapın bişiler :))
-
Maça az kala konu güncellirse iyi olacağı görüşündeyim.
:D