Galaxy Note 2 Kullanan Arkadaşlar
-
Cosmic bunu yazdı
bi hesabını pm atarmısın. benim mekanı imha etmişler üs taşıma diye bişiler çıktı sapıttı alet
yolladım hacı bi zahmet bak
-
açtı açmasınada oynarken kanser eder bu sayfaya zoom yapman lazım daha sonra kaydırırken sapıtıyo efektleride kapattım yinede ağır vede şarj dayanmaz buna %34 ile girdim %32 ile çıktım
-
http://www.alalimbakalim.com/urun/samsung-galaxy-note-2-n7100-.aspx?ref=akakce&v=1.30.8 buranın güvenirliği nedir ?
-
Cosmic bunu yazdı
açtı açmasınada oynarken kanser eder bu sayfaya zoom yapman lazım daha sonra kaydırırken sapıtıyo efektleride kapattım yinede ağır vede şarj dayanmaz buna %34 ile girdim %32 ile çıktım
noteda da aynısı olacaktır sanırım neyse amk ne diyim s4'e Allah büyük :(
-
jandark06 bunu yazdı
http://www.alalimbakalim.com/urun/samsung-galaxy-note-2-n7100-.aspx?ref=akakce&v=1.30.8 buranın güvenirliği nedir ?
güvenliye benziyo hacı al gitsin
-
Hocalar malum bizim burda note2 2000 tl ye yakın veya o civarlarda yunanistanda şuan 2 yıl garantili satışı 430 euro sizce bi sıkıntı varmıdır yoksa
bizde mi çok pahalı ? Ayrıca aralıkta arkadaşım gelicek sizce sipariş vereyim mi memnun mususnuz ?
-
note kullaniyorum. note2 getirtmeyi dusunuyordum.
nedense ekrani bana bi garip geldi.. note ekranini daha canli dinamik buldum note2den.
ozellikle ikisinide ayni ayarlarda baktim. note devam herhalde.
-
az önce telefoncuda baktım gebzede 1.5 yıllık htc desire hdime 700tl verip telefonu 1100tlye bıraktı alsammı bilemedim
jandark06 tarafından 14/Kas/12 16:31 tarihinde düzenlenmiştir -
jandark06 bunu yazdı
az önce telefoncuda baktım gebzede 1.5 yıllık htc desire hdime 700tl verip telefonu 1100tlye bıraktı alsammı bilemedim
hacı aynı bendensin ya ben de 1.5 yıllık htc desire hd kullanıyorum ve artık bıktım telefondan note 2 almak istiyorum fakat sana verilen fiyat çok fazla öyle alma sakın 1300-1400 arası temiz alırsın 1-2 aya kadar yılbaşına kadar sabret bence
-
KaRaKuLe bunu yazdıjandark06 bunu yazdı
hacı aynı bendensin ya ben de 1.5 yıllık htc desire hd kullanıyorum ve artık bıktım telefondan note 2 almak istiyorum fakat sana verilen fiyat çok fazla öyle alma sakın 1300-1400 arası temiz alırsın 1-2 aya kadar yılbaşına kadar sabret bence
o zaman beklemeye devam diyorum.