Galaxy Note 2 Kullanan Arkadaşlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Cosmic bunu yazdı

bi hesabını pm atarmısın. benim mekanı imha etmişler üs taşıma diye bişiler çıktı sapıttı alet

yolladım hacı bi zahmet bak

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

açtı açmasınada oynarken kanser eder bu sayfaya zoom yapman lazım daha sonra kaydırırken sapıtıyo efektleride kapattım yinede ağır vede şarj dayanmaz buna %34 ile girdim %32 ile çıktım

Bittik biz bittik
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jandark06
    jandark06's avatar
    Erkek

http://www.alalimbakalim.com/urun/samsung-galaxy-note-2-n7100-.aspx?ref=akakce&v=1.30.8 buranın güvenirliği nedir ?

100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi,10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Cosmic bunu yazdı

açtı açmasınada oynarken kanser eder bu sayfaya zoom yapman lazım daha sonra kaydırırken sapıtıyo efektleride kapattım yinede ağır vede şarj dayanmaz buna %34 ile girdim %32 ile çıktım

noteda da aynısı olacaktır sanırım neyse amk ne diyim s4'e Allah büyük :(

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

güvenliye benziyo hacı al gitsin

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferriere
    ferriere's avatar
    Erkek

Hocalar malum bizim burda note2 2000 tl ye yakın veya o civarlarda yunanistanda şuan 2 yıl garantili satışı 430 euro sizce bi sıkıntı varmıdır yoksa

bizde mi çok pahalı ? Ayrıca aralıkta arkadaşım gelicek sizce sipariş vereyim mi memnun mususnuz ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

note kullaniyorum. note2 getirtmeyi dusunuyordum.

nedense ekrani bana bi garip geldi.. note ekranini daha canli dinamik buldum note2den.

ozellikle ikisinide ayni ayarlarda baktim. note devam herhalde.

http://www.leyladansonra.com/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jandark06
    jandark06's avatar
    Erkek

az önce telefoncuda baktım gebzede 1.5 yıllık htc desire hdime 700tl verip telefonu 1100tlye bıraktı alsammı bilemedim

jandark06 tarafından 14/Kas/12 16:31 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    jandark06 bunu yazdı

az önce telefoncuda baktım gebzede 1.5 yıllık htc desire hdime 700tl verip telefonu 1100tlye bıraktı alsammı bilemedim

hacı aynı bendensin ya ben de 1.5 yıllık htc desire hd kullanıyorum ve artık bıktım telefondan note 2 almak istiyorum fakat sana verilen fiyat çok fazla öyle alma sakın 1300-1400 arası temiz alırsın 1-2 aya kadar yılbaşına kadar sabret bence

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jandark06
    jandark06's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı
    jandark06 bunu yazdı

hacı aynı bendensin ya ben de 1.5 yıllık htc desire hd kullanıyorum ve artık bıktım telefondan note 2 almak istiyorum fakat sana verilen fiyat çok fazla öyle alma sakın 1300-1400 arası temiz alırsın 1-2 aya kadar yılbaşına kadar sabret bence

o zaman beklemeye devam diyorum.

Toplam Hit: 1788 Toplam Mesaj: 21