Galaxy S3 Ekran Dalgalanması
-
slm müridler
benim kızın s3 ü elinden düşmüş ( bu kaçıncı bilmiyorum) bataryanın çabuk dolması (bu güzel :D) ve çabuk boşalması sorunu oluşmuş.yani şarja takıyor 10 dk da 100 oluyor çekiyor 10 dk da bitiyor.bir diğer sorunsa ekran dalgalanıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=d8BsUCVX004
bu videodaki kadar olmasada ekran dalganaıo bu şekilde.önerileriniz nedir ?
telefonun ömrü ne kadar kalmıştır ? yada içini açıp kablo temasızlığı fln mı var diye baksak ?
nette bişi bulamadım dalgalanma ile ilgili..
not: garanti halen var ama bu durumda geçerli olacağını pek sanmıyorum
not:ekran dalgalanması batarya az kaldıgında oluyormuş
-
şu garantı bakmaz olayınızı anlamıyorum denedin mi hocam ben bunu aldım elimden düşürdüm 10 takla attı dersen tabi bakmaz git güzel güzel deki çantamdaydı bir gün çıkmadı çantadn şehir dışına gitmiştik ertesi gün baktım bu halde vs vs
-
1 hafta önce benimde başıma geldi ilk benimde ekran dalgalanıyordu artık hic ekran gelmiyor
garantiye verdik bekliyoruz bakalım
-
sunyy2003 bunu yazdı
şu garantı bakmaz olayınızı anlamıyorum denedin mi hocam ben bunu aldım elimden düşürdüm 10 takla attı dersen tabi bakmaz git güzel güzel deki çantamdaydı bir gün çıkmadı çantadn şehir dışına gitmiştik ertesi gün baktım bu halde vs vs
en son çağre o zaten ama biliorsun ki garanti kendiliğinden bozulan cihazı bile geri göndermek için 50 takla atıyor ki bu cihaz yere düştü
-
Hocam ekranı kasaya bağlayan soket çıkıyor veya yerinden oynuyor bu sorunlarda genelde.Birde Amoled ekranlar çok dayanıksız yere düşmelerde.Amoled yerine ips ekranlı telefon kullanın.Amoled ekranda gece karanlıkta kullanınca gözlerim ağrıyor.
-
Aynı sorundan garantiye vermiştim demiştim bugün Telefonumu aldım lcdyi degistirmisler ve oratadaki tuşuna yenisini takmıslar ekranada jelatin cekmisler ilk defa bu kadar ugrastirmadan adam akıllı is yapmışlar helal olsun
-
lan bizim türkler bile kandırılabiliniyorsa macar teknik elemanları havada karada kandırılır sen yolla garantiye :D
-
sorun bataryadaymıs batarya degisince geçti.batarya şişiti zaten
-
Ekerci bunu yazdı
sorun bataryadaymıs batarya degisince geçti.batarya şişiti zaten
la anitayı boşver şimdi sen valizi topla :D
-
bi s3tür gidiyor forumda hayırlısı
-
Sadece Tbt de değil ülkenin her yerinde s3 patlaması yaşanıyor :)
http://www.iha.com.tr/video-telefon-kulaginda-patladi-36872/