Galaxy S3 Ün Ekranı Kırıldı. Yardım
-
sevgili abilerim ablalarım kardeşlerim akranlarım. ev arkadaşımın galaxy s3 üne elindeyken elim çarptı ve 1.5 metreden yere düştü cam pert. telefon çalışır durumda fakat ekran artık yok. neyse geleyim meseleye haliyle yaptıracağız. normal şartlarda düşmede kullanıcı hatası diye kabul edilip para talep ediyor sevgili servis ama duyduğuma göre servise gidip koluma biri çarptı tarzı bişey söylediğin zaman yapıyorlarmış diye duydum aslı varmıdır. diyelim ki aslı yok ve garanti dışında kalıyo giren çıkan ne olur ??? bilgilendirirseniz sevinirim.
-
geçmiş olsun. telaşeyle unutmuş olabilirsiniz diye söylüyorum. Telefon yeniyse büyük ihtimal ilk yıl kasko'ludur. Kasko'dan yaptırabilirsiniz.
-
koluna çarpana söyle gidip o yaptırsın tarzı bi cevap alırsın muhtemelen.
koluma çarptılar , otobüs ani fren yaptı , kardeşim atladı filan yemiyorlar hocam.
kürdo'nun s3 ünün dolaylı yoldan ekranını değiştirdiler sanırım 300-400 tl arası tuttu , alamadıda hala servisten telefonu.
-
tataryigit bunu yazdı
geçmiş olsun. telaşeyle unutmuş olabilirsiniz diye söylüyorum. Telefon yeniyse büyük ihtimal ilk yıl kasko'ludur. Kasko'dan yaptırabilirsiniz.
heee yaaa telefon yeni... 2 ay oldu daha kaskosu nasıldır nasıl bi işlemi var hocam bunun prosedür nedir bilgin varmı?
-
BarisYigit bunu yazdı
koluna çarpana söyle gidip o yaptırsın tarzı bi cevap alırsın muhtemelen.
koluma çarptılar , otobüs ani fren yaptı , kardeşim atladı filan yemiyorlar hocam.
kürdo'nun s3 ünün dolaylı yoldan ekranını değiştirdiler sanırım 300-400 tl arası tuttu , alamadıda hala servisten telefonu.
yani aslında böyle bişey var ama yemiyolar diyosun hocam doğrumudur ? bakalım kısmet artık gidip sorup soruşturacağız. şu kasko işinide bi öğrenelim bakalım ...
-
aldığınız yerle görüşürseniz çok daha kesin bilgi alırsınız. Şimdi almıştır ama kaskosuz da almış olabilir. Kutusunda, garanti belgesinin arasında filan vardır kasko belgeleri...
-
tamamdır üstad bi baktıralım ya sağolasın bizim elemanda bilmiyo babasına kitelediği için telefonun alımını kaskolu mu aldı kaskosuz mu aldı bilmiyo bi sordurmak lazım yani.. çok sağol hocam teşekkür ettim...
-
hocam netten okudum.500 tl demişler.belki biraz daha düşmüştür fiyatı.fakat çok para bea :S internetten yan sanayi camlar var.daha ucuza geliomus fakat garanti ölüyor.fln fln araştır bi
-
ekran 500 iyi para türkiye olmasa Samsung napardi
-
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-yedek-parca-samsung-galaxy-s3-dokunmatik-ekran-on-cam-koyu-mavi-cakil-mavisi-117254459/detay
-
Bence samsung servisinde çalışan birisi sana yardımcı olabilir durumu normal gösterip yaptırma konusunda. var mı tahribat?