Galaxy S4 Almalımıyım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

gm discovery alabilirsin aslında f/p teelefonu diyorlar bende yenilerde aldım gayet güzel telefon.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neredeniz
    neredeniz's avatar
    Erkek
    S4 miniyi önümüzdeki günlerde bende almayı planlıyorum takipteyim..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek

an itibarı ile s4 ten vazgeçmiş bulunmaktayım çünkü forum sitelerini okudukça soğudum nefret ettim telefondan zaten başım belalı bu konularda bi s4 mini veya s3 alıcam ama zannedersem s4 mini ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılar bazıları kasma sorunu yaşadıklarını belirtmişler ama normal s4 ten kat ve kat sorunsuz bir cihaza benziyor

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    asi27 bunu yazdı
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Kesinlikle ios işletim sistemi olan bir telefon al, android pişmanlıktır,

windows nasıl...ben windows almayı düşünüyorum

Bol düşünmeler,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    costantin bunu yazdı

hocam öylede 4 alsam eskidi 4s aliyim desem 1500 5 alsam 1800 5s de almak için kapıdaki arabayımı satiyim ben apple a hiç bir zaman anlam veremedim ki  kaçak getirtiyorum bi sürü kapanmaydı şuydu buydu uğraştırıyor

Kesinlikle iphone al üstat, piyasaya yön veren o, telefon özelliklerini yaşadığın sorunlara bir şey diyemem ama, ios bu piyasanın lideri ve hakkını her türlü veriyor ilk ne çıkarsa ne olursa ios ta çıkıyor ona göre yapıyorlar. Ios 7 ilede adamlar iyice aştı, bu arada bu dediğin sorunları bir kere yaşarsın samsung ikinci elde fiyatını her geçen gün düşerken iphone da öyle bir şey olmuyor çok az değer kaybı oluyor,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek
    costantin bunu yazdı

hocam öylede 4 alsam eskidi 4s aliyim desem 1500 5 alsam 1800 5s de almak için kapıdaki arabayımı satiyim ben apple a hiç bir zaman anlam veremedim ki  kaçak getirtiyorum bi sürü kapanmaydı şuydu buydu uğraştırıyor

Kesinlikle iphone al üstat, piyasaya yön veren o, telefon özelliklerini yaşadığın sorunlara bir şey diyemem ama, ios bu piyasanın lideri ve hakkını her türlü veriyor ilk ne çıkarsa ne olursa ios ta çıkıyor ona göre yapıyorlar. Ios 7 ilede adamlar iyice aştı, bu arada bu dediğin sorunları bir kere yaşarsın samsung ikinci elde fiyatını her geçen gün düşerken iphone da öyle bir şey olmuyor çok az değer kaybı oluyor,

hocam haklısınız fakat 1900 tl verip 5 alamam maximum verebileceğim para 1500 onada s4 düşünyordum o parayı verip 4s alsam oda eskide kaldı nerdeyse millet 5s lere geçti

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    costantin bunu yazdı
    costantin bunu yazdı

hocam haklısınız fakat 1900 tl verip 5 alamam maximum verebileceğim para 1500 onada s4 düşünyordum o parayı verip 4s alsam oda eskide kaldı nerdeyse millet 5s lere geçti

Konu para olunca diyecek bir şey yok, ama ben olsa idim düşünmeden biraz daha para çıkarır 5 alırdım,

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

neden pişmanlık hocam? androidle yapamayıp da iphone ile yapabildiğin şeyler mi çoğunlukta yoksa tam tersi mi?

goo.gl/qBNZmW
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

sen en iyisi bir tane discovery yal, onun önüne buf koruyucu çektir, bir de kartvizitli kılıf al sana geleceği 700 lira olur, s3 ü aramazsın. s4 kadar para vermezsin ihtiyacını da görür.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

telefon ile çok konuşuyorsan s4 şarj olayına el atmış gibi ona saygı duymak düşer hem konuşma hemde diğer işlerimi de görsün dersen iPhone derim.. fiyatlara gelince Samsung telefonların fiyatları hızlı bir şekilde düşüyor ama iPhone Samsung kadar değil.. aklı olan adam Türkiye'den telefon almaz.. ben her zaman yurtdışından alıyorum bugüne kadar hem kendime hem arkadaşlara aldım.. Sadece iPhone telefonlar çakma imei yemiyor onun yerine pasaporta kaydettiriyorsun.. iphone için illada pasaport bulunur dert edilecek mesele değil.. ilk aldığım 32 GB 4S Hollanda'dan, daha sonra 4s satıp Irak'tan 5 aldım..  4s kendi pasaportuma 5 ise hacıdan gelen tanıdık birinin pasaportuna kaydettirdim :) Irak'ta ise arkadaş var.. Arkadaşı aradım şimdi elinde S4 beyaz 10 günlük kullanılmış var Turkcell genpa garantili kayıtlı 1450 TL bırakırım dedi.. Telefon temiz sıkıntı yok iPhone 5 alacağı için satıyor. orijinal yurtdışından istersen s4 kayıtsız 1390-1400 civarında tam bilmiyorum ama sorarız.. iPhone 5 ise kayıtsız kutusunda 1500-1550 civarında..

essan tarafından 02/Eki/13 14:58 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 5338 Toplam Mesaj: 47