GALAXY S4 Hakkında
-
Merhaba Hocalar ,
S4 almaya kara verdim , ama öyle teknosa mediamarkt vs tarzı yerlerden değil , doğubanktan bilmiyeniniz yoktur hertürlü elektronik eşyaların fiyatları piyasa değerinin altına oluyor , s4 alırken nelere dikkat etmeliyim.Bugun almayı düşünüyorum.
-
Doğubank'ın kendi öldü namı kaldı.Esnafın hepsi müşteri sikmeye hazır hocam orada.Öyle eskisi gibi değiler.Telefoncuların çoğu artık replika telefon satıyor.Türkiye değilde sanırsın Çin.
-
Mustafa bunu yazdı
Doğubank'ın kendi öldü namı kaldı.Esnafın hepsi müşteri sikmeye hazır hocam orada.Öyle eskisi gibi değiler.Telefoncuların çoğu artık replika telefon satıyor.Türkiye değilde sanırsın Çin.
+ adam gerekli olanları söylemiş .
-
s4 alacağım aratırmalardayım 1400 aşağısına dis garantilisini bulamadım
ithalatçı garantili 1250+ den başlıyor bugün itibariyle :)
ithalatçı genelde delta ama deltanın namı pek iyi değil şikayetlerde
bazı internet siteleri ithalatçı ismi vermiyor
beklemelerdeyim
-
Mustafa bunu yazdı
ps , pc vs alışverişim oldu hiç sorunsuz sıkıntı çıkartmadan senelerce kullandım da telde öylemidirler bilemedim , bi kere 3600 aldım sorun cıkmamıştı çıkmaz çıkmaz aldığımda elimde patlamasın hediye olarak alacağım birde :D Media Martk baktım 1500 lira s4 daha altına bulamazmıyız garantili vs olmadı oradan alırız
-
@Mustafa gerekli seyleri soylemis.
Benim tavsiyem Suudi arabistan veya Libyadan getirt kullan.
Fiyat olarak ta Git teknosaya bak etiket fiyatina. Teknosanin yari fiyatina alirsin. Bir telefoncu veya dogubankta imei degistirt. Al sana orjinal ve ucuz telefon.
Benim 2 cihaz var. 1 i yurtdisindan digeri Turkiyeden. Bugune kadar 2 sinde de sorun yasamadim. Garantilik bir durumu olana kadar zaten degistrirsin =)
-
Eğer refurbished olmasını takmıyorsan Aliexpress'ten sipariş ver hocam, sonrasında etrafında Galaxy S4 kullanan arkadaşın varsa ondan imei numarasını rica et, satıcıya yolla imeiyi sana göndereceği telefonun hem arkasına hem kutusuna yazsın.Gümrükten sorunsuz geçer. ;)
-
şu anda ucuz alman için şunlardan anlaman lazım bem hiç bşeyeni anlamıyorum bu olayların
mesela :n11 den 16 gb aldım, delta garantili. 1164 tl
300 üzeri 55 çek, 111 paraf para, paRamıgeriver, sallamatik vs.
bu arada 16gb olan ücretsiz kargo!
ücret provizyonda bekliyor görünüyor, paraf günüm den +4 taksit yapmıştım o da tutarsa 1000 tl altına dadından yinmez.yada
%10 indirim çekiniz varsa delta garantili gitti gidiyor da 1235 lira - % 10 (123 lira) = 1112 lira -50 lira world puan = 1062 lira.
N11 'de aynı satıcı aynı telefon delta garantili 1239 lira - 55 lira (%11 indirim max:55 lira) + 111 lira paraf la alırsanız toplam indirim 166 lira. Telefon 1239 - 166 = 1073 liraya geliyor. Daha ucuza kombinasyon var mı?lg g2 takip ediyorum bende
http://forum.donanimhaber.com/m_81856142/mpage_234/tm.htm
samaccc tarafından 02/Tem/14 15:22 tarihinde düzenlenmiştir -
paraf olayı iyimiş ayın 9 da hesap kesiliyor 1200 lira kk gelecek elimdeki natiki kartı ödeyip tekrar telefondan parafa geçersem borcu 1 ay atmış oluyorum
111 tl paraf vermeside iyi olmuş üstüne n11 de hediye çeki felan veriyor çocuğa bez alırım :D
paraf sonradan taksitlendirme yapıyormu hocu cep telefonuna?
-
s4 active düşünüyorum fiziki görünümü daha hoşuma gitti fiyatıda biraz daha aşağılarda siz ne düşünüyorsunuz. benim s3 ü birader istiyor yoksa memnunumda.
-
HeYeT bunu yazdı
s4 active düşünüyorum fiziki görünümü daha hoşuma gitti fiyatıda biraz daha aşağılarda siz ne düşünüyorsunuz. benim s3 ü birader istiyor yoksa memnunumda.
lan azdaha ben active alıyordum s4 diye :)
amk sen kullanacaksan üstüne biraz daha kol s4 al arada bariz donanım farkı var
şu s4 ü bir alsam hanıma ağustosda vodafoneden note3 isteyecem note 3 tam benim telefonum :)