Galaxy S4 Mini Alınır Mı?
-
Citizen bunu yazdı
Bluetootht'u sohbet için kullanıyorsan her telefona Whatsapp yükleniyor artık sorun değil.Bluetooht'u ben sadece arabada kablosuz görüşebilmek için kullanıyorum.Bence sen iPhone 4s al.iPhonelar hiç değer kaybetmiyor.
Ben de Citizen'i eziyim :D Hoca yıl olmuş 2013 sen hala bi elinde telefon varken araba kullanamıyormusun ben omzuma telefon koyuyoru bi elimle sigara içiyorum araba kullanırken. Direksiyonu dizimle tuttuğum bile oluyor :P
-
HoLYSeRo bunu yazdıtolgaStain bunu yazdıHoLYSeRo bunu yazdı
hocalar bu saatden sonra ip 4s alınır mı ikinci el 1100 1200 liraya.
Normalde alınmaz ama şöyle alınır. Telefon max 1,5 aylıktır temiz kullanılmış sorunsuzdur ve garantisi devam etmekteyse alınır. +Yurtiçi kayıtlı
Onun dışında alınmaz tabiki. 1200TL ikinci el 4s vereceksen S3 almanı öneririm. 1200 lira veren zaten 200 300 daha verir sıfır 4s alır yani mantık olaraktantelefon 4 aylık hocam http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-20-ay-garantili-hatasiz-4s-133748973/detay
şu telefona rasladım hatta uzun surelı kullanıcagım ıcın ıphone almak ıstıyorum.samsungu ne kadar kullanırım bılmıyorum hem ılerye donuk kasma felan yapmıycak zaten telefondan ınternete pek gırcek bırı degılım buyuk ekran aramıyorum oyun felan da tek tük işde kararsız kaldım.1200 çok pahalı. Draenei mürit 800 e satmıştı geçen. Ayrıca bu ilandaki telefonun üst kısmında ezikler mevcut dikkatli bak alınmaz bu telefon.
-
mfatihbodur bunu yazdıCitizen bunu yazdı
Bluetootht'u sohbet için kullanıyorsan her telefona Whatsapp yükleniyor artık sorun değil.Bluetooht'u ben sadece arabada kablosuz görüşebilmek için kullanıyorum.Bence sen iPhone 4s al.iPhonelar hiç değer kaybetmiyor.
Ben de Citizen'i eziyim :D Hoca yıl olmuş 2013 sen hala bi elinde telefon varken araba kullanamıyormusun ben omzuma telefon koyuyoru bi elimle sigara içiyorum araba kullanırken. Direksiyonu dizimle tuttuğum bile oluyor :P
Farz et ki yolda giderken birden önüne bir çocuk fırladı.O zaman ne yapacaksın bunun hesabını bir ömür boyu verebilir misin kendi vicdanına ? -
Citizen bunu yazdımfatihbodur bunu yazdıCitizen bunu yazdı
Farz et ki yolda giderken birden önüne bir çocuk fırladı.O zaman ne yapacaksın bunun hesabını bir ömür boyu verebilir misin kendi vicdanına ?İyi şoför bilirki hızlı giderken aniden bişe çıkarsa direksiyon döndürülmez hoca. Frene basıcaksın ve frene ayagımla basıyorum ellerimle değil. Ha gözümü yoldan hiç bi zaman ayırmam ki "erkeğim" yani önüme odaklanmam, çerçevenin tamamına bakarım araba çıkar mı çocuk fırlar mı hepsine olabildigince dikkat ederim bunun dışında olacak kaza da takdir-i ilahidir yapacak çok da bişey yok. Allah göstermesin kimseye
-
sensation xe al hoca beatsaudio var hem :)
-
zeynelbey bunu yazdı
sensation xe al hoca beatsaudio var hem :)
xe de tam olarak beats yok , telefonda ses işlemcisi yok. sadece kulaklık çıkıyor kutudn ve beats diye ekolayzır yüklü telefona okadar.
iphone 4s alamıyorsan s3 al.
-
Valla hocam aşırı kibar hafif güzel özellikli şekilli bir telefon iki gün kullandım mükemmel ötesi
-
mfatihbodur bunu yazdıHoLYSeRo bunu yazdıtolgaStain bunu yazdıHoLYSeRo bunu yazdı
Normalde alınmaz ama şöyle alınır. Telefon max 1,5 aylıktır temiz kullanılmış sorunsuzdur ve garantisi devam etmekteyse alınır. +Yurtiçi kayıtlı
Onun dışında alınmaz tabiki. 1200TL ikinci el 4s vereceksen S3 almanı öneririm. 1200 lira veren zaten 200 300 daha verir sıfır 4s alır yani mantık olaraktantelefon 4 aylık hocam http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-20-ay-garantili-hatasiz-4s-133748973/detay
şu telefona rasladım hatta uzun surelı kullanıcagım ıcın ıphone almak ıstıyorum.samsungu ne kadar kullanırım bılmıyorum hem ılerye donuk kasma felan yapmıycak zaten telefondan ınternete pek gırcek bırı degılım buyuk ekran aramıyorum oyun felan da tek tük işde kararsız kaldım.1200 çok pahalı. Draenei mürit 800 e satmıştı geçen. Ayrıca bu ilandaki telefonun üst kısmında ezikler mevcut dikkatli bak alınmaz bu telefon.
hocam nette felan o civarda hıc telefon yok , ıkı yıl garantısı bıtmış adam 1000 lıradan aşağı satmıyo yıne nasıl bıseyse.
-
HoLYSeRo bunu yazdımfatihbodur bunu yazdıHoLYSeRo bunu yazdıtolgaStain bunu yazdıHoLYSeRo bunu yazdı
hocam nette felan o civarda hıc telefon yok , ıkı yıl garantısı bıtmış adam 1000 lıradan aşağı satmıyo yıne nasıl bıseyse.
Hacım s4 mini ara model olduğu için fiyatı bam güm düşecek Şu s4 lerin ikinci elleri biraz çıksın ortaya s4 mini sıfırının ederi 1000 TL. Çok güzel yapmışlar beğendim ama 1000 den fazla etmez. Bende s4 var az bekle bi kaç kez daha düşürürsem 1000 liraya veririm sana :)
-
O paraya gidip nexus 4 almak varken s4 mini almak saçmalık olur hocam.