folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Game Maker Pro - Humble Bundle Da (Dikkat: Oyun Değil !)

Game Maker Pro - Humble Bundle Da (Dikkat: Oyun Değil !)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

Game maker, 2b oyun yapmak için kullanılan, fake 3b de yapılıyor ama tavsiye etmem. Ve mütiş bir çok oyunun yapıldığı bir motor. Mesela hotline miami mesela Stealth Bastard vs vs.. 

Bundan 3-4 yıl önce çok daha gündemdeydi. Hatta bizim forumumuz vardı gamemakertr diye =) Belki bilenler vardır. Her neyeyse çok uzattım lafı. 

Şu anda humble bundle da game maker pro satılıyor. 6$ 'a satılıyor. Normalde steam de fiyatı 225 lira. Android export modülü 12$ öderseniz onuda alabiliyorsunuz. Yanlışım yoksa o da 670 liraya satılıyor steamde. 

İlgilinen varsa iyi bir fırsat. Bu arada game maker ın kendine has scripting dili var GameMakerLanguage adında..

Son olarak ben satın aldım. Henüz aktif edemedim..Çünkü adamların resmi sitesinden aktif ediyorsunuz ve bu bundle dan dolayı resmi sitesi çökmüş durumda. Yakında düzelecekmiş :)

steamde: http://store.steampowered.com/app/214850

bundleda: https://www.humblebundle.com/weekly

Nostalji: Bu arada bizim siteyi de nostalji olsun diye web arşiv den buldum bakmak isteyen olursa :) Forum zaten kapandı çoktan :) 

https://web.archive.org/web/20110902103214/http://gamemakertr.com/forum

BerkayCit tarafından 18/Eyl/15 23:43 tarihinde düzenlenmiştir

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek

saolasın bitcoinde birikmiş para vardı onla çaktım 12$ paketi :) şu android export modulünün eklenmesi güzel oldu :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Alırım almasına da bi boka yaramaz kullanmam, kullanamam diye lüzum duymuyorum gazlamayın :D

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    Ccaglayan bunu yazdı

saolasın bitcoinde birikmiş para vardı onla çaktım 12$ paketi :) şu android export modulünün eklenmesi güzel oldu :)

aynen hocam diğer paketler yerine android vermeleri güzel olmuş :)

@1049

hocam bu motor yalan söylemiyim öyle unity gibi büyük bir kominitesi yok ama yine de destekleniyor ve GML python düzeyinde veya daha basit bir scripting dili. Ama tabiki programlama yapmadan da hiç bir bok yapamazsın -yani düzgün olarak-. şu kadar söylüyüm sana GM kullanıp hem android olsun hem steam olsun bir çok kişinin çok büyük boyutta para kazanmışlığı var. o yüzden ilgiliysen tavsiye ederim. bugün kullanmazsan bile yarın düşünebilirsin. bu fırsat bir daha ayağına gelmez  :) Yani şu an ki paketi satın alayım desem sırf motor 900 lira. Ama sana onun yanında bazı oyunların source code larını falanda bedavaya veriyorlar. Bulunulmaz nimet =) 

iyi gazladım mı :F 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

işine yaramasa da al diyosun :D  ya kardeşim var ufak ona versem kurcalasa bişiler yapar mı ?

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DuPi
    DuPi's avatar
    Erkek

Gazı ben aldım :D nerden ödeniyor nasıl yapılyıyor. :D

çok basit birşeydi hatırlıyorum.

Ne zaman birşey öğrenmek istesem, Birden Vaktim Kalmıyor ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek

tahribatı bilmeden önce . o sitenin ilk açıldığı zamanlar takılıyordum . 3,4 sene önce felan sanırım . tasarım turuncu felandı :D . 

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

Android modülü için değilde source code'lar için aldım 

Si vis pacem para bellum.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DuPi
    DuPi's avatar
    Erkek

hocam iş yerindeyim. 12 dolara hem studio hemde android export modülü alınıyor! 

doğruysam onaylayında bende alayım...

EDİT : Aldım onaylanıyormuş :D

inşallah sıkıntı yaşatmaz :D lisanslı programlar hep hata veriyor

DuPi tarafından 19/Eyl/15 15:18 tarihinde düzenlenmiştir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

@Shephard hocam hiç işine yaramayacaksa alma :D boşuna para verme ama sen veya kardeşinde ilgilyse

kullanabilir. ben 13. yaşındayken kullanıyordum. öyle aman aman zor bir şey değil.

@DuPi ilgiliysen hiç kaçırma hocam aynen. hem game maker studio pro hem android export module 

hem de bir çok oyunun source code unu veriyor ki. yani 12 dolara değer. ama ben 6 dolar verdim :)

android ile hiç uğraşmak istemiyorum. ne şimdi ne gelecekte. çünkü çok fazla şey çıkıyor, senin

yaptıkların kayboluyor o yüzden hani ben öyle düşünüyorum. ama başarılı olanlarda çok..

ama dün baktım resmi siteleri çökmüştü aktif edememiştim kodu. bakacağım tekrardan.

@my4 güzel zamanlardı :)

@SinusX aynen hocam sırf source code lar için bile alınır :)

Bu arada şöyle açıklamaları var. Şu anda ulaşamıyorum.

http://help.yoyogames.com/home

Richard Sep 18  Announcements

Our website is experiencing a massive amount of traffic due to the Humble Bundle sale.
    This is causing issues with the YoYo Accounts and GameMaker Studio updater.

We are working to resolve this issue as soon as possible.
    When everything is running correctly we'll update this article as well as make a post letting you all know it's working.

Once again we are sorry for any inconvenience caused and we hope to have this issue solved as quickly as possible.

BerkayCit tarafından 19/Eyl/15 16:04 tarihinde düzenlenmiştir

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DuPi
    DuPi's avatar
    Erkek

hocam aldım. 2 kod verdi.

yoy games ten kupon kısmına girdim ama site halen indirmeyi açmıyor.

eskiden meraklıydım. ama yaptıklarını paylaşamaman yüzünden ilgilenmiyordum. ama bu fırsat kaçmaz.

Toplam Hit: 3900 Toplam Mesaj: 28
game maker