Game Of Thrones 8. Sezon Sızdırıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    rui bunu yazdı
    PathfindeR00 bunu yazdı

Umarım 1 yıl içinde kanser olup ölürsün.

bi dizi için bu cümle ağır değil mi sizce de ?

Değil. Hırsızlık gibi birşey bu. Adamlar emek gösteriyor. Biz de izliyoruz. 3. kişi gelip biz izlemeden diziyi piç ediyor. Gayet güzel bir beddua. Evime giren hırsıza da aynısını derim mesela. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

kırmayın lan birbirinizi bir dizi için.

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

la kimse kırılmasın geyiktir o geyik ciddi olsa duramaz kimse ban yağmuru başlardı

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

sipoylır içerir okumayın. :D

diziyi hiç izlemedim ama con sınow ölüyor en sonda kjldsajkldsa

Ya birisi demiş inş ölürsün falan. Kafa yapına hayran kaldım birde nokta koymuşsun sonuna ciddiyetini belirtmek için (İnş ölürsün.) dksakjad

konu başlığında ne yazıyor  "Game Of Thrones 8. Sezon Sızdırıldı". Girmeyeceksin hocam ozaman. Merak eden girsin bu konuya. İstemem yan cebime hesabı sizdeki. Alt tarafı sikik bir dizi yok ak gezen yok kara veren kurgulama işte bu kadar bağlanmayın abi. Birbirinizi kırıyorsunuz 2 konu sonra işin düşerse ne halt edicen ? İş düşmesini bırak bir konuda ortak fikirdesin diyelim o "inş ölürsün." dediğinle, "Aynen kardeşim katılıyorum sana" diyebilecek misin ? Bu kadar mı midesiz zayıf bir varlıksın.

Bin düşün bir konuş amip diycem de klavyeye kafa atmaktan başka birşey yapmıyorsun zaten.

Neyse hocam ayıp ayıp yapmayın böyle şeyler. Diziyi çok sıkı takip ediyorsundur hayat felsefendir bu dizi hatta gece seni con sınowun becerdiğini bile hayal edebilirsin o derece ileri gitmişsindir ama bu bir lanet olası dizi dostum. Adamlar şuan deseler " kapadık dükkanı çekmiyoz dizi mizi con sınow kanser oldu" ne bok yiycen ? :D Noldu, onlarada "inş ölürsün." mü diycen :D "Hele bak hele amipe bak. Evrim geçirmişte konuşabiliryormuş" derler adama.

Öyle yani :D

kişiye yada şahısa hakaret yoktur sadece gördüklerimi okuduklarımı yorumladım kendi bozuk ağzımla. Kimse gelip "bilader sen bana laf atmışsın adres ver geleyim" tarzı boş yönlere yönelmesin lütfen :D 

BALIK.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

kardeşim tüm bölümleri tek tek okudum. Beklemekten kurtuldum sonunda amk.! Adamsın. Birde arkadaşa küfür eden, saydıran olmuş. Lan ne mal adamsınız? Çocuk konu başlığına 8.sezon sızdırıldı yazmış, hem bunu görüyorsunuz, hemde içeriği görüntüleyip adama küfür ediyorsunuz? Rahatsızmısız siz amk??

Cigu bigule :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı

kardeşim tüm bölümleri tek tek okudum. Beklemekten kurtuldum sonunda amk.! Adamsın. Birde arkadaşa küfür eden, saydıran olmuş. Lan ne mal adamsınız? Çocuk konu başlığına 8.sezon sızdırıldı yazmış, hem bunu görüyorsunuz, hemde içeriği görüntüleyip adama küfür ediyorsunuz? Rahatsızmısız siz amk??

Bence sen rahatsizsin, ya da IQ'n negatif. Sizdirilmis diye haber olabilir, bolumler sizmis olabilir, baslik gayet muallak. Diziyle ilgili bir insan olarak gayet normal girmemiz. ulu orta dalga gecer gibi spoiler verilmesi normal degil.

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Senaryoyu okudum. Bazıları gerçek değil diyor ama sanmıyorum, gerçek bu senaryo. Ayrıca, senaryo içeriği diğer 7 sezondan kat kat daha iyi gözüküyor.

Eğer dedikleri gibi gerçek değil ise, kim yada kimler yazdıysa mutlaka senarist olmalıdır.

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek
    KotomineKirei bunu yazdı

saçma sapan bir siteden alıntı yerine bu hikayenin ilk nereden çıktığına dair bir link verseydiniz daha iyi olurdu bana göre. Asılsızdır diye düşünüyorum

Kaynak genelde reddit freefolks oluyor. Gecen seferki dogru cikmisti. Kac ay önce 7. Sezon sizdi dediler. Ve gorduk ki senaryo gercekmis. Buda oyle olabilir ayni kaynaksa

+ Kufur edenler : okumayin bu kadar problemse spoilerdan sonrasini. Ben okumadm bekliycem yeni sezonu :)

angels_demos tarafından 21/Ağu/17 13:16 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    AMpul bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı

Bence sen rahatsizsin, ya da IQ'n negatif. Sizdirilmis diye haber olabilir, bolumler sizmis olabilir, baslik gayet muallak. Diziyle ilgili bir insan olarak gayet normal girmemiz. ulu orta dalga gecer gibi spoiler verilmesi normal degil.

bak AMpul kardeş, adam konuyu açmış ve link vermiş yani tıklamazsan o anasını siktiğimin sayfasına girmezsin ve okumazsın. Aşağıya da kaç satır cümle yazmış arasında ufak bir spoyler var görmen için tamamını okuman lazım metnin. Ayrıca bu metnin başına da spoyler gizli diye yazmış. Yani metni yanlışlıkla okuyupta spoyler alamazsın anladın mı aslan???

DrKeworks tarafından 22/Ağu/17 21:15 tarihinde düzenlenmiştir

Cigu bigule :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı
    AMpul bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı

bak AMpul kardeş, adam konuyu açmış ve link vermiş yani tıklamazsan o anasını siktiğimin sayfasına girmezsin ve okumazsın. Aşağıya da kaç satır cümle yazmış arasında ufak bir spoyler var görmen için tamamını okuman lazım metnin. Ayrıca bu metnin başına da spoyler gizli diye yazmış. Yani metni yanlışlıkla okuyupta spoyler alamazsın anladın mı aslan???

Keske ilk mesajin editlenmis oldugunu da farketseydin sherlock...

Konu ilk acildiginda kabak gibi spoiler vermisti konuyu acan arkadas. Tepkiler o yuzden...

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
Toplam Hit: 5109 Toplam Mesaj: 31
game of thrones game of thones 8.sezon