Game Of Thrones Bütün Sezonlarını Arıyorum
-
https://cloud.mail.ru/public/3AjR/4LRukGezG/
İlk 5 sezon/Altyazısız
-
bütün sezonlarını bitirdim ve çok memnunum.
seyredin seyrettirin
çoğu kişi sonu böyle bitmemeliydi diye küfretsede bence acele olması dışında tam da istediğim gibi bitti
sadece bir 5 bölüm daha eklenebilseydi çok güzel olurdu
Spoier******
itiraz edenlere söylüyorum.
niye beğenmediniz biliyorum
cücenin vezir, engellinin kral olmasını yediremediniz değil mi
o kadar egolusunuz. adamlar burada harika mesaj verdi. bu insanlarında iyi bir yere gelebileceğini gösterdi. Türkiye de bu insanların kaderi antisosyal olmak.
tabi siz yakışıklının o kızı alıp ejdarhalarla fıstık gibi yaşamasını istiyordunuz.
alya stark ında evlenip, bacağını kırıp ev hanımı olmasını bekliyordunuz. kız ne yaptı ? atladı gemiye dünya turuna çıktı :))
tüm fırıldaklarda tek tek öldü zaten.
hayattan bütün beklentilerim karşılandı
-
futurist bunu yazdı
seyredin seyrettirin
çoğu kişi sonu böyle bitmemeliydi diye küfretsede bence acele olması dışında tam da istediğim gibi bitti
Spoier******
o kadar egolusunuz. adamlar burada harika mesaj verdi. bu insanlarında iyi bir yere gelebileceğini gösterdi. Türkiye de bu insanların kaderi antisosyal olmak.
tabi siz yakışıklının o kızı alıp ejdarhalarla fıstık gibi yaşamasını istiyordunuz.
alya stark ında evlenip, bacağını kırıp ev hanımı olmasını bekliyordunuz. kız ne yaptı ? atladı gemiye dünya turuna çıktı :))
Konu o değil ya..
Kaç sezon ejderha ejderha dediler, khaalesi yok edecek uçacak kaçacak diye beklentiye soktular. Hah tam savaş başlıyor dedik, 1-2 bölümde geçiştiriverdiler.
Keza white walkers gelecek, winter is coming diye kaç sezon reklam yap, beklentiye sok. Adamları 1-2 bölümde yok etsinler.
Son sezonu çok aceleyle ve geçiştirmeyle geçildi. Hemen bitirelim gitsin modundalardı.
Karakterlerin gelişimlerini harika yansıttı dizi ama o gelişimlerinin sonucunu hiç veremedi.
Son sezon fiyasko. Öncekiler ise başyapıt.
Mesela,
LOTR film olmasına ve kısıtlı zamana rağmen, olayların işlenişi bakımından GOT'dan çok daha kaliteli --finali.
neverland tarafından 03/Oca/21 14:44 tarihinde düzenlenmiştir -
futurist bunu yazdı
seyredin seyrettirin
Spoier******
****spoiler****
Ben Arya'nın gemiyle gittikten sonra Westworld gişesinden mutlu bir şekilde ayrılmasını istemiştim. Asıl vurucu son bu olurdu...
-
Dizideki en sevdiğim karakter de, açık ara Petyr Baelish. Hayat dersi öğretir :D
-
o sarıkız uzun saçlıyla evleniyor. sonra ölüyor eleman. sonra bunlar yollara düşüyor yahudiler gibi.
o kısım kaçıncı sezon bölümdü acaba? ordan devam edeyim :)
-
neverland bunu yazdıfuturist bunu yazdı
seyredin seyrettirin
Spoier******
Konu o değil ya..
Kaç sezon ejderha ejderha dediler, khaalesi yok edecek uçacak kaçacak diye beklentiye soktular. Hah tam savaş başlıyor dedik, 1-2 bölümde geçiştiriverdiler.
Keza white walkers gelecek, winter is coming diye kaç sezon reklam yap, beklentiye sok. Adamları 1-2 bölümde yok etsinler.
Son sezonu çok aceleyle ve geçiştirmeyle geçildi. Hemen bitirelim gitsin modundalardı.
Karakterlerin gelişimlerini harika yansıttı dizi ama o gelişimlerinin sonucunu hiç veremedi.
Son sezon fiyasko. Öncekiler ise başyapıt.
Mesela,
LOTR film olmasına ve kısıtlı zamana rağmen, olayların işlenişi bakımından GOT'dan çok daha kaliteli --finali.
bu eleştirilerinde tamamen haklısın.
doğru kabul ediyorum ama burda da şu dersi alabiliriz. demek ki gözümüzde büyüttüğümüz sorunlar çok da önemli olmayabilir :))
senaristler mi yönetmenler mi sanırım kavga etmişler ve o yüzden bu şekilde bitmiş. belkide dediklerinizin hepsi olacaktı ama birbirine düşman iki ancak bu kadar yürütebildi.
o son sahnede aklımda kalan harika sahne
şunuda bir yere çizeyim diyorum
ben yolun kendisine bakıyorum sonuna değil
film kaç sezondur harika gitti evet sonu güzel olmasada lost gibi mahvetmediler . o tam hayal kırıklığıydı
lotr nasıl birşey bir bakayım hiç bilmiyorum güzel mi
oyun içinde oyun şaşırtıcı bir dizi arıyorum. ağzım açık izleyim tarzında
@yanak anlamadım bahsettiğin konuyu
-
futurist bunu yazdıneverland bunu yazdıfuturist bunu
@yanak anlamadım bahsettiğin konuyu
Westworld dizisini seyrettin mi bilmiyorum, yapay zekanın hakim olduğu tema parktaki olaylar falan ki GOT evreni de bu parkın bi parçası olduğu bi bölümünde vurgulanıyor.
Efendime söyleyeyim, Arya bu parka gelen bi müşteri olsa maceradan maceraya atladıktan sonra çok eğlenmiş bi şekilde şu Westworld lobisinden gitse, biz de ağzımız açık vay anasını satayım nidaları arasında diziyi bitirsek diye düşünmüştüm...
-
@yanak o diziyi birkaç bölüm seyrettikten sonra bırakmıştım
hatta o diziden niye bahsediyor diye bağlantı kuramadım
fotoğrafını koyduğun kısmı hatırlıyorum :)
kızın elbisesi çok güzeldi :)
anladım şimdi.
-
GOT izlediğim en güzel dizidir beğenmeyenlere şaşıyorum tekrar izlemek istiyorum bulamıyorum