Game Of Thrones Bütün Sezonlarını Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HyP-X
    HyP-X's avatar
    Erkek

https://cloud.mail.ru/public/3AjR/4LRukGezG/

İlk 5 sezon/Altyazısız

.. you only have you ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

bütün sezonlarını bitirdim ve çok memnunum.

seyredin seyrettirin

çoğu kişi sonu böyle bitmemeliydi diye küfretsede bence acele olması dışında tam da istediğim gibi bitti

sadece bir 5 bölüm daha eklenebilseydi çok güzel olurdu

Spoier******

itiraz edenlere söylüyorum.

niye beğenmediniz biliyorum

cücenin vezir,  engellinin kral olmasını yediremediniz değil mi

o kadar egolusunuz. adamlar burada harika mesaj verdi. bu insanlarında iyi bir yere gelebileceğini gösterdi. Türkiye de bu insanların kaderi antisosyal olmak.

tabi siz yakışıklının o kızı alıp ejdarhalarla  fıstık gibi yaşamasını istiyordunuz.

alya stark ında evlenip, bacağını  kırıp  ev hanımı olmasını bekliyordunuz.  kız ne yaptı ? atladı gemiye dünya turuna çıktı :))

tüm fırıldaklarda tek tek öldü zaten. 

hayattan bütün beklentilerim karşılandı

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neverland
    neverland's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

seyredin seyrettirin

çoğu kişi sonu böyle bitmemeliydi diye küfretsede bence acele olması dışında tam da istediğim gibi bitti

Spoier******

o kadar egolusunuz. adamlar burada harika mesaj verdi. bu insanlarında iyi bir yere gelebileceğini gösterdi. Türkiye de bu insanların kaderi antisosyal olmak.

tabi siz yakışıklının o kızı alıp ejdarhalarla  fıstık gibi yaşamasını istiyordunuz.

alya stark ında evlenip, bacağını  kırıp  ev hanımı olmasını bekliyordunuz.  kız ne yaptı ? atladı gemiye dünya turuna çıktı :))

Konu o değil ya..

Kaç sezon ejderha ejderha dediler, khaalesi yok edecek uçacak kaçacak diye beklentiye soktular. Hah tam savaş başlıyor dedik, 1-2 bölümde geçiştiriverdiler.

Keza white walkers gelecek, winter is coming diye kaç sezon reklam yap, beklentiye sok. Adamları 1-2 bölümde yok etsinler.

Son sezonu çok aceleyle ve geçiştirmeyle geçildi. Hemen bitirelim gitsin modundalardı.

Karakterlerin gelişimlerini harika yansıttı dizi ama o gelişimlerinin sonucunu hiç veremedi.

Son sezon fiyasko. Öncekiler ise başyapıt.

Mesela,

LOTR film olmasına ve kısıtlı zamana rağmen, olayların işlenişi bakımından GOT'dan çok daha kaliteli --finali.

neverland tarafından 03/Oca/21 14:44 tarihinde düzenlenmiştir

Bir gece her zamanki gibi yatağına girip gözlerinin ağırlığına dayanamayıp huzurla uyuduğunu düşün. Sonrasında da hiç uyanmadığını düşünmeye çalıştığında aklında hiçbir şey canlanmayacaktır, çünkü beynin kapalıyken neler olup bittiğini bilemezsin, bu yüzden bu noktayı hayal edebileceğin bir veri yok elinde. Ölüm de tam olarak böyle bir şey. Uykunun 4. saatindeki hissettiklerin, yani; hiçlik, hissizlik. Varlığından ya da yokluğundan haberinin olmaması. Böyle düşününce ölüm biraz daha tanıdık geliyor, daha kabullenilebilir geliyor. Belki de içindeki o çılgın yaşama arzusuna sahip olan egonu ancak böyle ehlileştirebiliyorsun. Aksi halde çılgınca yaşama arzusuna sahip egon sana tanrılar yaratıyor, cennetler vaat ediyor, seni sonsuz bir yaşamın varlığı ve zevkleri ile kandırıyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

seyredin seyrettirin

Spoier******

****spoiler****

Ben Arya'nın gemiyle gittikten sonra Westworld gişesinden mutlu bir şekilde ayrılmasını istemiştim. Asıl vurucu son bu olurdu... 

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neverland
    neverland's avatar
    Erkek

Dizideki en sevdiğim karakter de, açık ara Petyr Baelish. Hayat dersi öğretir :D

Bir gece her zamanki gibi yatağına girip gözlerinin ağırlığına dayanamayıp huzurla uyuduğunu düşün. Sonrasında da hiç uyanmadığını düşünmeye çalıştığında aklında hiçbir şey canlanmayacaktır, çünkü beynin kapalıyken neler olup bittiğini bilemezsin, bu yüzden bu noktayı hayal edebileceğin bir veri yok elinde. Ölüm de tam olarak böyle bir şey. Uykunun 4. saatindeki hissettiklerin, yani; hiçlik, hissizlik. Varlığından ya da yokluğundan haberinin olmaması. Böyle düşününce ölüm biraz daha tanıdık geliyor, daha kabullenilebilir geliyor. Belki de içindeki o çılgın yaşama arzusuna sahip olan egonu ancak böyle ehlileştirebiliyorsun. Aksi halde çılgınca yaşama arzusuna sahip egon sana tanrılar yaratıyor, cennetler vaat ediyor, seni sonsuz bir yaşamın varlığı ve zevkleri ile kandırıyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

o sarıkız uzun saçlıyla evleniyor. sonra ölüyor eleman. sonra bunlar yollara düşüyor yahudiler gibi.

o kısım kaçıncı sezon bölümdü acaba? ordan devam edeyim :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    neverland bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

seyredin seyrettirin

Spoier******

Konu o değil ya..

Kaç sezon ejderha ejderha dediler, khaalesi yok edecek uçacak kaçacak diye beklentiye soktular. Hah tam savaş başlıyor dedik, 1-2 bölümde geçiştiriverdiler.

Keza white walkers gelecek, winter is coming diye kaç sezon reklam yap, beklentiye sok. Adamları 1-2 bölümde yok etsinler.

Son sezonu çok aceleyle ve geçiştirmeyle geçildi. Hemen bitirelim gitsin modundalardı.

Karakterlerin gelişimlerini harika yansıttı dizi ama o gelişimlerinin sonucunu hiç veremedi.

Son sezon fiyasko. Öncekiler ise başyapıt.

Mesela,

LOTR film olmasına ve kısıtlı zamana rağmen, olayların işlenişi bakımından GOT'dan çok daha kaliteli --finali.

bu eleştirilerinde tamamen haklısın.

doğru kabul ediyorum ama  burda da şu dersi alabiliriz. demek ki gözümüzde büyüttüğümüz sorunlar çok da önemli olmayabilir :))

senaristler mi yönetmenler mi sanırım kavga etmişler ve o yüzden bu şekilde bitmiş. belkide dediklerinizin hepsi olacaktı ama birbirine düşman iki ancak bu kadar yürütebildi.

o son sahnede aklımda kalan harika sahne

şunuda bir yere çizeyim diyorum

ben yolun kendisine bakıyorum sonuna değil

film kaç sezondur harika gitti evet sonu güzel olmasada lost gibi mahvetmediler . o tam hayal kırıklığıydı

lotr nasıl birşey bir bakayım hiç bilmiyorum güzel mi

oyun içinde oyun şaşırtıcı bir dizi arıyorum. ağzım açık izleyim tarzında

@yanak anlamadım bahsettiğin konuyu

futurist tarafından 03/Oca/21 16:21 tarihinde düzenlenmiştir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı
    neverland bunu yazdı
    futurist bunu 

@yanak anlamadım bahsettiğin konuyu

Westworld dizisini seyrettin mi bilmiyorum, yapay zekanın hakim olduğu tema parktaki olaylar falan ki GOT evreni de bu parkın bi parçası olduğu bi bölümünde vurgulanıyor. 

Efendime söyleyeyim, Arya bu parka gelen bi müşteri olsa maceradan maceraya atladıktan sonra çok eğlenmiş bi şekilde şu Westworld lobisinden gitse, biz de ağzımız açık vay anasını satayım nidaları arasında diziyi bitirsek diye düşünmüştüm... 

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

@yanak o diziyi birkaç bölüm seyrettikten sonra bırakmıştım

hatta o diziden niye bahsediyor diye bağlantı kuramadım

fotoğrafını koyduğun kısmı hatırlıyorum :)

kızın elbisesi çok güzeldi :)

anladım şimdi. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek

GOT izlediğim en güzel dizidir beğenmeyenlere şaşıyorum tekrar izlemek istiyorum bulamıyorum

Toplam Hit: 4567 Toplam Mesaj: 38
game of thrones