Gameminer Invite Code Dağıtımı
-
sıradayımm :P
-
aradaaa sıradaa :)) sıradayım
-
bende sıraya geçeyim .
-
beni de unutmayın bende istiyorum. Bilgi için teşekkür ederim :)
edit : gerek kalmadı başka bir yerden buldum kod gelince burdan sıradakine veririm.Edit2 : Mesajınız Inferius Nickli Kullanıcıya Gönderilmiştir.
erdiburak tarafından 20/Ağu/13 01:02 tarihinde düzenlenmiştir -
Kodlar 1 günde bir değiştiği için panxer e gönderdim yine boşaldığında buraya yazarım diğer pm atan arkadaşlardan özür diliyorum beklemeniz gerekicek ilk panxer göndermiş çünkü
-
NigraSilva bunu yazdı
http://www.steamgifts.com/
Şuna da bir bakın isterseniz. Her gün yüzlerce oyun dağıtılıyor aynı şekilde.üye oldum steam hesabımın değeri yetti :) biraz anlatabilir misin sistem nasıl işliyor burda
-
kömür sayısı aktive edilmemiş hesaplarda 5 ti yanlış hatırlamıyorsam. kömür sayınızı 50 ye çıkarmak için hesabınızı aktive etmeyi unutmayın
@splintercell ordada aynı şekilde giveawaylere katılıyorsun. belirli sürede point birikiyor. biriken pointleri harcıyorsun.
FCN tarafından 19/Ağu/13 22:03 tarihinde düzenlenmiştir -
Hacı bekliyoruz davetleri hala katılamadık şuna bi :D
-
FCN bunu yazdı
kömür sayısı aktive edilmemiş hesaplarda 5 ti yanlış hatırlamıyorsam. kömür sayınızı 50 ye çıkarmak için hesabınızı aktive etmeyi unutmayın
@splintercell ordada aynı şekilde giveawaylere katılıyorsun. belirli sürede point birikiyor. biriken pointleri harcıyorsun.
biraz kurcaladım zaten basitmiş :) bu arada elinde olan bana da bi gameminer davetiyesi atarsa fena olmaz :D
-
beyler sıra kimde bilmiyorum o yüzden 2. posta ekledim keyi. yarın yeni key'i de eklerim.