folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Gamming Mouse + Klavye Önerileri

Gamming Mouse + Klavye Önerileri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı

hocam migrosta indirim yakaladım.

logitech g300 mouse ve g103 klavye aldım. gayet güzel sağlam ürünler.

klavye ilk başlarda tuhaf geliyor tuşlar ayrı biraz ama yazarken çok zevkli devam etmek istiyorsun tuşlar güzel :F ayrıca klavye üzerinde 6 extra tuş var kafana göre ayarlıyorsun.

mouse ile tam ele oturuyor elim büyük diyordum ama cuk diye oturdu. sağ ve solda bulunan extra 2li tuşlara yanlışlıkla basarım diyordum ama kullanalı 2 gün olacak şimdiden alıştım çok pratik.

klavye 62 mouse 63 liraya düşmüştü bu arada yakalarsan kaçırma :F

bloody denedim teknosa'da elime göre nasıl diye ama büyük ve uzun yapmış adamlar benim pek kafama yatmadı. benim gibi parmakları hafif kırarak mouse kullanıyorsan bloody ile problem olabilir. onu kullanmak için komple eli dümdüz üzerine yatırmak gerekiyor.

kaça aldın hocam klavyeyi

editledim hacım mesajımı.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı

klavye ilk başlarda tuhaf geliyor tuşlar ayrı biraz ama yazarken çok zevkli devam etmek istiyorsun tuşlar güzel :F ayrıca klavye üzerinde 6 extra tuş var kafana göre ayarlıyorsun.

mouse ile tam ele oturuyor elim büyük diyordum ama cuk diye oturdu. sağ ve solda bulunan extra 2li tuşlara yanlışlıkla basarım diyordum ama kullanalı 2 gün olacak şimdiden alıştım çok pratik.

bloody denedim teknosa'da elime göre nasıl diye ama büyük ve uzun yapmış adamlar benim pek kafama yatmadı. benim gibi parmakları hafif kırarak mouse kullanıyorsan bloody ile problem olabilir. onu kullanmak için komple eli dümdüz üzerine yatırmak gerekiyor.

hocam güzel görünüyorlar birazdan gidicem migrosa bakalım varmı yokmu

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı

hocam güzel görünüyorlar birazdan gidicem migrosa bakalım varmı yokmu

bak hocam güzel yani bu fiyata süper gibi bi olay :F

etikette yüksek ise bile götürüp okut fiyatını yüzde 30 indirim varmış bayrama kadar.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

bloody v7 al  , bozulursa ( ki biraz zor ) yine aynısından alacaksın.

ozaman logitech razer vb. fanlarının sokağa ne kadar para attıklarını göreceksin.

4ly5hib.png (866×558)

kumaş yerine hala plastik kaplı kıvrılınca hemen bozulan mause kullanan ve o mause lara 200 tl + para veren müridler var. 

a4tech  ( bloody nin sahibi ) hem sağlam hem ekonomik hemde kaliteli ürünler üretir. 

PanxeR tarafından 23/Eyl/15 16:48 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Logitech G710+ klavye tavsiye ederim.

ekleme Klavye Mekaniktir.

siyahbereli tarafından 23/Eyl/15 16:48 tarihinde düzenlenmiştir

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı

Hocam 5xx lira bu ucmussun biraz

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzulli
    Fuzulli's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı
    siyahbereli bunu yazdı

Hocam 5xx lira bu ucmussun biraz

Bende G710+ kullanıyorum. O kadar paraya değer mi dersen; kişiden kişiye değişir. Alabildiğin en kalite, en sessiz mekanik klavyedir kendisi. Mouse G300 kullanıyorum WOW 'da yada diğer oyun veya genel kullanım kısayolları vs. çok kullanışlı alet. Tavsiye ederim. 

A4Tech kalite, uygun vs. demiş bir arkadaş fiyat konusunda haklı olabilirsin ama dokunma hissi hep bok gibi gelmiştir. Ten uyumu ile alakalı olmalı herhalde :)

---Hazır konu varken biri de Kullaklık tavsiye etsin ya mümkünse mikrafon dahil. Kolay gelsin.

Fuzulli tarafından 23/Eyl/15 18:28 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kofcu
    kofcu's avatar
    Erkek

aksiyon oyunu pek oynamıyorum. oyun aslında pek oynamıyorum oynasam da puzzle strateji platform falan oynuyorum. o yüzden bu mouse lardan falan pek anlamıyorum ama şu mouse'u geçen vatanda denedim. güzel ele oturuyor(büyük) ve kablosu şu ip gibi olanlardan. (hehheh benim kıstaslar bu kadar :) ) onun dışında bi de fiyatı ucuz. ben zaten böyle büyük, ipli kablolu bir şey istiyordum o yüzden bunu beğendim. fazla tuşlar bana gereksiz ama belki kullanırım. Ha hakkında okuduğuma göre makro özelliği yokmuş fazla tuş olmasına rağmen ayrıyetten usb 2.0(3 olan mouse var mı bilmiyorum). illa bi şey eklemek istiyorsan yardımcı program ile koyabiliyormuşuz ama.

neyse bahsettiğim mouse bu: http://www.hepsiburada.com/everest-sgm-x7-kablolu-oyuncu-mouse-mouse-pad-p-BD802157 belki bir gaming mouse dan beklenenleri pek karşılamıyordur ama bana fazla bile sanırım :) mause pad de yanında...

mause pad demişken şu jelli bilek destekleyen mouse padler nasıl? kullanan? faydasını gören var mı?

ben de sevgiden yanayım...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

hocalar mouse olarak şunu aldım, renkli elime oturuyor beğendim, klavye kaldı şimdilik

http://www.vatanbilgisayar.com/frisby-gx5-pro-gaming-makro-mouse--mouse-pad.html

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

Beyler bunu almayı düşünüyorum alınır mı sizce?

http://www.teknosa.com/urunler/125200274/logitech-g105-turkce-oyuncu-klavye

Toplam Hit: 3409 Toplam Mesaj: 25
mouse klavye gamming