Gap Bitince G.Doğu Böyle Olacak(Keşke)
-
zaten urfa nın cogu arap kökenlıdır
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------antep te öyle
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------Hoca çoğu arap değil türk kürt arap ve bunlarında yanında hristiyanlarda var ama
onlarda kendini saklıyor müslüman gibi görünüyorlar
-
Spy-met bunu yazdı:
-----------------------------adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------Hoca çoğu arap değil türk kürt arap ve bunlarında yanında hristiyanlarda var ama
onlarda kendini saklıyor müslüman gibi görünüyorlar
ya arkadaşlar kimin ne olduğu önemli değilki yeri geliyo Türküde Arabı Kürdüde şerefsizlik yapabiiliyo önemli olan o yöre insanlarının milli birlik ve beraberlik ruhuna sahip olması ırkı uyruğu dini gerisi yalan -
Valla üniversitede urfalı 2 arkadaşım var. İkisininde ailesi çiftçi.
Gayet memnun olduklarını söylediler bana. Mazot fiyatı inmiş filan dediler. Bayağı kredi alıyoruz. Verim 4-5 kat arttı diyordular geçen sene.
Bi de Allah Hükümetimize devletimize kötülük getirmesin diyordular. Oyları banko akpnin anlayacağınız :|
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Valla üniversitede urfalı 2 arkadaşım var. İkisininde ailesi çiftçi.
Gayet memnun olduklarını söylediler bana. Mazot fiyatı inmiş filan dediler. Bayağı kredi alıyoruz. Verim 4-5 kat arttı diyordular geçen sene.
Bi de Allah Hükümetimize devletimize kötülük getirmesin diyordular. Oyları banko akpnin anlayacağınız :|
-----------------------------ne yapsınlar hacı hizmeti kim getirirse oyuda o alır yoksa kendisine hiçbir yararı olmaya nie versinlr oylarını adam karnını doyurma derdinde
-
heza bunu yazdı:
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Valla üniversitede urfalı 2 arkadaşım var. İkisininde ailesi çiftçi.
-----------------------------ne yapsınlar hacı hizmeti kim getirirse oyuda o alır yoksa kendisine hiçbir yararı olmaya nie versinlr oylarını adam karnını doyurma derdinde
-----------------------------sıçmayın bi. şanlıurfayı akp değil fakıbaba kazandı.hizmet sanmıyorum.aşiret ağasına oy verilir genelde..
-
Hocalar lütfen işkembeden sallamayalım,
Ne Memleketim GaziAntep Nede ŞanlıUrfa etnik olarak arap'dır.
GaziAntep ve ŞanlıUrfa Etnik olarak TÜRKMEN'dir, Daha doğrusu GaziAntep ve ŞanlıUrfa'nın yerlileri TÜRKMEN'dir. Doğal olarak sosyal ve ekonomik şartlar tabiki bu yapıyı değiştirmiştir.
Bakınız GaziAntep merkez nüfusu 1,500.000'un üstünde, ve antepde nüfusunun sadece % 5'i hekiki enteplidir :)
Türkiye Genelinde KÖY ( Kalkınmada Öncelikli Yöre ) kapsamında olmayan 10-15 nadir illerden birisidir GaziAntep.
Klişeleşmiş Batı tabiri ile, Çoğu batı ilinden daha gelişmiş, daha güzel, daha sosyal, daha milliyetçi ve daha gelişime açıktır.
Saygılar...
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------Hocalar lütfen işkembeden sallamayalım,
Ne Memleketim GaziAntep Nede ŞanlıUrfa etnik olarak arap'dır.
GaziAntep ve ŞanlıUrfa Etnik olarak TÜRKMEN'dir, Daha doğrusu GaziAntep ve ŞanlıUrfa'nın yerlileri TÜRKMEN'dir. Doğal olarak sosyal ve ekonomik şartlar tabiki bu yapıyı değiştirmiştir.
Bakınız GaziAntep merkez nüfusu 1,500.000'un üstünde, ve antepde nüfusunun sadece % 5'i hekiki enteplidir :)
Türkiye Genelinde KÖY ( Kalkınmada Öncelikli Yöre ) kapsamında olmayan 10-15 nadir illerden birisidir GaziAntep.
Klişeleşmiş Batı tabiri ile, Çoğu batı ilinden daha gelişmiş, daha güzel, daha sosyal, daha milliyetçi ve daha gelişime açıktır.
Saygılar...
-----------------------------hacı zaten bende işin içine salak salak etnik fark sokmayın diyom dediğinde haklısın antep çok gelişmiş bir yer okul gezisi vardı o zaman görmüştüm gerçekten çok güzelllll
ulan bu konuyuda bu hale getirdiniz ya daha ne diyim ( YaSevYaTerkEt sözüm sana değil)
-
sıçmayın bi. şanlıurfayı akp değil fakıbaba kazandı.hizmet sanmıyorum.aşiret ağasına oy verilir genelde..
Hoca adamlar kazanmak için kenar mahalleleri gidip örneğin adamın 10 çocuğu var laptopla gidip işte kazanırsak oğlunu işe alacaz dediler ondan akp
biraz oy aldı yoksa yoksa Şanlıurfa tam götürmüştü milet vekilerinin sözü üzerine ceket meselesi ve fakıbabanın Şanlıurfa için yaptıklarını gördükleri için seçtiler
ama şuan millet ekili seçimi olsa yine akp oy verirler hani bi söz vardır "deveyi diken insanı .... "misali yine akp yi seçerler