folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Garajın Önüne Park Eden Arabaya Yapılabilecekler

Garajın Önüne Park Eden Arabaya Yapılabilecekler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek

hocam al sana benden bir fikir gerekenler aşağdadır:

1 Adet a4 kagıt

1 Adet Kalem 

1 adet yazı yazabilen adam

1 Adet Tuğla 

yapacakların şunlar Kağıdın üzerine Park etmek yasaktır yazıyorsun Tugla bildigimiz tuğlalardan degil ama hane içi dolu olanlar :) 

Tuglayı arabanın camına koy altına da kağıdı yerleştir okusun anlar ne demek istedigini emin ol :) 

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

4 lastiğin arkasına da çivi yerleştir hocam :D

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    leadertay bunu yazdı

benzin döküp yaksın bari deyin aq olsun bitsin :)) millet uçmuş 2006 da başladığım da millet daha akıllıydı bu forum da  uzunnnnnn bir aradan sonra geri döndüm ama çok eğleniyorum niye ayrı kalmışım diye kendi kendime soruyorum şimdi :) şıırnga ve yoğurt olayı da çok iyiydi ya. bunu araba olayına çeviricek olursak şırıngaya çek idrarı aralık bulduğun yerlerden bas içeri... :)))

hacım neremiz akıllıydı. evde tüp patlatan mı ararsın, boktan bomba yapan mı ararsın, renkli duman çıkarcam dye ortalığın anasını sken mi ararsın hepsi vardı :)

şimdiki yazılanlar o zamanlar yapılıyo  :)

yeniden hoşgeldin bu arada 

hoşbulduk kardeş

evde sis bombası yapanda mı vardı kimdi o bende yaptım onu geçen sene ya :)))  potasyum nitrat, karbonat bir güzel kaynasın aman içine toz boya bir tutam şeker katasın ama sonra kutu kola kutusunun yarısı doldur biraz donsun aman hahaha üstüne pamuğu ekle araya (normal fitil bulabilirsen onu yoksa pilli fitil) kullan rengi veremedim ama öyle beyaz bi duman çıkardım ki 3 tane sise bedel :))))) köy turnuvası için yapmıştım sonra avukat bi eniştem var TEM de bi sorguya alırlar ebeninkini tersten görürsün dedi. hakketen araştırdım da bu potasyum nitrat sakat aga. elimde 500 gr patasyum nitrat vardı aldığım yere geri verdim para da vermemiştim zaten.. :))

http://www.youtube.com/watch?v=f8TZJHuNImc 

leadertay tarafından 16/Nis/13 08:52 tarihinde düzenlenmiştir

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

leadertay : öyle yaparlarsa ısıyı tuturamazlar ise  tutuşur karışım ve duman çıkar yani istenmeyen şekilde ateşlenmiş olur şöyle yaparlarsa daha iyi olur
    Önce şekeri karamelize edin sonra hafif ateşte veya ateşi kapıyarak üzerine potasyum nitratı ekleyin karıştırın dökün bir denekeye kurusun tutuşması belki zor olur kafayı çalıştırın bulun birşey :D

Ha birde sakın ha buradaki aseton peroksit tarifini yapmayın benden söylemesi :D ellere parmaklara veda edebilirsiniz

Siz boşverin eski konuları :D ulan şimdi yasaklar boklar püsürler olmıyacak varya tbt de yönetici diyecek istediğiniz herşeyi paylaşın illegalite farketmez diye :D off ulan of :D evyapımı claymore(Mayındır)  bile anlatırdım :D

Peroksit tarafından 23/Nis/13 11:46 tarihinde düzenlenmiştir

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek

1.Benzenini çek.

2.Camı patlat teyibi al+ Bagajda arabaya göre değişir anfi bass vardır onları al.

3.Aküyü sök.

4.Bujılerı çal.

5.Hep yaptığım şeydir sileceklere japon yapıştırıcı dök cama yapıştır.

6.Çıkmıycağından emin olduğun bir kalem al. Arka plakanın üzerinden bir boşluğa bagaj hizasına büyük  harflerle

" Hatalıysam parkettiğim yerde öldürün benı " yaz ,

7.ve En sevdiğim. Egzosuna kadın  çamaşırları sok südyen tanga gibi gönder gitsin :) 

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana abiii :D 

EricNorthman tarafından 23/Nis/13 11:54 tarihinde düzenlenmiştir

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Bu zeytin, yağ yani büyük tenekeye beton dök koy 

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Abi sileceklerini kaldır baktın tekrar yaptık tekrar sileceklerini kaldır.

3.sefere burdaki arkadaşlardan birinin dediklerini hiç çekinmeden yap ondan sonrada kavga gürültüye hazır ol.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oturuyorum
    oturuyorum's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

balkondan aşşağıya arabanın üzerine asit dök 

Ellerinde Pankartlar / Gidiyor Bu Çocuklar / Kalkın Ayağa, Kalkın / Gidiyor Bu Çocuklar
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

Tavan ve ön kaputa birer fıs olarak uyguluyorsun :)

Sanalcaptan tarafından 23/Nis/13 12:58 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

yola yazdır garaj kapısı önüdür diye yazı kalmaz gider dersen ona göre taş döşet ya da en güzeli arkadaşların dediği gibi kumandalı mantar alın

Toplam Hit: 12136 Toplam Mesaj: 64