Garajın Önüne Park Eden Arabaya Yapılabilecekler
-
hocam al sana benden bir fikir gerekenler aşağdadır:
1 Adet a4 kagıt
1 Adet Kalem
1 adet yazı yazabilen adam
1 Adet Tuğla
yapacakların şunlar Kağıdın üzerine Park etmek yasaktır yazıyorsun Tugla bildigimiz tuğlalardan degil ama hane içi dolu olanlar :)
Tuglayı arabanın camına koy altına da kağıdı yerleştir okusun anlar ne demek istedigini emin ol :)
-
4 lastiğin arkasına da çivi yerleştir hocam :D
-
joe_black bunu yazdıleadertay bunu yazdı
benzin döküp yaksın bari deyin aq olsun bitsin :)) millet uçmuş 2006 da başladığım da millet daha akıllıydı bu forum da uzunnnnnn bir aradan sonra geri döndüm ama çok eğleniyorum niye ayrı kalmışım diye kendi kendime soruyorum şimdi :) şıırnga ve yoğurt olayı da çok iyiydi ya. bunu araba olayına çeviricek olursak şırıngaya çek idrarı aralık bulduğun yerlerden bas içeri... :)))
hacım neremiz akıllıydı. evde tüp patlatan mı ararsın, boktan bomba yapan mı ararsın, renkli duman çıkarcam dye ortalığın anasını sken mi ararsın hepsi vardı :)
şimdiki yazılanlar o zamanlar yapılıyo :)
yeniden hoşgeldin bu arada
hoşbulduk kardeş
evde sis bombası yapanda mı vardı kimdi o bende yaptım onu geçen sene ya :))) potasyum nitrat, karbonat bir güzel kaynasın aman içine toz boya bir tutam şeker katasın ama sonra kutu kola kutusunun yarısı doldur biraz donsun aman hahaha üstüne pamuğu ekle araya (normal fitil bulabilirsen onu yoksa pilli fitil) kullan rengi veremedim ama öyle beyaz bi duman çıkardım ki 3 tane sise bedel :))))) köy turnuvası için yapmıştım sonra avukat bi eniştem var TEM de bi sorguya alırlar ebeninkini tersten görürsün dedi. hakketen araştırdım da bu potasyum nitrat sakat aga. elimde 500 gr patasyum nitrat vardı aldığım yere geri verdim para da vermemiştim zaten.. :))
http://www.youtube.com/watch?v=f8TZJHuNImc
-
leadertay : öyle yaparlarsa ısıyı tuturamazlar ise tutuşur karışım ve duman çıkar yani istenmeyen şekilde ateşlenmiş olur şöyle yaparlarsa daha iyi olur
Önce şekeri karamelize edin sonra hafif ateşte veya ateşi kapıyarak üzerine potasyum nitratı ekleyin karıştırın dökün bir denekeye kurusun tutuşması belki zor olur kafayı çalıştırın bulun birşey :DHa birde sakın ha buradaki aseton peroksit tarifini yapmayın benden söylemesi :D ellere parmaklara veda edebilirsiniz
Siz boşverin eski konuları :D ulan şimdi yasaklar boklar püsürler olmıyacak varya tbt de yönetici diyecek istediğiniz herşeyi paylaşın illegalite farketmez diye :D off ulan of :D evyapımı claymore(Mayındır) bile anlatırdım :D
Peroksit tarafından 23/Nis/13 11:46 tarihinde düzenlenmiştir -
1.Benzenini çek.
2.Camı patlat teyibi al+ Bagajda arabaya göre değişir anfi bass vardır onları al.
3.Aküyü sök.
4.Bujılerı çal.
5.Hep yaptığım şeydir sileceklere japon yapıştırıcı dök cama yapıştır.
6.Çıkmıycağından emin olduğun bir kalem al. Arka plakanın üzerinden bir boşluğa bagaj hizasına büyük harflerle
" Hatalıysam parkettiğim yerde öldürün benı " yaz ,
7.ve En sevdiğim. Egzosuna kadın çamaşırları sok südyen tanga gibi gönder gitsin :)
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana abiii :D
EricNorthman tarafından 23/Nis/13 11:54 tarihinde düzenlenmiştir -
Bu zeytin, yağ yani büyük tenekeye beton dök koy
-
Abi sileceklerini kaldır baktın tekrar yaptık tekrar sileceklerini kaldır.
3.sefere burdaki arkadaşlardan birinin dediklerini hiç çekinmeden yap ondan sonrada kavga gürültüye hazır ol.
-
balkondan aşşağıya arabanın üzerine asit dök
-
Tavan ve ön kaputa birer fıs olarak uyguluyorsun :)
Sanalcaptan tarafından 23/Nis/13 12:58 tarihinde düzenlenmiştir -
yola yazdır garaj kapısı önüdür diye yazı kalmaz gider dersen ona göre taş döşet ya da en güzeli arkadaşların dediği gibi kumandalı mantar alın