folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Garanti Bankası Bonus Genç Kullanan Var Mı?

Garanti Bankası Bonus Genç Kullanan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Sabah aradılar bende uyku sersemi yollayın dedim sonradan jeton düştü.Kullan var mı bu kartı ? Yıllık kullanım ücreti vs yokmuş ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

işte  sabahın köründe aramalari sebebi  bi uyku sersemliği maduru daha kodugumun bankaları bence direk iptal ettir hocam kredi kartindan kime

hayır gelmiş ki sana gelsin yalan dolan alayi.

Nev-i Şahsına Münhasır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

bende 1 hafta once cikardim pc alacaktim 12 ay taksit 500 lira limiti var diyor.Lan 500 lira limitli kart mi olur amk. simdi onu 3500e falan cekmezlerde kolay kolay.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    whopper bunu yazdı

bende 1 hafta once cikardim pc alacaktim 12 ay taksit 500 lira limiti var diyor.Lan 500 lira limitli kart mi olur amk. simdi onu 3500e falan cekmezlerde kolay kolay.

harbi mi ? amk 500 lira kime yeter ? zaten öğrenci adam kredi kartını ne için alınır ? elektronik ürün almak için ve elektronik ürünlerin fiyatları ülkemizde malumunuz.Garanti, fak yu.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Tamamen mantık disi cevaplsr olmus.

Bankalar müşterilerini is saatleri icinde arar buda 9-17 arasidir.

Sabah 7 de kalkan biri olarak  ve konuyu actigin saate bakinca normal bir saatte aradiklarini goruyorum.

-Bonus genc kartinfaizi yoktur 

-bonus genckartin yillik kart ucreti yoktur

-tum genckartlar 500 tl limit ile acilir is bank garanti akbank finans fark etmez. Siz farkli bir bssvuru yapmadiysaniz tabi.

-100 tl nakit çekim limiti vardır. Gene faizsiz.

-ogrenci adam sanildigini  aksine elektronik almaz cunkilimiti yetmez. Ne yapar bu kart ile ? Kart gelince zuurt olan ogrenci ay sonu odeme yapacagini ve bunun bir borc oldugunu unutur. Alkol alir. Lcw sen 6 taksit ust bas alir. Yemek yer kontur alir. Sonrada cok az harcadim be diyip kendini teselli eder.  Bir kac kiside cok lazin diyip nakit avans ceker.

-ertesi ay 180 tl olan asgari ödeme yapılır. Cepteki az olan para zaten biter. Sigara , elektrik su yada yurt paraları ödenir. Tekrar karta asılır öğrenci. 6 ay ödeyeceği taksitlere yenilerini ekler ve kör düğüme sürüklenir. Artık okul bitene kadar parası olmayacağı ve paraya ihtiyacı olduğu için herşeyi karta yatırıp hayatını kartla döndürmeye başlar.

Garanti ve diğer tüm banka kredi kartlarının limitlerini arttırmak için başvuru yapabilirsiniz. Ancak yeni kanun ile ibaz edilen gelir miktarı kadar limitiniz olacak örneğin 3 bin tl kazanan birinin kredi kartı limiti 3 bin tl olabilecek.

400 tl kazanan birinin 400 tl.

--

Sadece banka kartı kullanan biri olarak okul zamanı ihtiyacım olmayan zamanda kabul ettim kartı gerisi malüm. O kartı gelir gelmez iptal ettirmezsen her insan gibi sana da para lazım olacak ve haryacaksın.

Garanti paracard + sanal kredi kartı

bide enpara.com her şeye herkeze yeter.

PanxeR tarafından 26/Eyl/13 11:45 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Cevaplar bencede saçma olmuş 

sen çalışmayan birine 3 bin 5 bin borcu neye güvenerek vericeksin 

öğrenciye hangi gelirle o kadar çok limit versinler az mantıklı düşünün Allah aşkına

bankaların suçu yok asıl suç hiç bir geliri olmadığı halde bu kadar fazla limit talep edenlerin 

ödeyemeyince banka suçlu oluyor nedense limit yükseltmeyincede 

sen 5 bin net maaşlı bordro ve SSK prim ödemen varda adamlarmı vermedi

telefonada evet hayır demek kişinin insiyatifinde silahla tehdit edilmiyor kimse

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

öğrenciye hangi gelirle o kadar çok limit versinler az mantıklı düşünün Allah aşkına

bankaların suçu yok asıl suç hiç bir geliri olmadığı halde bu kadar fazla limit talep edenlerin 

telefonada evet hayır demek kişinin insiyatifinde silahla tehdit edilmiyor kimse

+

Ayrıca sen evet dedin diye sana kart gelmiyor hemen gelip imzanı da almaları lazım sözleşme yapmadan kart verilmez.

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

+

Ayrıca sen evet dedin diye sana kart gelmiyor hemen gelip imzanı da almaları lazım sözleşme yapmadan kart verilmez.

Kuryeyle sözleşmeyide yollayıp kartı teslim ederken imzalatıyolar hocam merak etme :) 

Sserkan tarafından 26/Eyl/13 13:41 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Sserkan bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

+

Kuryeyle sözleşmeyide yollayıp kartı teslim ederken imzalatıyolar hocam merak etme :) 

işte o imzayı atmak zorunda değilsin atmıyom amk de kapat kapıyı 

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yıllık kart aidatı yok ise kredi kartının kimseye bir zararı olmaz.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

ben kullanıyorum 35 tl aıdat alıyor banada 500 tl dıye geldı su anda 5bın tl lımıtı var 5 ay duzenlı odedım bır sabah bır baktım duzenlı odemeden dolayı bu kadar lımıt olmustur dıye msj geldı

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
Toplam Hit: 14102 Toplam Mesaj: 17