Garanti Bankası Bonus Genç Kullanan Var Mı?
-
Sabah aradılar bende uyku sersemi yollayın dedim sonradan jeton düştü.Kullan var mı bu kartı ? Yıllık kullanım ücreti vs yokmuş ?
-
işte sabahın köründe aramalari sebebi bi uyku sersemliği maduru daha kodugumun bankaları bence direk iptal ettir hocam kredi kartindan kime
hayır gelmiş ki sana gelsin yalan dolan alayi.
-
bende 1 hafta once cikardim pc alacaktim 12 ay taksit 500 lira limiti var diyor.Lan 500 lira limitli kart mi olur amk. simdi onu 3500e falan cekmezlerde kolay kolay.
-
whopper bunu yazdı
bende 1 hafta once cikardim pc alacaktim 12 ay taksit 500 lira limiti var diyor.Lan 500 lira limitli kart mi olur amk. simdi onu 3500e falan cekmezlerde kolay kolay.
harbi mi ? amk 500 lira kime yeter ? zaten öğrenci adam kredi kartını ne için alınır ? elektronik ürün almak için ve elektronik ürünlerin fiyatları ülkemizde malumunuz.Garanti, fak yu.
-
Tamamen mantık disi cevaplsr olmus.
Bankalar müşterilerini is saatleri icinde arar buda 9-17 arasidir.
Sabah 7 de kalkan biri olarak ve konuyu actigin saate bakinca normal bir saatte aradiklarini goruyorum.
-Bonus genc kartinfaizi yoktur
-bonus genckartin yillik kart ucreti yoktur
-tum genckartlar 500 tl limit ile acilir is bank garanti akbank finans fark etmez. Siz farkli bir bssvuru yapmadiysaniz tabi.
-100 tl nakit çekim limiti vardır. Gene faizsiz.
-ogrenci adam sanildigini aksine elektronik almaz cunkilimiti yetmez. Ne yapar bu kart ile ? Kart gelince zuurt olan ogrenci ay sonu odeme yapacagini ve bunun bir borc oldugunu unutur. Alkol alir. Lcw sen 6 taksit ust bas alir. Yemek yer kontur alir. Sonrada cok az harcadim be diyip kendini teselli eder. Bir kac kiside cok lazin diyip nakit avans ceker.
-ertesi ay 180 tl olan asgari ödeme yapılır. Cepteki az olan para zaten biter. Sigara , elektrik su yada yurt paraları ödenir. Tekrar karta asılır öğrenci. 6 ay ödeyeceği taksitlere yenilerini ekler ve kör düğüme sürüklenir. Artık okul bitene kadar parası olmayacağı ve paraya ihtiyacı olduğu için herşeyi karta yatırıp hayatını kartla döndürmeye başlar.
Garanti ve diğer tüm banka kredi kartlarının limitlerini arttırmak için başvuru yapabilirsiniz. Ancak yeni kanun ile ibaz edilen gelir miktarı kadar limitiniz olacak örneğin 3 bin tl kazanan birinin kredi kartı limiti 3 bin tl olabilecek.
400 tl kazanan birinin 400 tl.
--
Sadece banka kartı kullanan biri olarak okul zamanı ihtiyacım olmayan zamanda kabul ettim kartı gerisi malüm. O kartı gelir gelmez iptal ettirmezsen her insan gibi sana da para lazım olacak ve haryacaksın.
Garanti paracard + sanal kredi kartı
bide enpara.com her şeye herkeze yeter.
PanxeR tarafından 26/Eyl/13 11:45 tarihinde düzenlenmiştir -
Cevaplar bencede saçma olmuş
sen çalışmayan birine 3 bin 5 bin borcu neye güvenerek vericeksin
öğrenciye hangi gelirle o kadar çok limit versinler az mantıklı düşünün Allah aşkına
bankaların suçu yok asıl suç hiç bir geliri olmadığı halde bu kadar fazla limit talep edenlerin
ödeyemeyince banka suçlu oluyor nedense limit yükseltmeyincede
sen 5 bin net maaşlı bordro ve SSK prim ödemen varda adamlarmı vermedi
telefonada evet hayır demek kişinin insiyatifinde silahla tehdit edilmiyor kimse
-
SeRDaR bunu yazdı
öğrenciye hangi gelirle o kadar çok limit versinler az mantıklı düşünün Allah aşkına
bankaların suçu yok asıl suç hiç bir geliri olmadığı halde bu kadar fazla limit talep edenlerin
telefonada evet hayır demek kişinin insiyatifinde silahla tehdit edilmiyor kimse
+
Ayrıca sen evet dedin diye sana kart gelmiyor hemen gelip imzanı da almaları lazım sözleşme yapmadan kart verilmez.
-
KaRaKuLe bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
+
Ayrıca sen evet dedin diye sana kart gelmiyor hemen gelip imzanı da almaları lazım sözleşme yapmadan kart verilmez.
Kuryeyle sözleşmeyide yollayıp kartı teslim ederken imzalatıyolar hocam merak etme :)
Sserkan tarafından 26/Eyl/13 13:41 tarihinde düzenlenmiştir -
Sserkan bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
+
Kuryeyle sözleşmeyide yollayıp kartı teslim ederken imzalatıyolar hocam merak etme :)
işte o imzayı atmak zorunda değilsin atmıyom amk de kapat kapıyı
-
Yıllık kart aidatı yok ise kredi kartının kimseye bir zararı olmaz.
-
ben kullanıyorum 35 tl aıdat alıyor banada 500 tl dıye geldı su anda 5bın tl lımıtı var 5 ay duzenlı odedım bır sabah bır baktım duzenlı odemeden dolayı bu kadar lımıt olmustur dıye msj geldı