Garanti Dışında Sanal Kart Alabileceğim Banka
-
merhabalar
kara listedeyim ve kredi kartı alamıyorum
fakat sanal karta ihtiyacım var, internette alışveriş yapabilmek için istiyorum bunu. garanti bankası dışında kredi kartı olmadan sanal kart veren banka varmı bildiğiniz? yada bankada çalışan vs varsa bana 0 limitli kredi kartı verebilirmi? kart ücreti falan sorun değil, ben karta para yatırıp yatırıp internette harcıycam sadece
-
valla böyle torpille kredi kartı çıkaracak varsa süper olur.
iş bankta olay oldu takibe girdi kartım 1 gün yüzünden alamıyorum başka artık :/
-
lalada bunu yazdı
merhabalar
kara listedeyim ve kredi kartı alamıyorum
fakat sanal karta ihtiyacım var, internette alışveriş yapabilmek için istiyorum bunu. garanti bankası dışında kredi kartı olmadan sanal kart veren banka varmı bildiğiniz? yada bankada çalışan vs varsa bana 0 limitli kredi kartı verebilirmi? kart ücreti falan sorun değil, ben karta para yatırıp yatırıp internette harcıycam sadece
ptt'de vardır belki.
Fatih tarafından 14/Şub/13 18:20 tarihinde düzenlenmiştir -
Garanti de çok kolay tık tık oluyordu. Yıllık ücretden kapattım.
İş bankasından denedim olmadı kredi kartı istiyor. Varsa iş bankası için yöntem iyi olur .
-
garantiden başkasında yoktu diye biliyorum ben. hatta bir kaç bankaylada görüşmüştüm zamanında.
-
şu sikindirik bankalara gidip 0 limitli kart istiycem bakalım, yada bi arkadaşımdan ek kart alsam limitini 0 yapsa ona para yükleyip yükleyip şaapabilirmiyim ?
-
cep t para karta baktın mı?
-
444 25 25 - Akbank
444 04 44 - Yapı Kredi
724 07 24 - İş Bankası
Garantide kesin var. Bu 3'ünü de ara bir soruver hocam bunlarda yoksa zaten diğerlerinde yoktur.
-
mstraker bunu yazdı
444 25 25 - Akbank
444 04 44 - Yapı Kredi
724 07 24 - İş Bankası
Garantide kesin var. Bu 3'ünü de ara bir soruver hocam bunlarda yoksa zaten diğerlerinde yoktur.
bunlarda yok, en azından kredi kartı olmadan yok üçündede hesabım var konuştum bunlara ek olarak finansbank, bankasya(abartısız söylüyorum 6-7 dakkam sanal kartın ne olduğunu anlatmakla geçti sonra başka bi yerlere aktardı beni)ve denizbank la konuştum bunların böyle bi hizmeti yok
kuveyttürkle konuşucam 300-500 bi meblayı hesapta bloke edip kredi kartı alma muhabbetini ticari müşterilere yaptıklarını biliyorum (hakeza işbankası da yapıyo bunu ama bireysele yok) ama bireysele yaparlarmı bilmiyorum konuşucam şubeyle.
neden böyle bişeyle uğraşıyosun derseniz, garantiyi güle oynaya kullanıyodum ufak bi sorun yaşadım
-
hocam hesap kartları işini görmez mi ? hani bir bankaya gidip hesap açtırıp sonra oradan bir hesap kartı alıp o kart ile istediğin alışverişi yapsan olmaz mı ?
-
SpyBreaK bunu yazdı
hocam hesap kartları işini görmez mi ? hani bir bankaya gidip hesap açtırıp sonra oradan bir hesap kartı alıp o kart ile istediğin alışverişi yapsan olmaz mı ?
internetten alışveriş yapamıyoruz hocam onlarla