Garanti Sorunu Sony Xperia

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

arkadaşlar geçen yıl aldıgım sony xperia ray telefonu bundan önce 2 sefer garantiye yolladım nedeni ise şebeke sorunu idi bu sorunun ayrıntılarına girmek istemiyorum konu ile cok bağlantısı yok . neyse ilkınde yapıp yolladılar 3 ay sonra aynı sorun gene oldu sonra gene yolladım elime 2 gün önce geçti ilk gönderiden sonra bana not olarak güncel yazılımı kullanmamamı önerdiler bu sefer ise mekanik parça değişimi oldu şimdi ilk batarya bitimindn sonra cihaz sarj olmuyor nasıl iştir anlamadım ne yapabilirim ? bir daha yollasam nasıl olacak gene aynısı olacak zamanında 900 tl vermısıtm satsan satılmaz atsan atılmaz telefonun garantisi bitecek 9 ay sonra ben zaten 8 ay kullanabıldım nasıl bır telefondur alacakla olanlar kesınlıkle Sony almasın aynı sorunu cok xperiada oldugunu bılıyorum sımdıden tesekkurler  

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Aynı sorundan 3 sefer giderse değişim talep etme hakkın var diye biliyorum.Ama Xperia Ray artık üretilmediğinden muhtemelen onun fiyatlarında sıfır yeni bir Xperia yollarlar.Nokia alan bir tanıdığımın başına gelmişti böyle bir olay.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

Garantiye tekrar yolla benim de bildiğim kadarıyla 3. garantiye gelişinde cihazın ücretini geri veriyorlardı. Bence senin şansına arızalı ürün geldi. Garanti konusunda Sony en iyi şirketlerden birisidir eğer sony euroasia garantili ise.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek
    qoqo bunu yazdı

Garantiye tekrar yolla benim de bildiğim kadarıyla 3. garantiye gelişinde cihazın ücretini geri veriyorlardı. Bence senin şansına arızalı ürün geldi. Garanti konusunda Sony en iyi şirketlerden birisidir eğer sony euroasia garantili ise.

o garantiye sahip mi bilmiyorum nereden öğrenebilirim  

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek
    csr288 bunu yazdı
    qoqo bunu yazdı

Hocam telefonun faturasına bakarsan hangi ayda aldığını görürsün zaten telefonların 2 yıl garantisi oluyor yani 24 ay.Ordan hesapla işte

Hocam aynızamanda telefon hangi garanti firmasına aitse telefon aç imei numarasını söyle onlar sana garanti süresinin ne kadar kaldığı hakkında yardımcı olurlar.

tolgaStain tarafından 05/Ağu/13 13:43 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek
    tolgaStain bunu yazdı
    csr288 bunu yazdı
    qoqo bunu yazdı

Hocam telefonun faturasına bakarsan hangi ayda aldığını görürsün zaten telefonların 2 yıl garantisi oluyor yani 24 ay.Ordan hesapla işte

Hocam aynızamanda telefon hangi garanti firmasına aitse telefon aç imei numarasını söyle onlar sana garanti süresinin ne kadar kaldığı hakkında yardımcı olurlar.

hocam onu anladım da garantinin euroasia olup olmadıgını nereden öğreneceğim 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bendede ray var

internete girince batarya pert oluyor.

batarya şarj almıyor çoğu sefer beni yarı yolda bıraktı

ray almayın

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

arkadaşlar xperi ray telefonumu garantiye yollamam sonucu sanırım değişim cıktı aynen şu şekilde yazıyor 

şimdi xperi ray çıkmıyor bildiğim kadarıyla bunlar bana ne yollicak bi fikri olan varsa aydınlatırsa sevinirim 

Kargo Giriş Tarihi:
    2013-08-27
    Tamir Bilgisi:
    Degisim cihazi beklemektedir
    Durum:
    Cihazınız işlem sırasındadır.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

up u p uuppp

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek

sony de çalışıyorum hocam cihazı nerden aldın?

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek
    bamboocha bunu yazdı

sony de çalışıyorum hocam cihazı nerden aldın?

media markt hocam onlar aracılığıyla gonderdım garantiye 

Toplam Hit: 2837 Toplam Mesaj: 24