Garanti Sorunu Sony Xperia
-
arkadaşlar geçen yıl aldıgım sony xperia ray telefonu bundan önce 2 sefer garantiye yolladım nedeni ise şebeke sorunu idi bu sorunun ayrıntılarına girmek istemiyorum konu ile cok bağlantısı yok . neyse ilkınde yapıp yolladılar 3 ay sonra aynı sorun gene oldu sonra gene yolladım elime 2 gün önce geçti ilk gönderiden sonra bana not olarak güncel yazılımı kullanmamamı önerdiler bu sefer ise mekanik parça değişimi oldu şimdi ilk batarya bitimindn sonra cihaz sarj olmuyor nasıl iştir anlamadım ne yapabilirim ? bir daha yollasam nasıl olacak gene aynısı olacak zamanında 900 tl vermısıtm satsan satılmaz atsan atılmaz telefonun garantisi bitecek 9 ay sonra ben zaten 8 ay kullanabıldım nasıl bır telefondur alacakla olanlar kesınlıkle Sony almasın aynı sorunu cok xperiada oldugunu bılıyorum sımdıden tesekkurler
-
Aynı sorundan 3 sefer giderse değişim talep etme hakkın var diye biliyorum.Ama Xperia Ray artık üretilmediğinden muhtemelen onun fiyatlarında sıfır yeni bir Xperia yollarlar.Nokia alan bir tanıdığımın başına gelmişti böyle bir olay.
-
Garantiye tekrar yolla benim de bildiğim kadarıyla 3. garantiye gelişinde cihazın ücretini geri veriyorlardı. Bence senin şansına arızalı ürün geldi. Garanti konusunda Sony en iyi şirketlerden birisidir eğer sony euroasia garantili ise.
-
qoqo bunu yazdı
Garantiye tekrar yolla benim de bildiğim kadarıyla 3. garantiye gelişinde cihazın ücretini geri veriyorlardı. Bence senin şansına arızalı ürün geldi. Garanti konusunda Sony en iyi şirketlerden birisidir eğer sony euroasia garantili ise.
o garantiye sahip mi bilmiyorum nereden öğrenebilirim
-
csr288 bunu yazdıqoqo bunu yazdı
Hocam telefonun faturasına bakarsan hangi ayda aldığını görürsün zaten telefonların 2 yıl garantisi oluyor yani 24 ay.Ordan hesapla işte
tolgaStain tarafından 05/Ağu/13 13:43 tarihinde düzenlenmiştir
Hocam aynızamanda telefon hangi garanti firmasına aitse telefon aç imei numarasını söyle onlar sana garanti süresinin ne kadar kaldığı hakkında yardımcı olurlar. -
tolgaStain bunu yazdıcsr288 bunu yazdıqoqo bunu yazdı
Hocam telefonun faturasına bakarsan hangi ayda aldığını görürsün zaten telefonların 2 yıl garantisi oluyor yani 24 ay.Ordan hesapla işte
Hocam aynızamanda telefon hangi garanti firmasına aitse telefon aç imei numarasını söyle onlar sana garanti süresinin ne kadar kaldığı hakkında yardımcı olurlar.hocam onu anladım da garantinin euroasia olup olmadıgını nereden öğreneceğim
-
bendede ray var
internete girince batarya pert oluyor.
batarya şarj almıyor çoğu sefer beni yarı yolda bıraktı
ray almayın -
arkadaşlar xperi ray telefonumu garantiye yollamam sonucu sanırım değişim cıktı aynen şu şekilde yazıyor
şimdi xperi ray çıkmıyor bildiğim kadarıyla bunlar bana ne yollicak bi fikri olan varsa aydınlatırsa sevinirim
Kargo Giriş Tarihi: 2013-08-27Kayıt Tarihi: 2013-08-29Tamir Bilgisi: Degisim cihazi beklemektedirDurum: Cihazınız işlem sırasındadır. -
up u p uuppp
-
sony de çalışıyorum hocam cihazı nerden aldın?
-
bamboocha bunu yazdı
sony de çalışıyorum hocam cihazı nerden aldın?
media markt hocam onlar aracılığıyla gonderdım garantiye