Garantili Kız Tavlama Sanatı
-
Sen kızı değil kız seni tavlıcak buda benim sanatım :)
-
Süper paylaşım :D Kemal Sunal'da vardı bu kitaptan ama hep dayak yiyordu. Sakata gelmeyiz inşallah :)
-
simdi cidden komikmi bu kitap ? eylenceliyse print edip okumaya basliyacam o yuzden soruyorum, bu gunlerde gulumsemeye ihtiyacim var...
-
kartalkethuda bunu yazdı:
-----------------------------
abi Kemal Sunal ın elinde de vardı bu kitap. İşe yarıyodu ama rahmetli çok beceriksizdi :D hehe
-----------------------------
Şu anda kanal 1 de dokunmayın şabanıma :D ilgililer uygulamadan bi izlesinler derim :D -
tşkler
-
sunu poh varmış gibi rapide yüklüyosunuz 1 mb dosya can çekiştiriyosun bize be dayı yinede saol :D
-
eskinin taktikleri gunumuzde nekadar ise yarar bilmem
-
bunu yazan çokmu heycanlanmış ne bir an önce gidip denemek istemiş herhalde her cümlede bir hata...
-
Kız tavlamanın en önemli unsurunu veriyim ben size müridler ;
Kendin ol....
-
vallahi amcam çok çapkın bir insandı, dayımda küçükken amcan idolumdu derdi oda çapkındı.
Amcamla yazın tatile gittik.Şu anda evli 2 çocuğu var.Fakat kızlarla nasıl muhabbet kurulacağını anlatıyor.Bir kaç bayanla muhabbet etti ağzım açık kaldı.Onun verdiği taktiklere çok benziyor kitaptaki.Eski fakat işe yarar.
Tatiklerlede hep girişken olcan ana fikirdir.Benim fikrim ise kendin olmayacaksın dostum.Kendin olma..Bütün kızlar aynı çeşit değil bir tipte olunca hepsi sana koşsun, yada kendin olunca o milyonlarca kız tipinden bir tanesi gelip seninle konuşmaz.
Atak olacaksın bir müddet kendin olmayacaksın kitabı okursa fikrin olur.