Garantili Satılık Macbook Pro
-
Arkadaşlar elimde 6 ay daha garantisi olan sıfır ayarında bir macbook pro var. 10 Gb ram
MacBook Pro
13-inch, Mid 2012
İşlemci 2,5 GHz Intel Core i5
Bellek 10 GB 1333 MHz DDR3
Grafikler Intel HD Graphics 4000 1024 MB
Seri Numarası C02JRBJVDTY3
Yazılım OS X 10.9.5 (13F34)
Yanında birde sıfır 2 gb ram vereceğim. Kutusu faturası eti sütü herşeyi duruyor. Satma sebebim 1 kasımda amerikaya gidiyorum. İsteyene uçak biletimi de gösterebilirim. Kanyon'dan alınma bilgisayar şuanda aynı şartlarda aynısı 3300 liradir. Bilginize.
2000 Pazarlıksız istiyorum. Sahibinden.com ilan açmaya üşendim. Burada bir çok şey sattim telefon fotograf makinasi pc vs vs. Hiç kimseyi madur etmedim üzmedim.
-
bir arkadaşım arıyordu gönderiyoprum linki
-
Resım yokmu reyis
-
son olacağı fiyuat nedir hacı
-
Fiyat sondur. Şuanda aynı pc 3300 . 10 gb ram. Şaka değil. Pc sıfırdır sifir bilgisayarin resmini atmamın bir anlamı yok. Standart resim istemiş olursunuz. Onuda internetten bulabilirsiniz. Bilgisayar hep evde ve sabit kullanıldı. Daha öncede burada satışlarım oldu kimseyi üzmeden ve dedigim şeylerin doğrultusunda sattım. En son Yasin e iphone satmıştım kendisi bile şaşırdı çok temiz oluşuna.
Özet olarak PC Sıfır ayarında en ufak bir eskitme yoktur. Dolayısıyla resimde koymamı gerektirecek birşey yok.
Fiyat Fix yapabileceğim bişey yok. Bilgisayari satmak için satmıyorum. ABD'ye gideceğim için satıyorum. Bileti alacak kişiye gösterebilirim.
-
-
Cupofcoffee bunu yazdı
Pm attım hocam ,
Tüm pm leri cevapliyorum. Hocam ilgi gösterdiğin için tşk ederim.
-
nereye gidiyorsun moruk, bir haftaya ben de new yorkta olacağım görüşürüz yakında olursan :)
-
SweetyVolty bunu yazdı
nereye gidiyorsun moruk, bir haftaya ben de new yorkta olacağım görüşürüz yakında olursan :)
Hocam new yorka gittim. Daha önce florida yapıyorum. Bilet frank furttan.
Pc satılmıştır. Bilginize. Konu silinebilir. Herkesin ilgisine tşk ederim. 1950 lira teklif eden arkadaşlara çok tşk ederim.
scarletbeard tarafından 28/Eyl/14 01:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam mac in diski si SSD miydi acaba tüm özelliklerine bakabilecegimiz bi link atar misin satildigini gördüm sadece merak
GUS tarafından 28/Eyl/14 10:12 tarihinde düzenlenmiştir -
scarletbeard bunu yazdı
Hocam new yorka gittim. Daha önce florida yapıyorum. Bilet frank furttan.
Pc satılmıştır. Bilginize. Konu silinebilir. Herkesin ilgisine tşk ederim. 1950 lira teklif eden arkadaşlara çok tşk ederim.
Karıncayı skip belini incitmemek bu olsa gerek :)