folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Garip Ama Vpn İle Bağlanınca Net Daha Hızlı ?

Garip Ama Vpn İle Bağlanınca Net Daha Hızlı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Normalde DNS kullanırım fakat artık VPN kullanıyorum mesala şuan Zenmate açık net daha hızlı. Speedtest.net'ten bakıyorum hızım 10 megabit. VPN olmadan 22 megabit o mesele değilde ping sürem çok düşüyor VPN ile.

Bir yerde Google Dns, Yandex Dns gibi servislerin dns numaraları bile ayarlansa internet bağlantı istekleri TTnet sunucularına gidiyor diye okumuştum acaba o sebep olabilir mi ?

Dediğim Olay : http://tr.wikipedia.org/wiki/DNS_spoofing

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ProSky
    ProSky's avatar
    Erkek

bu olay bende de oluyo yurtta yasağı delmek için vpn kullanıyorum download normalinden daha hızlı 

Üzüldüğümde zevk alanların hepsine mutluluklarım girsin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    ProSky bunu yazdı

bu olay bende de oluyo yurtta yasağı delmek için vpn kullanıyorum download normalinden daha hızlı 

Hangisini kullanıyorsun ?

Benim kullandığım neti yerin dibine sokuyor.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Benimki :

Zenmate - Romanya Lokasyon

En hızlısı bu. Tabi bunda Romanya'nın dünyanın en hızlı net bağlantısına sahip olan ülke olmasınında payı var.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek

bende hız düşüyor daha yavaş oluyor

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ProSky
    ProSky's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    ProSky bunu yazdı

Hangisini kullanıyorsun ?

Benim kullandığım neti yerin dibine sokuyor.

gom vpn gezinmede aynı ama download da 100-120 kb arası bi artış var

Üzüldüğümde zevk alanların hepsine mutluluklarım girsin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

hocam VPN'nin lokasyonu ile SPEEDTEST ile test yaptığın sunucunun lokasyonuna bağlı olarak değişir pingin. Yani daha düşük çıkması olası.

Mesela almayadan VPN aldın ve test ettiğin sunucuda almanya'da. Bu bağlamda pinginin daha düşük çıkma ihtimali var. Ama daha yüksek çıkma ihtimalinde var. Önemli olan normalde almanya'ya ping yolladığın sunucuya direk izlenen yolun, vpn ile gidilen yoldan daha uzun veya süre gerektiren bir yol olmasından kaynaklanıyor.

Anlatamadım galiba...

Mesela almanya lokasyonlu bir VPN ile türkiye lokasyonlu bir sunucuya (sadece hosting, donanımhaber vs.) ping atarsan normalden yüksek çıkacağını görebilirsin.

Ama VPN sunucusunun senin normal gittiğin yola göre daha kısaltan bir sunucuya ping atarsan pinginin düşük çıkması olasıdır.

DrKill tarafından 18/May/15 21:50 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Benimki :

En hızlısı bu. Tabi bunda Romanya'nın dünyanın en hızlı net bağlantısına sahip olan ülke olmasınında payı var.

Zenmateye romanya yeni geldi.

O seçili olunca hepten batıyor benim ki.

KYK yurduyum tabi ben.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

earth vpn aldım önceden 6.gun iade ettim,bugün yine aldım 1 aylık kullanmak için ama şu an bağlanamıyorum.

İstanbuldan bağlanınca 90 ping alıyorsun nette çok hızlı.

Tavsiye edebilirim.

Ama öneriniz var mı pingi düşük olan.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Benimki :

cık cık. zenmate'i boşverin dedin sen hala kullanıyorsun demek

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Benimki :

cık cık. zenmate'i boşverin dedin sen hala kullanıyorsun demek

Dediğimi yap, yaptığımı yapma. :)

Toplam Hit: 2263 Toplam Mesaj: 15