Garip Bir Durum.
-
Merhaba arkadaşlar.
Kaç gündür Demir kaynatan kaynağa çıplak göz ile bakıyorum ve Güneş'in doğuşuna batışına tam gök yüzündeki haline bakıyorum gözlerimde hiç bir sorun yok ne kaynak gözümü alıyor nede güneş dünya göz hastanesine gittim bir sorun çıkmadı.
Arkadaşlarım bana canavar diye hitap ediyor ben anormalmiyim bu durumdan rahatsızmı olsam yoksa bilemedim değişik bir durum.
-
hocam sonrada ağrılar başlıyabilir
-
Yerinde duramazsın, kumlar batar gözüne hayatının en büyük pişmanlığını yaşarsın vb.
Evde patates yoksa biraz patates stoğu yap, ve şimdiden acılarını nasıl dindirebileceğini öğren çünkü başladığında bişey okuyamayacaksın!
aLsanCaK tarafından 31/Mar/16 19:39 tarihinde düzenlenmiştir -
sadece biraz bekle, yaşın ilerleyince 30lu 40lı yaşlara gelince anlarssın, ne olucagını @_@
korneada mercekte yada ag tabakada damarlanma , katarakt filan oluşmaya başlayabilir. bence vazgeç bu sevdadan 0.o)/
-
güneşe ben de bakıyorum ama uzun süre bakabilecek bir babayiğit yoktur yeryüzünde. direk kör oluyorsun kaçışı yok.
-
yagmur olmayan butun havalarda gozluk takyrm gunesten cok rahatsz oluyorum zaten gozler cekik gozluk takmazsam yok oluyor iyice.
ben de bakardim ilkokuldayken birsey olmazdi ,kaynaga da bakarjen olmazdi da .bir tane kafes yaptim ben kaynak makinasi ile ozaman kaynak gozlugu kullanmadm ertesi gun kalktigimda kor oluyrm sandim.
gunes neyse belki de kaynak gozlugu kullan goz cok onemli herseyden onemli dyebiliriz
-
Tavsiyeleriniz için teşekkürler lakin her zaman zevk olsun diye bakmıyorum bu durumu farkına vardığımda garibime gitti onun için yoksa kaynakla felan işim yok.
-
Gözünü kaynak aldıran arkadaşlara ağrılarını dindirecek kesin çözümü söylüyorum domates suyu.. bi kaç damla domat suyu damlatın ilk başta yakar ama sonradan sızıların dindiğini farkedeceksiniz
25 senelik kaynakçıdan duydum kime söylediysek allah razı olsun dedi
-
Artık bakmazsan iyi edersin sonradan çok pis çıkar aşçısı.
-
aLsanCaK bunu yazdı
Yerinde duramazsın, kumlar batar gözüne hayatının en büyük pişmanlığını yaşarsın vb.
Evde patates yoksa biraz patates stoğu yap, ve şimdiden acılarını nasıl dindirebileceğini öğren çünkü başladığında bişey okuyamayacaksın!
ne demek stok yap?
-
Bulundur manasında. Patates bulamazsa sana baksın bişey denicem :D