folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Garip Bir Durum.

Garip Bir Durum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    T3SL4
    T3SL4's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar.

Kaç gündür Demir kaynatan kaynağa çıplak göz ile bakıyorum ve Güneş'in doğuşuna batışına tam gök yüzündeki haline bakıyorum gözlerimde hiç bir sorun yok ne kaynak gözümü alıyor nede güneş dünya göz hastanesine gittim bir sorun çıkmadı.

Arkadaşlarım bana canavar diye hitap ediyor ben anormalmiyim bu durumdan rahatsızmı olsam yoksa bilemedim değişik bir durum.

Stay hungary Stay foolish
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naruto
    Naruto's avatar
    Erkek

hocam sonrada ağrılar başlıyabilir

la geldik bi fırtına gidiyoruz bi fırtına
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek

Yerinde duramazsın, kumlar batar gözüne hayatının en büyük pişmanlığını yaşarsın vb.

Evde patates yoksa biraz patates stoğu yap, ve şimdiden acılarını nasıl dindirebileceğini öğren çünkü başladığında bişey okuyamayacaksın!

aLsanCaK tarafından 31/Mar/16 19:39 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

sadece biraz bekle, yaşın ilerleyince 30lu 40lı yaşlara gelince anlarssın, ne olucagını @_@

korneada mercekte yada ag tabakada damarlanma , katarakt filan oluşmaya başlayabilir. bence vazgeç bu sevdadan 0.o)/

RitmFarbRacourci tarafından 31/Mar/16 19:34 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

güneşe ben de bakıyorum ama uzun süre bakabilecek bir babayiğit yoktur yeryüzünde. direk kör oluyorsun kaçışı yok.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

yagmur olmayan butun havalarda gozluk takyrm gunesten cok rahatsz oluyorum zaten gozler cekik gozluk takmazsam yok oluyor iyice.

ben de bakardim ilkokuldayken birsey olmazdi ,kaynaga da bakarjen olmazdi da .bir tane kafes yaptim ben kaynak makinasi ile ozaman kaynak gozlugu kullanmadm ertesi gun kalktigimda kor oluyrm sandim.

gunes neyse belki de kaynak gozlugu kullan goz cok onemli herseyden onemli dyebiliriz

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    T3SL4
    T3SL4's avatar
    Erkek

Tavsiyeleriniz için teşekkürler lakin her zaman zevk olsun diye bakmıyorum bu durumu farkına vardığımda garibime gitti onun için yoksa kaynakla felan işim yok.

Stay hungary Stay foolish
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek

Gözünü kaynak aldıran arkadaşlara ağrılarını dindirecek kesin çözümü söylüyorum domates suyu.. bi kaç damla domat suyu damlatın ilk başta yakar ama sonradan sızıların dindiğini farkedeceksiniz 

25 senelik kaynakçıdan duydum kime söylediysek allah razı olsun dedi

..Morali hep bozuk olan insan..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepInside
    DeepInside's avatar
    Erkek

Artık bakmazsan iyi edersin sonradan çok pis çıkar aşçısı.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    aLsanCaK bunu yazdı

Yerinde duramazsın, kumlar batar gözüne hayatının en büyük pişmanlığını yaşarsın vb.

Evde patates yoksa biraz patates stoğu yap, ve şimdiden acılarını nasıl dindirebileceğini öğren çünkü başladığında bişey okuyamayacaksın!

ne demek stok yap?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek

Bulundur manasında. Patates bulamazsa sana baksın bişey denicem :D

Toplam Hit: 1786 Toplam Mesaj: 12
göz kaynak güneş