Garip Bir Göbek Kilolanması(Yardım)
-
Garip bir böcek diye okudum lan :(
-
su anda türkiyede diilim.gidince bi test mi olacak ne olacaksa bakarım.ama simdilik gidene kadar 1-2 ayım var.o arada kardio olarak bisiklet sürecem.bakalım sonuçlar ne olacak
-
-
barsak düzensizliği de olabilir hocam olur da olur bir dahiliyeye görün
-
Birayı bırak viskiye başla
-
bol su iç, mekik çek, tempolu yürü- amele gibi koşmana gerek yok-
1,83 boyum 76 kilo idim yaklaşık 10 yıldır. hiç kilo aldığımı bilmem en fazla 1 2 kilo alıp verirdim ne diyet ne spor yapardım. bu kpss yüzünden otura otura yaklaşık 10 kilo alldım :/ bu şekilde vermeye çalışıyorum bakalım :F
yaklaşık 15 20 gündür beyaz ekmeği kestim, arkadaşım sadece beyaz ekmeği bırakıp az miktarda (1 tane alınca 1 hafta gidiyo) yoğun çavdar yiyerek 16 kilo verdi 2 ayda. ben de bunu deniyorum bakalım şimdilik
-
hareket etmeden karın kaslarını çalıştır,bu hareketin ratingi de baya yüksekmiş....şaşırdım ! denedim hemen
http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/plank
Bölgesel gelişme diye bir şey yok,ya tüm vücudunun kas oranını yükseltirsin ya da göbekli olarak yaşamaya devam edersin...
Ha Cola,Cips,Bira,Hamburger,Patates Kızartması,Salam sosis türü şeyler yiyip içiyorsan ne kadar çalışırsan çalış o göbek erimeyecektir...
15 senedir body yapıyorum (hatta bugünde çalıştım) 1,78 boy 95 kiloyum ve karın kaslarım gayet baklavalı...
GYM'e en az 6 ay devam ettikten sonra vücudunuz kas inşasına hazır hale gelir...
GYM'de Koşu bandında koşmak yerine,uzun yürüyüşler yapın...Haftada 2-3 gün 10 Km'den az olmamak koşuluyla yürüyün,
alttaki linkte karın kas hareketleri etkilerine göre sıralanmış,
http://www.bodybuilding.com/exercises/finder/lookup/filter/muscle/id/13/muscle/abdominals
uygun olanları evde deneyebilirsin lakin karın kaslarını hergün çalıştırman lazım...
-
CiRKiN bunu yazdı
Birayı bırak viskiye başla
-
hocam
bir kaç arkadaşdan duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum.
karın kısmını naylonla kapla öyle koş.faydasını gördüklerini söylüyorlardı.
-
Homer bunu yazdı
hocam
bir kaç arkadaşdan duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum.
karın kısmını naylonla kapla öyle koş.faydasını gördüklerini söylüyorlardı.
çok yanlış, deri zarar görür döküntü yapabilir. (olasılığı siktir et her türlü yapar)