Garip Bir Hastalığım Var
-
psikolog sadece deli doktoru değil ya...Nasıl yapar ne yapar bilmiyorum,bende sürekli sağ ayağımı veya dizimi sallarım dediler psikoloğa gidecen gitmedim bende :D
-
hocam bu sadece alışkanlık.yapmamağa çalış,kendini alışdır olacak
-
tesbih salla hocam bendede var o na benzer bişi tv izlerken pcden film izlerken ilimin meşgul olması gerekiyor çözümü buldum tesbil çekiyorum 99 luk 33 lük farketmiyor sonra dalıyosun filme filmdeki isimleri hala aklımda tutamıyorum film yabancıysa
-
psikologa vs... gitme. bununla yaşamayı öğren. ben gittim hayatım seeekildi. yazmadıkları ilça kalmadı. dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozuklugu dediler, biraz da asabiyet vardı. ritalin,efexor,depakin crono,tegretol,risperdal,paxil,akineton,epsile ve 1-2 ilaç daha vardı adlarını hatırlamadıgım, ama en çok ritalin ve akineton dayadılar. her gittiğimde hiçbir bokun değişmediği anlaşılınca ya ilaç değiştirdiler yada dozu arttırdılar. en son sabah 1 akşam 1 tegretol, sabah 1 akşam 1 ritalin alıyordum. öğrendiğime göre verilen ilaçlardan sadece ritalin dikkat toparlama üzerine, gerisi benim fiziksel aktivitelerimi ağırlaştırmak için verilen zımbırtılar. hatta yukarıda yazdıgım 1-2 ilaç epilepsi hastalarına veriliyor. 1 yada 2 tanesi antidepresan, akineton apayrı bi dünya zaten. yazdıgım ilaçların genelini sabah 1 akşam 1 düzeniyle kullanıyordum.
-
aslına bakılırsa bu benim için sorun değil çevrem için sorun oluşturyor sonuç olarak bir film izleniyor ve sürekli ritmik olamayan (ritmik bozukluk var bende ayrıca yani herhangi bir şeyi (kalem, baget falan) eşit hızla ve eşit aralıkta vuramıyorum) bir ses duyuyorlar ve bana kızıyorlar çözüm lazım
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------aslına bakılırsa bu benim için sorun değil çevrem için sorun oluşturyor sonuç olarak bir film izleniyor ve sürekli ritmik olamayan (ritmik bozukluk var bende ayrıca yani herhangi bir şeyi (kalem, baget falan) eşit hızla ve eşit aralıkta vuramıyorum) bir ses duyuyorlar ve bana kızıyorlar çözüm lazım
-----------------------------
bu sorunu bayanlar örgü örerek,erkekler tespih sallayarak çözmüşler. -
Bosluk bunu yazdı:
senin canın sıkılıyor
-----------------------------evet aynen öyle
sosyalleşmeni tavsiye ederim :D
-
Benim de ellerim bi yere temas etmeden hiç bişey yapamıyorum uyurken bile ellerim bi yerleri tutması lazım (fesatlık yapmayın!) garip ama hastalık değil bu sadece alışkanlık ya yaşamayı öğren yada kendin zaten vazgeçebilirsin bundan. Ayrıca o lejyöner hastalığı diyen arkadaşın burdan gözlerinden öpüyorum Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın emi kopardın beni gece gece :))
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------aslına bakılırsa bu benim için sorun değil çevrem için sorun oluşturyor sonuç olarak bir film izleniyor ve sürekli ritmik olamayan (ritmik bozukluk var bende ayrıca yani herhangi bir şeyi (kalem, baget falan) eşit hızla ve eşit aralıkta vuramıyorum) bir ses duyuyorlar ve bana kızıyorlar çözüm lazım
bu sorunu bayanlar örgü örerek,erkekler tespih sallayarak çözmüşler.
Dimi :) -
konuyla alakasız ama geyikte eskilerden biri şey yapıyomuş derste kalemi ağzına sokan kızların kalemlerini tenefüste şeyine sürüyomuş :D ahaha eskiler tam piç ya hoca senin sorununa gelnce bende de oluyodu ciddi dikkat gerektiren bişi yaparken dilimi dışarı çıkarıyodum mesela hassas bi çizgi çizcem dili dışarı atıyodum sonra kendi kendine geçti :| ergenlik çağındaysan eğer geçer kanımca biraz ilerde