Gazetecilikde Kerhane Anlayışı
-
u235 bunu yazdıHeadBanger bunu yazdıu235 bunu yazdı
Bundan sonra CNN in sitesinden okucam o Amerikan gazetesi ama en azından bizimkiler kadar magazin yok.
ne oluyormuş amerikan sitesine girince ?
giyince levis colins vs giyiyor hatta nike adidas bağımlılığı yapıyor üstüne üstlük play station hayranlıgı filan yapıyorsun da cnn e girince mi amerikan sitesi =)
Biri Amerikan gazetesi biri Türk gazetesi ama Amerikan gazetesindekiler bile daha ahlaklı haber yapıyorlar diye kastettim.Anladın mı ? )
çoğu haber ajansları haberleri yurt dışında ki haber ajanslarından alır ülkemizde fazla bir haber ajansı yok bknz:
Anadolu Ajansı
HeadBanger tarafından 11/Ağu/12 12:56 tarihinde düzenlenmiştir
İhlas Haber Ajansı
Mak Ajans
Anka Haber Ajansı
Cihan haber Ajansı
Yurt Haber Ajansı
Ajans TÜBA
Anses-Net Haber Ajansı
Basın Haber Ajansı
Doğan Haber Ajansı (DHA)
Tam Gün Haber Ajansı
Türk Ekonomik Basın Ajansı (TEBA)
Türk Haberler Ajansı (THA)
Elektronik Bilgi Merkezi Haber Ajansı -
Sitelerde olan bir gerçek bu ne yazık ki. Dün istemeden kendi sitemde de yaptım bunu. Yeni açılan siteme içerik sağlarken 2 tane karikatürün başlığında bayan geçiyor diye ( açık değil sadece bayan geçiyor, sadece kafası oraya çalışan başlığı erotik algılar yani) 200 görüntülemeden fazla yapmış. Normal karikatürler de 80 filan.
Düzenleme: Facebook ile geldil bunlar. Gazetelerde kendi facebook sayfalarında paylaşıyorlar. Başlığı normal klasik bir şey yapsalar gelmicek öyle yapıyorlar. Bu olayı ibnelik mi yoksa adamlar haklımı diye yorumlamak size kalmış :) Ben bilerek yapmadım karikatür sitesinde ama görüntülenme istatistikleerine bakınca durum bu şekilde :)
kadirozdemir tarafından 11/Ağu/12 13:00 tarihinde düzenlenmiştir -
gazetelerin spor , magazin v.s gibi bircok bolumu bulunur. Gazete aldigin zaman magazin ek olarak verilir bu yuzden gazetede pek fazla magazin goremezsin. Ama sitelerde oyle degil her kategoriden dengeli dagilim olur anasayfada bunda tuhaflik yok. Biri cikip ahlaksiz demis ama gazetelerin en ahlakli bolumleri magazindir.
-
arz talep hocam. canım halkım bunları istiyo
-
kerhane kerhaneddir bunun farklı anlayşı var mı :d
-
aaa alanya lan. Bizim ora.
-
kaçınız buyuk capta olmayan bir şehit haberinin detaylarını öğrenmek için gazete aldınız ki?
Adamlar ne yapsın
-
1-618-GR bunu yazdı
Rant sağlayanı sunuyorlarsa, bu gazetecilerinde suçu olmaktan çıkar birincil olarak onu talep eden suçludur, ikinci olarak yayımlayan suçludur.
Birincil ona talep gösterende biter, kimse ilgi göstermezse ve senin benim gibi tepki verirse asla öyle bir rant çabaları sağlanmazdı demek ki çoğunluk topluluk bundan anlıyor onlarda alın sizin dilinizden haber diyor olay bu.ekonomide say yasası diye geçer, her arz kendi talebini yaratır.
özet geçtim, uzatmak istemiyorum.
-
yok ya ne arz talebi direk bu görüşleri empoze etmek amacıyla yani ilk önce arzı oluşturmaya çalışıyorlar, erkeğe kadın mal vb süslü kılınmıştır bu fıtratında vardır eh biraz nefis biraz şeytan derken bu işlerin ortasında buluyor insanlar kendini böyle habercilik anlayışı olmaz olsun..
-
beyler gazetenin calisani olarak ozetledim durumu daha neyin kafasindasiniz :/