Gaziantesporun Sitesi Hacklendi
-
muahah kim terörist lan ;D fenevbahçe maçında çıkarttığı rezilikkleri istiklal mar$ı yuhalamaları,sahaya sidikli pet şişe atmaları sahaya girip topoğlu topun birinin kendini kalenin içine sokması ;D bunlar futbol terörü deil dimi?. 3-5 tezahürat dokunmu$ beyfendilere :D krospor- TürkiyeSpor milli takımı maçı gibi reaksiyon gösterdi krobakır seyircisi kim ne derse desin rezil etti bizi roberto karlosundan bilmemnesine kadar ülkesine gittiklerinde patates tarlası gibi bir sahada üzerimize sidikli su şişesi attılar vs diye anlatacak adamlar |:
-
diyarbakırspor takımı ve taraftarları bir keresindede terörü şiddetle kınıyoruz ve şehitlere saygı duruşu diyerek kendilerini ortaya koysun hiç kimse diyarbakır spora karşı böyle tutum sergilemez. lakin teknikdirektör ırkçı bir tutum sergiliyor gaydemirin isteğiyle takım yönetiliyor süsü verilince futbolun içine eden diğer takımlar değil bilakis diyarbakırı yönetenlerdir.
gs maçına çıkmıycaz diyorlar gaydemir ikna ediyor çıkıcaz diyorlar..saflarını her zaman terör yanlılarında gösterdikleri sürece bu böyle devam eder gider. kusura bakmasın kimse diyarbakırsporun gaffar okkanın istediği diyarbakırspor değildir. velhasıl eşkiya yönetiminde olan takım durumundadır.
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------
muahah kim terörist lan ;D fenevbahçe maçında çıkarttığı rezilikkleri istiklal mar$ı yuhalamaları,sahaya sidikli pet şişe atmaları sahaya girip topoğlu topun birinin kendini kalenin içine sokması ;D bunlar futbol terörü deil dimi?. 3-5 tezahürat dokunmu$ beyfendilere :D krospor- TürkiyeSpor milli takımı maçı gibi reaksiyon gösterdi krobakır seyircisi kim ne derse desin rezil etti bizi roberto karlosundan bilmemnesine kadar ülkesine gittiklerinde patates tarlası gibi bir sahada üzerimize sidikli su şişesi attılar vs diye anlatacak adamlar |:
-----------------------------eli öpülesi adamsın.
-
clio bunu yazdı:
-----------------------------
Helal olsun Gaziantep taraftarına ,tvde gördüm gurur duydum.
-----------------------------helal olsun gazianteplilere
-
Çok anlamlı olmuş yapanın elleri dert görmesin ayrım yapmak yanlıştır
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------diyarbakırspor takımı ve taraftarları bir keresindede terörü şiddetle kınıyoruz ve şehitlere saygı duruşu diyerek kendilerini ortaya koysun hiç kimse diyarbakır spora karşı böyle tutum sergilemez. lakin teknikdirektör ırkçı bir tutum sergiliyor gaydemirin isteğiyle takım yönetiliyor süsü verilince futbolun içine eden diğer takımlar değil bilakis diyarbakırı yönetenlerdir.
gs maçına çıkmıycaz diyorlar gaydemir ikna ediyor çıkıcaz diyorlar..saflarını her zaman terör yanlılarında gösterdikleri sürece bu böyle devam eder gider. kusura bakmasın kimse diyarbakırsporun gaffar okkanın istediği diyarbakırspor değildir. velhasıl eşkiya yönetiminde olan takım durumundadır.
-----------------------------gercekten Vatanını seven taraftarın sucu ne yada.. yada futbolcuların sucu ne bundan ? alın bakın 3 - 5 dengesiz mahlukat cıkar site hackler orda diyarbakırın adını kirletir yada 15 20 kansız kopek cıkar Terror e dair slogan atar. bunların cezasını ya Gunahsız Futbolcular yada Güneydoguda Vatan Sevgisi olan insanlar cekiyor.. Cıkarın Artık At Gozluklerinizi .. 5 parmagın 5 i bir degildir...
-
günahsız olanı biliyoruz. vatanına bağlı olanıda biliyoruz. büyük çoğunluğun eşkiyayı desteklediğinide biliyoruz. hal böyle iken hiçbir zaman dürüst bir tavır göstermeyeceklerinide biliyoruz. o yüzden bu durum değişmeyecek. Yöneticileri emir verir taraftarıda yapmaz.yapanda cezasız bırakılmaz. zor değil.
-
askerliği antepte yaptım oranın insanı milliyetçidir helal olsun taraftarlara ve gençlik 27 grubuna.
HEPİMİZ GAZİANTEPSPOR UZ pkk antepten değil tüm yurttan dışarı
tabi bu sözlerim diyarbakır spor için değil pkk için ben diyarbakırsporu pkk olarak GÖRMÜYORUM.
-
şimdi hepiniz diyarbakırsporlu olun haydi ?
İstiklal Marşımız okunurken ıslıklayanlar onlar değildi dimi ?
pkk dışarı diye bağrıldığında üstüne alınanda onlar değildi?
bunların işi taraftarlık değil terör sempatizanlığı !
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------şimdi hepiniz diyarbakırsporlu olun haydi ?
İstiklal Marşımız okunurken ıslıklayanlar onlar değildi dimi ?
pkk dışarı diye bağrıldığında üstüne alınanda onlar değildi?
bunların işi taraftarlık değil terör sempatizanlığı !
-----------------------------he alayı terorist :) yoneticiler futbolcular hatta .. kenarda top toplayanlar bile . :))) bisi demiyorum yaa