Gaziantesporun Sitesi Hacklendi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    muahah kim terörist lan ;D fenevbahçe maçında çıkarttığı rezilikkleri istiklal mar$ı yuhalamaları,sahaya sidikli pet şişe atmaları sahaya girip topoğlu topun birinin kendini kalenin içine sokması ;D bunlar futbol terörü deil dimi?. 3-5 tezahürat dokunmu$ beyfendilere :D krospor- TürkiyeSpor milli takımı maçı gibi reaksiyon gösterdi krobakır seyircisi kim ne derse desin  rezil etti bizi roberto karlosundan bilmemnesine kadar ülkesine gittiklerinde patates tarlası gibi bir sahada üzerimize sidikli su şişesi attılar vs diye anlatacak adamlar |:
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

diyarbakırspor takımı ve taraftarları bir keresindede terörü şiddetle kınıyoruz ve şehitlere saygı duruşu diyerek kendilerini ortaya koysun hiç kimse diyarbakır spora karşı böyle tutum sergilemez. lakin teknikdirektör ırkçı bir tutum sergiliyor gaydemirin isteğiyle takım yönetiliyor süsü verilince futbolun içine eden diğer takımlar değil bilakis diyarbakırı yönetenlerdir.

gs maçına çıkmıycaz diyorlar gaydemir ikna ediyor çıkıcaz diyorlar..saflarını her zaman terör yanlılarında gösterdikleri sürece bu böyle devam eder gider. kusura bakmasın kimse diyarbakırsporun gaffar okkanın istediği diyarbakırspor değildir. velhasıl eşkiya yönetiminde olan takım durumundadır.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nihat
    nihat's avatar
    Erkek

ExcaliburTBT bunu yazdı:
    -----------------------------
    muahah kim terörist lan ;D fenevbahçe maçında çıkarttığı rezilikkleri istiklal mar$ı yuhalamaları,sahaya sidikli pet şişe atmaları sahaya girip topoğlu topun birinin kendini kalenin içine sokması ;D bunlar futbol terörü deil dimi?. 3-5 tezahürat dokunmu$ beyfendilere :D krospor- TürkiyeSpor milli takımı maçı gibi reaksiyon gösterdi krobakır seyircisi kim ne derse desin  rezil etti bizi roberto karlosundan bilmemnesine kadar ülkesine gittiklerinde patates tarlası gibi bir sahada üzerimize sidikli su şişesi attılar vs diye anlatacak adamlar |:

eli öpülesi adamsın.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atillla
    Atillla's avatar
    Erkek

clio bunu yazdı:
    Helal olsun Gaziantep taraftarına ,tvde gördüm gurur duydum.

helal olsun gazianteplilere

Bilgi güctür.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    Çok anlamlı olmuş yapanın elleri dert görmesin  ayrım yapmak yanlıştır

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

diyarbakırspor takımı ve taraftarları bir keresindede terörü şiddetle kınıyoruz ve şehitlere saygı duruşu diyerek kendilerini ortaya koysun hiç kimse diyarbakır spora karşı böyle tutum sergilemez. lakin teknikdirektör ırkçı bir tutum sergiliyor gaydemirin isteğiyle takım yönetiliyor süsü verilince futbolun içine eden diğer takımlar değil bilakis diyarbakırı yönetenlerdir.

gs maçına çıkmıycaz diyorlar gaydemir ikna ediyor çıkıcaz diyorlar..saflarını her zaman terör yanlılarında gösterdikleri sürece bu böyle devam eder gider. kusura bakmasın kimse diyarbakırsporun gaffar okkanın istediği diyarbakırspor değildir. velhasıl eşkiya yönetiminde olan takım durumundadır.

gercekten Vatanını seven taraftarın sucu ne yada.. yada futbolcuların sucu ne bundan ? alın bakın 3 - 5 dengesiz mahlukat cıkar site hackler orda diyarbakırın adını kirletir yada 15 20 kansız kopek cıkar Terror e dair slogan atar. bunların cezasını ya Gunahsız Futbolcular yada Güneydoguda Vatan Sevgisi olan insanlar cekiyor.. Cıkarın Artık At Gozluklerinizi .. 5 parmagın 5 i bir degildir...

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    günahsız olanı  biliyoruz. vatanına bağlı olanıda biliyoruz. büyük çoğunluğun eşkiyayı desteklediğinide biliyoruz. hal böyle iken hiçbir zaman dürüst bir tavır göstermeyeceklerinide biliyoruz. o yüzden bu durum değişmeyecek. Yöneticileri emir verir taraftarıda yapmaz.yapanda cezasız bırakılmaz. zor değil.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

askerliği antepte yaptım oranın insanı milliyetçidir helal olsun taraftarlara ve gençlik 27 grubuna.

HEPİMİZ GAZİANTEPSPOR UZ  pkk antepten değil tüm yurttan dışarı

tabi bu sözlerim diyarbakır spor için değil pkk için ben diyarbakırsporu pkk olarak GÖRMÜYORUM.

Telegram @WVesselam
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek

şimdi hepiniz diyarbakırsporlu olun haydi ?

İstiklal Marşımız okunurken ıslıklayanlar onlar değildi dimi ?

pkk dışarı diye bağrıldığında üstüne alınanda onlar değildi? 

bunların işi taraftarlık değil terör sempatizanlığı ! 

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Pc-ErrOr bunu yazdı:

şimdi hepiniz diyarbakırsporlu olun haydi ?

İstiklal Marşımız okunurken ıslıklayanlar onlar değildi dimi ?

pkk dışarı diye bağrıldığında üstüne alınanda onlar değildi? 

bunların işi taraftarlık değil terör sempatizanlığı ! 

he alayı  terorist :) yoneticiler futbolcular hatta .. kenarda top toplayanlar bile . :))) bisi demiyorum yaa

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
Toplam Hit: 9111 Toplam Mesaj: 31