Gazze' Nin Gözyaşları ( Tears Of Gaza )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

http://facebookvideoseyret.org/gazzenin-gozyaslari.html

beyler aradım bulamadım . elinde olan veya bulabilecek olan var mı . mükemmel bir yapıma benziyor.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

bu bildiğimiz sinema filmimi yoksa belgeselmi?

video çok üzücü :(

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

zalimadam bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam malesef birebir gerçek görüntüler

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nocturness
    Nocturness's avatar
    Erkek

arkadaşlar bulan burdan paylaşsın.. hadi muridler....

Bugün başımız dik yürüyorsak,gırtlağımıza kadar boka battığımızdandır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sizi bilmem ama ben Filistinlilere acımıyorum. O yüzden Gazzenin göz yaşları benim için bir anlam ifade etmiyor. Bekaa vadisinde eğittikleri terör kırıntıları pkknın beyin takımını oluşturdu. Hala KKTC'yi tanımayıp, güney rumlarını tanıyan bir din kardeşim yok benim. Kaldı ki ben müslüman da sayılmam ve bu olup bitenlere adalet çerçevesinden bakan herhangi birininde ses çıkarması gerekiyor

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nocturness
    Nocturness's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:

Sizi bilmem ama ben Filistinlilere acımıyorum. O yüzden Gazzenin göz yaşları benim için bir anlam ifade etmiyor. Bekaa vadisinde eğittikleri terör kırıntıları pkknın beyin takımını oluşturdu. Hala KKTC'yi tanımayıp, güney rumlarını tanıyan bir din kardeşim yok benim. Kaldı ki ben müslüman da sayılmam ve bu olup bitenlere adalet çerçevesinden bakan herhangi birininde ses çıkarması gerekiyor

walla arkadaşım ben İNSANA acıyorum.hangi halk yada hangi milletten olduğuna değil.Devlet politiklarının şerefsizliği yüzünden cezayı halka kesemem.Din kardeşliği vs..  sindede değilim olayın. Filistinde değilde dünyanın herhangi bi yerinde olan bir olayı gösterseydi bu belgesel yine izlerdim.Önemli olan izledikten sonra birşeylere karar vermek.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

raul bunu yazdı:

zalimadam bunu yazdı:

hocam malesef birebir gerçek görüntüler

hayır orasını biliyorum

sormak istediğim şey aradığın gazze ile ilgili bir filmmi çekilmiş ?

yani bi belgeselmi bu gazzeyi anlatan_?

edit: tamam çözdüm belgeselmiş

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Nocturness bunu yazdı:

HannibALgan bunu yazdı:

walla arkadaşım ben İNSANA acıyorum.hangi halk yada hangi milletten olduğuna değil.Devlet politiklarının şerefsizliği yüzünden cezayı halka kesemem.Din kardeşliği vs..  sindede değilim olayın. Filistinde değilde dünyanın herhangi bi yerinde olan bir olayı gösterseydi bu belgesel yine izlerdim.Önemli olan izledikten sonra birşeylere karar vermek.

Madem öyle seni 1992 Hocalı Katliamını izlemeye, 150 yıldır zulüm gören Doğu Türkistanlı Uygur Türklerini, Rusya'da yüzyıllardır zulüm üstüne zulüm gören Başkurtlar'dan, Nogaylara özek ve muhtar Türk Cumhuriyetlerinde ki akıl almaz zulümü, burnumuzun dibinde Musul-Kerkük'te Türkmenlerin yaşadıklarını seyretmeye davet ediyorum...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nocturness
    Nocturness's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:

Nocturness bunu yazdı:

HannibALgan bunu yazdı:

Madem öyle seni 1992 Hocalı Katliamını izlemeye, 150 yıldır zulüm gören Doğu Türkistanlı Uygur Türklerini, Rusya'da yüzyıllardır zulüm üstüne zulüm gören Başkurtlar'dan, Nogaylara özek ve muhtar Türk Cumhuriyetlerinde ki akıl almaz zulümü, burnumuzun dibinde Musul-Kerkük'te Türkmenlerin yaşadıklarını seyretmeye davet ediyorum...

Tabiki neden izlemyeyim.Onuda arıcam.Bulurum izlerim..Ancak şuda varkı ;

aynı konu ile ilgili kaç tane farklı kaynak tarafından beslendiğinde önemidir.Ancak bu sayede aradaki farkları anlayıp, o konu ile ilgili bir fikrin olur.Tek taraflı düşüncenin doğrultusunda fikir oluşturmaya kalkarsan yine başa dönersin.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Türkiye için Pkk ne ise, İsrail için de hamas o'dur.

Her ne kadar böyle olsa da İsrailin sivillere karşı tutumu yanlıştı.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlock
    warlock's avatar
    Erkek

Bu belgeseli Bulmam çok zor israil tarafından yasaklanmış. Bu verdiğin linkteki 2 dakikalık videoda sızmış tünellerden yani anlican bunun tamamını izleyebilmen için biraz beklemen gerekicek...

Aynı şarkıyı 100 kere dinleme manyaklığı olan, sabah suyu yüzüne çarparken suyun bileklerden dirseklerine akmasına uyuz olan, buzdolabını açıp boş boş baktıktan sonra kapayan, kulağında mp3 ile gezerken klip tadında yürüyen, doğru insanı bekleyip yalnız kalan, ellerini bi türlü ısıtamayan, çift bölmeli çakmakta her iki tarafta gaz seviyesini dengeleme ihtiyacı duyan, girdiği kapalı bir mekanda ilk önce çıkış kapısının nerede olduğunu arayan bir insan oğluyum...
Toplam Hit: 3849 Toplam Mesaj: 30