folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gazzeyi Türkiyeye Verelim

Gazzeyi Türkiyeye Verelim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Erkek
    tamam zamanında arkamızdan vurmuş ama nüfusun büyük bir bölümü gazzede Türklerden oluşuyor.bir kısmı şuan türkiyeye göçmüş durumda bu son olaylardan sonra röportajlarını izledim tv de kimisi iyi oldu diyor mutluyuz.kimiside orda bize kimsenin birşey yaptıgı yoktu bu son olaylardan dolayı kaçtık dönmek istiyoruz diyor

Our Master Miyamoto Musashi Says: The way is in Training Know the Ways of all professions. Distinguish between gain and loss in worldly matters. Do not think dishonestly.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek

İlk defa katılıyorum LYCRa'a (;

Bizim en büyük özelliğimiz masum insanları ne olursa olsun korumaktır. Tarihimizde bunun en büyük kanıtıdır. Ayrıca bu özelliğimizle gurur duyuyorum...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    LYCRa bunu yazdı:
    -----------------------------

xtlan bunu yazdı:
    filistinlilere guvenip is mi yapilir.60 70 ve 80 ler boyunca ulkemizdeki teror orgutleri hep filistinde el fetih kamplarinda egitilip ulkemize salinmistir.bir kampta sagcilari bir kampta solculari egitip egitip ulkemize salip ic savas durumuna sokan bu adamlar degilmi.israile kurulum asamasinda yuksek paralar kasiliginda topraklarini satarlarken israilden iyisi yokdu ne zaman israil devlet kurdu israil kotu oldu. bunlarla birakin ortak bir sey yapmayi su icmeye bile gidilmez.tarihde yaptiklari ihanetlerin cezasini cekiyorlar. icimde beter olsunlar demekden baska bir sey gelmiyor malesef...

çok saçma ve yersiz konuşuyorsun. Beter olsunlar ne demek! Kardeş kanı akıyor orada. Bir Türk bunu diyemez! Senin Ceddin, İber yarım adasına gitmiş, senin ceddin uzakdoğuya gitmiş! Sadede masum insanları korumak için. Karındaşı için bile değil. Masum insanı korumak için. Bunlardan haberin yok galiba.. Eeee bu hale getirenler utansın senin de suçun yok

Fakat şunuda unutmayalımki ; artık ne eskisi gibi müthiş bi ekonomik düzeye ne de Ordu Bakımından Süper Güç sıfatına sahibiz ; kiii artık Türk milletinin de amman müslüman kardeş ayağına taş değmesin dur geliyorum sana kucak açıyorum diyecek gibi bi lüksüde yoktur ; Türk milleti yaşadığı onca hainlikten sonrada gözünü açmıştır ; 21.yy'dayız ve Osmanlı İmparatorluğu değil TC'inde kendi yağımızla kavruluyoruz ; artık roller değişti , farklı dost ve düşmanlara , farklı sınırlara , farklı stratejilere ve zamanında Türk Askerini gitmesi için yuhalayan kafalarını taşlayan kişiler için abilik moduna girmeyecek kadar akılın sahibiyiz ...Zaten tarihte  başımıza ne geldiyse bu saptirik politikamız yüzünden gelmedimi ; git onu koru bunu koru hazineden o kadar fedakarlık yap ama müslüman kardeşinin toprağından sakın faydalanma...bizim zamanımızda kıçı kırık portekiz,hollanda,fransa vs. farklı bi politikayla dünyayı ele geçireceklerdi nerdeyse..

dont think twice its all right
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    k.irakdaki Turkmenleri kurtardik orasi mi kaldi. 3 kurus para gorunce yine satarlar merak etmeyin. sizin masum dediginiz filistinliler mi? yahu daha 10 yil once ye kadar el fetih kamplari teroristler icin akademi gibi islev goruyordu. bizden once toz kondurmadiklari arap kardesleri yardim etsin onlara...

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek

xtlan bunu yazdı:
    k.irakdaki Turkmenleri kurtardik orasi mi kaldi. 3 kurus para gorunce yine satarlar merak etmeyin. sizin masum dediginiz filistinliler mi? yahu daha 10 yil once ye kadar el fetih kamplari teroristler icin akademi gibi islev goruyordu. bizden once toz kondurmadiklari arap kardesleri yardim etsin onlara...

Ne olursa olsun 1967'de el altından yardım emtişiz Araplara israili yensin diye şimdi mi yardım etmicez. Saçma sapan konuşmayın. Türk adam masuma yardıma koşar. İster süper güç olsun ister olmasın. Koşup gideceksin. Orası Müslümanların toprağıdır, Türk toprağıdır. Orası müslümanların merkezidir. İlk mescid oradadır.

El-fetih şudur budur kendini kurtarmış Türkiye'ye sızması mı kalmış. Türkiye'deki radikal dinci gruplar suriye ve iran girişlidir. Kendi kendine laflar uydurma. Milleti de galeyana getirip düşüncelerini değiştirme. Hiç bir şekilde seyirci kalamaz Türk olan bu manzaraya. Ben diyorum zaten hep 5 senede Türklüğü bitirdiler. Türk milliyetçiliği ne faşistliktir ne kafatasçılıktır. tayyip attı ortaya bişey herşey orada bitti ayrıldı çözüldü..

Türk -cihan hakimiyetini anlt xtlan madem çok şey biliyorsun. Bu teoriyi gerçekleştirmek için tüm milletleri kesip atacak mısın çok merak ediyorum. Sadece şunu çok iyi anlamak gerekir. Arapa güvenmeyeceksin.Türk'ten başkasına güvenmeyeceksin ama bu da kesip atacaksın anlamına gelmiyor. Hele ki filistin gibi bize ait olan topraklarda kanı bırak gözyaşı bile akmamalı. Ha bölücülük yapanı da kesip atacaksın bunun başka yolu yok..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

haa şunu söylemeyi unuttum bi Türk Genci olarak bu bana acaip koyuyor ; Eğer Ordumuz sınır dışı bi yönetime girişebilecek güçteyse önce Ata'mızın vasiyeti olan Musul ve Kerkük'ü idaresi altına almalıdır..

dont think twice its all right
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek
    Yok abi biz almayalım.Mümkünse araplarla aramıza bir okyanus filan koyalım.Artık saga sola ileri geri avrupa amerika iran araplar...bu cins hevesleri bırakalım Türk Birliği oluşturmak için çalışalım.Orta Asya ve Türkiye. Ruslar ve biz.işte süper güç budur.Dünyanın dengesini gdeğiştirecek hadise budur.Biz Büyük Türk milleti olarak Süper Güç olmak zorundayız.Bu bizim kaderimiz.Biz asla 2.sınıf veya ezik bir millet olamayız.Biz her zaman kafaya oynamak zorundayız.Başta olmak zorundayız.Bizim atalarımıza ihanet edenlerin torunları da cezalarını çekecek.O kadar petrol zengini arap devleti varken orayı kurtarmak bize düşmez.Bir atasözü var "kötü ana babanın kahruını evlatları çeker"...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    LYCRa bunu yazdı:

xtlan bunu yazdı:

Ne olursa olsun 1967'de el altından yardım emtişiz Araplara israili yensin diye şimdi mi yardım etmicez. Saçma sapan konuşmayın. Türk adam masuma yardıma koşar. İster süper güç olsun ister olmasın. Koşup gideceksin. Orası Müslümanların toprağıdır, Türk toprağıdır. Orası müslümanların merkezidir. İlk mescid oradadır.

El-fetih şudur budur kendini kurtarmış Türkiye'ye sızması mı kalmış. Türkiye'deki radikal dinci gruplar suriye ve iran girişlidir. Kendi kendine laflar uydurma. Milleti de galeyana getirip düşüncelerini değiştirme. Hiç bir şekilde seyirci kalamaz Türk olan bu manzaraya. Ben diyorum zaten hep 5 senede Türklüğü bitirdiler. Türk milliyetçiliği ne faşistliktir ne kafatasçılıktır. tayyip attı ortaya bişey herşey orada bitti ayrıldı çözüldü..

Türk -cihan hakimiyetini anlt xtlan madem çok şey biliyorsun. Bu teoriyi gerçekleştirmek için tüm milletleri kesip atacak mısın çok merak ediyorum. Sadece şunu çok iyi anlamak gerekir. Arapa güvenmeyeceksin.Türk'ten başkasına güvenmeyeceksin ama bu da kesip atacaksın anlamına gelmiyor. Hele ki filistin gibi bize ait olan topraklarda kanı bırak gözyaşı bile akmamalı. Ha bölücülük yapanı da kesip atacaksın bunun başka yolu yok..

LYCRa yorum yapacaksan yazilanlara bir butun olarak yorum yap. sadece bir cumleyi cimbizlayip yorum yapma.ne milleti galeyana getirmesinden bahsediyorsun sen + konusurken emir kipi kullanma bu yorum bana ait ve beni baglar. sen nesin kendini ne zannediyorsunda boyle konusma hakkini kendinde buluyorsun!! fikirlerin yada anti fikirlerin varsa yazarsin bu kadar daha fazla ileriye gitmeye calisma. thko thkp-c dev-sol hizbullah vs 80 oncesinde nerede egitiliyordu? madem ki cok seyi sen biliyorsunac biraz yakin tarih kitabi oku en basiti gecen gunlerde forumda tartismasi bolca yapilan deniz gezmis ve arkadaslari nerede egitim aldilar kucukuk bir arastirma yaparsan bulabilirsin...el fetih Turkiyeye sizmistir dedim mi ben? ulkemizdeki 80 onceki teror eylemleri yapan adamlar sagci ve solcu filistinli subaylar tarafindan yetistirilip ulkemize gonderilmistir...

Turk cihan hakimiyeti hakkinda konustum mu? yada tum milletleri keselim dunya Turk olsun mu dedim :) Ben Turkum ve zamaninda atalarimi arkadan vuran bu millet hakkinda kimse bana iyi seyler dusunduremez.

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bartucstyle
    Bartucstyle's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:

ya hacim ilgimi çekti;

29 Temmuz 2007 Pazar 01:44   tarih tamam iyi hoşta saate bakarsak daha gece 1 olmasına baya bi var saat 22,15 şu an :)

bi saat sonra 30 Temmuz 2007 Pazartesi 01:00 olacak =) 

yanlış hesaplamışsın 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e-toLqa
    e-toLqa's avatar
    Erkek
    aga kendi devletini yönetemeyen yönetim, ne yapabilirki filistinide soyarlar geri gelirler

Böyle bir imza yok yada siz görüntüleyene kadar adminler tarafindan silindi.
Toplam Hit: 4759 Toplam Mesaj: 50