Gbt Sorgulaması
-
Gbt sorgulamasında aranmam olup olmadığını nasıl öğrenebilirim ? Polis ve jandarma eğer aranmam varsa alıkoymak zorunda. Başka bi şekilde nasıl öğrenilebilir ?
-
Bildiğim kadarı ile eskisi gibi değil. Gbt sorgulaması yapan memur var-yok diye sisteme girip çıkamaz.. Eğer aranıyorsan ve memur sorgulama yapıp çıkıp bir işlem yapmazsa hesabı sorulur. Neden baktın ? Baktın neden işlem yapmadın vs.
-
E-Devlet
-
SweeneyTodd bunu yazdı:
-----------------------------
E-Devlet
-----------------------------e-devlet şifrem var giriş yapabiliyorum ama orda sadece mahkeme tarihlerini ve dosyaları görebiliyorum. aranmam olup olmadığını göremiyorum. eğer varsa öyle bişey nerden bakılabiliyo.
1 sene önce bi avukatla konuşmuştumda istanbul avrupa yakasında biyerde bakılabildiğini söylemişti diye hatırlıyorum ama tam emin değilim. o yüzden tbtye sorayım dedim.
-
e-devlette sadece mahkemenin olup olmadığını görürsün ve mahkemen olmasıda aranman var demek değildir
gbt kaydına sadece devletin güvenlik kurumları ve mahkeme savcılar görebilir onlarda görürse işlem yapmak zorunda yoksa onlardan hesabı sorulur direk sisteme düşer senin gbten çekildiği zaman ve o görevliye hesabını sorarlar
özetle benim bildiğim kadarı ile başka yolu yok
-
o avukat muhtemelen uyap sisteminde yetkisi olan birisi aracılığı ile bakıyordur ama bir şekilde otaya çıkarsa kötü şeyler olma ihtimali yüksek
-
belki bilenler çıkabilir bi uplatayım.
-
devriye atan polislere söyler ellerindeki cihazla bakıyorlar yalnız arantın çıkarsa seni karakola götürmek zorundalar abinde olsa mecbur götürecek
-
asker kaçağı olup olmadığını o ellerinde ki cihazla bakınca anlamıyorlar. onu biliyorum
-
hocam birtane saglam avukat varsa onlar ogrenebiliyor...
-
HolygaN bunu yazdı:
asker kaçağı olup olmadığını o ellerinde ki cihazla bakınca anlamıyorlar. onu biliyorum
asker kaçağı :F