Gece Ttnette Problemmi Vardı?
-
Arkadaşlar gece saat 1 gibi ttnette bi problemmi vardı? Gece net bi koptu bi daha gelmedi. Bütün ışıkları yanıyodu modemin. Sabah msni açtığımda herkes küfür ediyodu ttnete :D
-
Benimde net çok yavaşdı dün rapidden premium ile 10 kb/sn ile dosya çekiyodum.
-
Hocam ben o sorunu dün , gün boyunca yaşadım...
TTNET bu , yapıyo arada böyle xD
-
Yani Kafam Girsin? :D
-
tolgasen bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------O bizden kafasını çıkarsın.
-
tolgasen bunu yazdı:
Arkadaşlar gece saat 1 gibi ttnette bi problemmi vardı? Gece net bi koptu bi daha gelmedi. Bütün ışıkları yanıyodu modemin. Sabah msni açtığımda herkes küfür ediyodu ttnete :D
-----------------------------İki gecedir aynı problemleri bende yaşadım, modemin ışıkları yanıyo ama bağlantı yok..
-
tolgasen bunu yazdı:
Sadece kafamı :) -
http://tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=93429
-
dün gece benim net gitmedi fakat
yurt dışı çıkışları berbattı
-
tolgasen bunu yazdı:
ya bu bende de oluyo modemin ışıkları ful yanıyo ama kopuyo girmiyo yeniliyorum sayfayı iki kere felan düzeliyo sonraki sayfaya bir daha girmiyo..4 gündür süperdi yine .oktan olmaya başladı..o yüzden bu smile adsl i baya düşünmeye başladım..kendi altyapısını kurmus okudum bugün internette..araştırın isterseniz -
Dü gece benimde net gitti uğraş uğraş giremedim arayacaktım ttneti dedim gece gece sonra yattım uyudum
Toplam Hit: 4056 Toplam Mesaj: 36