Geceye 2 Trance Parça Konusunda Seçtiklerim(Trance Sevenler Kaçırmasın)
-
Kumanaga bunu yazdı:
-----------------------------
hadi hayırlı olsun başladık gene her gece iki tane zittiri bottan şarkıya kadar gider.
eyvallah hocam saolasın.
her gece diye bişey yokki hocam o konuda bazı arkadaşlar toplu şekilde istekte bulunmuşlar o isteğe yönelik bi konu -
Arkadaslar siddetle tavsiye edilir. Trance sevmeyenler de bi denesin. Ben de sevmezdim bu parcalarla tanismadan önce.
Ellerine yüregine saglik kefilim ;)
-
DesertRose bunu yazdı:
Arkadaslar siddetle tavsiye edilir. Trance sevmeyenler de bi denesin. Ben de sevmezdim bu parcalarla tanismadan önce.
Ellerine yüregine saglik kefilim ;)
:)) -
indiriyorum bakalim bu saatte...
-
Kaçırmam.
-
hah tam benim yapmak istedigim şeyi yapmışsın, tembellikten bi türlü vakit bulup yapamıyodum (: iniyo şu an
-
trance haaa?? :) Omg...gozlerıme ınanmıyorum hocaaa :)
hemen ındırıyorum,eger kotu ıse varyaa....!!! :)) Canın saolsun ;)
-
eline sağlık parça seçimlerin muhteşem . şöyle muhteşem klasik parçaların farklı versiyonlarını duydum bu derlemede çok hoşuma gitti .yalnız youtube çekimi olduğu için ses kalitesi tatmin etmedi . ben de bi derleme yapmayı düşünüyorum ama ses kaliteleri iyi olcak ve trance sevmeyenlerinde seveceği şekilde olcak . buraya editlerim
-
alli bunu yazdı:
eline sağlık parça seçimlerin muhteşem . şöyle muhteşem klasik parçaların farklı versiyonlarını duydum bu derlemede çok hoşuma gitti .yalnız youtube çekimi olduğu için ses kalitesi tatmin etmedi . ben de bi derleme yapmayı düşünüyorum ama ses kaliteleri iyi olcak ve trance sevmeyenlerinde seveceği şekilde olcak . buraya editlerim
hacı kendim dinliyim diye indirdim normalde sonradan indirmişken konusunu açıyım diye aklıma geldi yaparsan pm at indiriyim -
iyi yapmışsın iyi kardesım :) hadi başarıların devamını beklıyoruz ;)
Bu arada "hocam müzikten anlar" ;)