Geçmeyen Kulak Çınlaması?
-
arkadaşlar 2 saat önce durduk yere bir kulak çınlaması geldi geçmek bilmiyor. kulak çınlaması bu kadar uzun sürer mi? acile gitmeli miyim?
-
yat geçer hacı
-
http://rehber.uzmantv.com/kulak-cinlamasi-nasil-gecer
yarına kadar geçmezse bi doktora gidiver hocam acillik bişey olduğunu sanmıyorum dicem ama o sorumluluğun altına da girmek istemiyorum. :D
Yazıyı oku, gerisi senin kararın
-
Fatih bunu yazdı
arkadaşlar 2 saat önce durduk yere bir kulak çınlaması geldi geçmek bilmiyor. kulak çınlaması bu kadar uzun sürer mi? acile gitmeli miyim?
yav konu sağlık olunca burda paylaşmanın veya bir yarar beklemenin ne faydası var anlamıyorum. biri yazıyor arkadaşım alkol komasına girdi ne yapmalıyım acilll çak ateşi yansın ısın sende amk :|
hocam burda sana ayağa kalk bilmem 3 kez zıpla sonra kuzey yönünde domal deseler yapacak mısın ?
yoksa ben mi çok yanlış düşünüyorum ayırt edemiyorum.
git acile baktır tabiki. belki başka bir sorun vardır Allah korusun daha kötü bişeyin habercisidir.
-
orta kulak iltihabı veya işitme kaybı olabilir. acilen doktora görün, işitme kaybı ise ilk 48 saatte tedaviye başlanması lazım.
-
teşekkürler arkadaşlar.
-
ağır sövüyor olabilirler hocam sana :D
-
casey bunu yazdı
ağır sövüyor olabilirler hocam sana :D
olabilir, zaten çınlayan sol kulağım :)
-
amk bu olayi 4 yildir cekiyorum doktora gittim kavga ettim ibne cinlamiyo diyo ben kafayi yicem en son salladi hap verdi kullandim iste 4 yil oldu hala her gece yastiga kafayi koyuyom o sesle basbasayim ama alisiyo insan aciyorum muzik cinlmayi duymuyorum 4 yildir muzikld uyuyom amk
-
Sık we uzun süreli telefon görüşmeleri yapıyorsan normaldir hacı.
İhlasta çalışırken sürekli telefon görüşmesi yapmak zorunda kaldığımızdan sıkça oluyodu bende allaha şükür rahatım şu aralar.Du bakalım yarında devam ederse git bi k.b.b doktorına bi görün bakalım ne diyecek.. -
Fatih bunu yazdı
degisik birsey yedin ictin mi ? veya abarttigin bi yemek oldu mu?
kendi kanalimdan yanit vereyim bir cesit amino asit olan beta-alanine'nin farkinda olmadan fazlaca tuketilmesi ani kulak cinlamalarina neden olur. cinlarda cinlar..