Geçmişe Gitme İle İlgili Bir Film
-
bildim filmdi de tanrı sanmıyolardı büyücü sanıyolardı. güneş tutulmasını da cep bilgisayarı sayesinde idam edilmeden birkaç dakika önce biliyordu. şovalyeler dönemine gidiyordu günümüzden.
bi tane mucit gibi bi adama çatal kaşık yaptırıyordu, o dnemde yokmuştu.
-
hani nerde linki minki nasil izleyecez
bu ne vurdumduymazlik böyle
-
Baracuda bunu yazdı:
-----------------------------
Basligi gorunce benimde aradigim bi film aklima geldi bilim adamlari gecmise gitmek icin bi makine yapiyolardi sonra bi grup insan ingiltere fransa arasindaki savasin oldugu tarihlerden birine gidiyolardi boyunlarindaki kolyeyle geri donus yapabiliyolardi sonra ibnenin biri yasak olmasina rahmen yaninda modern silah(el bombasi)goturmustu birisi onu okla vurdugu sirada kolyeye basip geri dondu ve o sirada bomba elinden dustu makine patladi digerleri gecmiste sikisip kaldi ondan sonra digerlerinin basindan gecen olaylari filan anlatiyolardi hatta biri kesik kulakli sovalye olarak tarihe geciyodu bu filmide hatirlayan soyliyebilirmi :D
-----------------------------http://www.sinemalar.com/film/4108/zaman-otesi
kadro iyiymiş yanlız
-
hala bulamadınız mı la :D
-
Orjinal: A Connecticut Yankee in King Arthur's Court
Kopya: A Kid in King Arthur's Court
-
Sanırım buldum ama filmin adını deil
adamımız zenci birisi bunu tanrı sanıyorlar
güneşinizi söndürürm diyince güneş tutulması oluyor.
Sanırım Film bu ama filmin adını hatırlayamadım. -
çentik sağlam arşiv olmuş :)
-
-
Ne filmmis amk,merakla bekliyoruz
-
filmin ismi ten ten gittiği yer geçmiş değildi ilkel bir kabileye gidiyor araştırma için bunu yakalıyorlar öldürmekle tehtid ediyorlar gördüğü bi gazeteden aklına geliyordu o gün saat 12 de güneş tutulması olacağı kabileyi korkutup kendisini tanrı gibi gösterip paçayı sıyırıyordu (ten tenin izlediğim tek bölümü)