"Geçmişten Günümüze Tahribat" Beklenen Video Çıktı !
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
up ! birisi şu şarkının adını söylesin artık hasta oldum şarkıya :S
Videonun 9.dk ye gelmesini bekleyemenler için şarkının geçtiği kısım;
http://www.4shared.com/account/file/134782300/3c649a08/ApRec.html
-----------------------------Pitbull--I know you want me
-
DJ_Alper Sakin ol biraz adrenaline gerek yok beğenmeye bilirsin ama bununda bir usulu olmalı değilmi? kaldı ki biraz empati kurmayı öğrenecek yaşa çoktan geldiğini düşünüyorum dostum. yani söyleme şeklin en az senin videoyu kalitesiz bulduğun kadar kalitesiz olmuş ve sen nasıl video yu beğenmediysen bende senin eleştirme şeklini ne yazık ki beğenmedim. kırılmazsın umarım.
videoyu izleyemedim sayfa açılmadı kaldıki dns kullanıyorum istersen youtubeda upload edebilirsin selametle kal.
-
eline sağlık hocam
-
Arkhe bunu yazdı:
-----------------------------Nikoteen bunu yazdı:
up ! birisi şu şarkının adını söylesin artık hasta oldum şarkıya :S
Videonun 9.dk ye gelmesini bekleyemenler için şarkının geçtiği kısım;
http://www.4shared.com/account/file/134782300/3c649a08/ApRec.html
-----------------------------Pitbull--I know you want me
önce bi şarkıyı dinle istersen 9:55 te başlıyor şarkıda 9.dk da değil
-
Hocalar öncelikle ilgilenip,vakit ayırıp izlediğiniz için ve yorum yaptığınız için teşekkürler. Bu video ile Tahribatı tüm dünyaya tanıtmak gibi bir çabam yoktu.Öyle olsaydı şayet; daha profesyonel programlarla daha uzun süreli ve kapsamlı bi proje üzerinde çalısır ve sunardım.Şuan böyle bi imkanım yok. Bu Videonun yayımlanmasındaki maksat: sadece tbt ile ilgili ne kadar resim,fotoğraf ve video vb medya edinebildiysem bunları size eğlenceli ve kendi tarzımla bir arada sunmaktı. Videomu başkalarının videosu ile yarıştırmayın lütfen. Bu bi yarışma deği ve hepimiz TBT ye kendimizden bişeyler katmaya çalışıyoruz.
Hayvan demişki : "xxxspiderxxx daha iyi yapmıştı" yani daha iyi yapması benim zoruma gitmez aksine hoşuma gider. Sonuçta ben bunu para kazanmak için yada tbt nin reklamını yapmak için hazırlamadım. Müritlere görsellik ve tbt hatırası açısından bi güzellik yapayım dedim. Videoda gecen tüm materyalleri ayrı ayrı görmektense bi arada bulmak en mantıklısıydı diye düşündüm. hem xxxspiderxxx fragmanı hazırlamıs ve altına su notu düşmüş : "not:proje bana ait değildi tbt ye uyarladım.önerileriniz varsa yazın biraz daha değiştirip geliştirebiliriz... " adam sıfırdan hazırlamamıs proje baskasına ait yada baska bişey için hazırlanmıs sadece oraya holyone ile rene nin resmini koymus fazla abartmayın. Ben burda onun videosunu kötülemiyorum adam zaten not düşmüş bu dediklerimi.
amaç tbt için fragman hazırlamaksa bu 12 dakka değilde daha kısa olur ve 3 boyutlu bi çalışma olurdu. 3d animasyon konusunda yeterli bilgim yok. zaten fragman hazırlama gibi bi amacımda yoktu. Tbt ile ilgili ne bulduysam üzerinde oynayıp daha eğlenceli hale getirdim sırf müritleri biraz gülümsetmek ve geçmişe götürmekti. kavga etmenize gerek yok bu konuda :) tabiki beğenen beğenmeyen olucaktır. Hepsine saygım var ve anlayışla karşılıyorum. Herkesin beğenmediği halde "süper olmuş" demeside beni tatmin etmezdi.o yuzden yorum ve eleştirilerinizi bekliyorum dedim. Böylelikle bi sonraki çalısmada aynı hataları yapmayız. mükemmele daha yakın bişey olur. o videoların tümünü ve elimizdeki fotograflarları komple bi arada sunmak ve alışılagelmişten farklı bi çalışma sergilemek istedim. 3 ncü boyuttan bahseden arkadaşlarada şunu diyeyim. Ben daha 2 nci boyuttayım arkadaşım,henüz 3 ncü boyuta geçmedim :) 3 ncü boyuta geçebilenler bi zahmet buyursun bi el atsın bu işe :) en azından ben 24 saatimi harcadım buna. Eksikleriyle hatalarıyla ortada bi emek var ve bu emek bize bazı şeyleri anlatmak istiyor. Anlayana... Bunun tartışmasına girmek bizi gereksiz sonuçlara götürmekten başka bişeye yaramaz. Dediğim gibi olumlu ve olumsuz eleştirileriniz benim moralimi bozmaz. Tam tersi bi sonrakini daha bir istekli yapmamıza vesile olur. Ama emeğe saygı esastır bunu unutmayın. Forum üyesiyseniz ve bunu bilmiyorsanız, kusura bakmayın ama forumlarda boşuna dolaşıp vakit öldürüyorsunuz demektir.Bayadır böle bişey yapılmamıştı arada bir böle atraksiyonlar gerekiyor :D
Not:Videoyu YouTube'a koymamamın sebebi, video yaklaşık 12 dk. Youtube ise 10 dk dan uzun videoları kabul etmiyor. Denedim reddedildi. DailyMotionda sorunsuz çalışıyor. Açamayanlar dns değişsin yada Youtube jacker yüklesin. Video HD kalitesinde yüksek çözünürlükte hazırlandı ama siteye upluad yaparken dailymotion kendi içerisinde boyutu düşürmek için kalitesini düşürüyor. Yoksa resimler çok kaliteli.
KLİBİN ÇEŞİTLİ YERLERİNDE GEÇEN ŞARKILARI MERAK EDEN MÜRİTLER İÇİN :
Giriş Müziği : God of War game Sound Track
00:35 te çalan parça : İnna - No fire
01:12 de çalan parça: Global Deejays - American Pie
01:43 te çalan parça : İnna - Hot Malibu Breeze mix
02:45 te çalan parça: Pakito - Dont Stop Till you get enough radio edit mix
04:15 te çalan parça : Eric Prydz - Proper Education
05:00 te çalan parça : Guru josh Project - İnfinity
05:35 te çalan parça : İnna - Love
06:05 te çalan parça : Yves Larock - Respect
06:32 de çalan parça : Supafly ft Fishbowl - Lets get down Full intention Club mix
07:35 te çalan parça : Deep Fear - Side kick
08:50 de çalan parça : Pitbull - Calle ocho (i know you want me)
09:55 te çalan parça : Yves Larock - Night
10:35 te çalan parça : Douzi - Maryama
11:35 te çalan parça: Dj Aligator - Stomp Club mix
Kapanış Müziği : Xuefei Yang - Joaquín Rodrigo - Concierto De Aranjuez
-
hay Allah ne muradın varsa versin be hocam :D
-
Pek başarılı bir çalışma olduğunu düşünmüyorum,gayet amatörce ve sıradan bir vidyo olmuş.O iddialı başlık olmasa belki beklentilerimi karşılardı..
-
eexper bunu yazdı:
-----------------------------Hayvan demişki : "xxxspiderxxx daha iyi yapmıştı" yani daha iyi yapması benim zoruma gitmez aksine hoşuma gider. Sonuçta ben bunu para kazanmak için yada tbt nin reklamını yapmak için yapmadım. Müritlere görsellik ve tbt hatırası açısından bi güzellik yapayım dedim. Videoda gecen tüm materyalleri ayrı ayrı görmektense bi arada bulmak en mantıklısı. hem xxxspiderxxx fragmanı hazırlamıs ve altına su notu düşmüş : "not:proje bana ait değildi tbt ye uyarladım.önerileriniz varsa yazın biraz daha değiştirip geliştirebiliriz... " adam sıfırdan hazırlamamıs proje baskasına ait yada baska bişey için hazırlanmıs sadece oraya holyone ile rene nin resmini koymus fazla abartmayın. Ben burda onun videosunu kötülemiyorum adam zaten not düşmüş bu dediklerimi.
----------------------------
not düşüp kendi videomu mu kötülemişim :D hocam eline sağlık emek harcamışsın belli güzelde olmuş..yalnız benm videoda öyle reneyle holynin resmini koymuş kaydetmiş çıkmış değil :D çoğu particle bana ait ayrıca o resimleri koymuş başka bişe yapmamış dediğin videonun sadece renderi bile 24 saatten fazla sürdü :D.bazı şeyleri bilip bilmeden konuşmak pek doğru değil.hemde benm amacım o projeyi gelen fikirler doğrultusunda çok daha değiştirmek geliştirmekti.neyse çalışmalarının ve başarılarının devamını dilerim kardeşim ;)
not:bu arada öyle bi projeyi sıfırdan hazırlamak 24 saati bırak haftalarını alır...ae rulazzz :D
-
olmamış beğenmedim çok sığ bi vidyo olmuş. genede emek vermişinde bune lan :|
-
God of war ın müziği değilmi o baştaki :D güzel olmuş :D